Πώς να φιλτράρετε τα ανεπιθύμητα SMS στο iOS 11

Την περασμένη εβδομάδα, μιλήσαμε για την καρτέλα Ανεπιθύμητα SMS στην εφαρμογή Μηνύματα στο iOS 11. Είναι μια νέα δυνατότητα που μπορεί να φιλτράρει τα ανεπιθύμητα SMS. Σε αντίθεση με το φίλτρο «Άγνωστος αποστολέας» που πρόσθεσε η Apple στο iOS 11, αυτό είναι αποκλειστικά για μηνύματα SMS/sms. Η Apple ανέλαβε να καταπολεμήσει τα ανεπιθύμητα μηνύματα του iMessage με την επιλογή Άγνωστος Αποστολέας, αλλά δεν διέθετε μηχανισμό για να αντιμετωπίσει τα ανεπιθύμητα μηνύματα SMS που λαμβάνουν οι χρήστες. Έχει βρεθεί μια ωραία άνετη δουλειά τριγύρω όμως? προγραμματιστές. Μπορείτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή για να φιλτράρετε ανεπιθύμητα SMS στο iOS 11. Η εφαρμογή υποτίθεται ότι έχει κατασκευαστεί για να λειτουργεί με τη νέα δυνατότητα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας SMS.

Φιλτράρισμα ανεπιθύμητων SMS στο iOS 11

Δοκιμάσαμε μερικές εφαρμογές για να δούμε ποια λειτουργεί καλά και να μετρήσουμε πόσο καλά λειτουργεί. Έχουμε βρει μια αρκετά καλή επιλογή. Σίβερ. Το Siever είναι μια δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή. Μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν για ένα μήνα. Μετά από αυτό, πρέπει να εγγραφείτε στην υπηρεσία. Είναι 0,99 $/μήνα ή 6,99 $/έτος, που είναι μια πραγματικά φοβερή τιμή για κάθε υπηρεσία αξίας ενός έτους.

  Πώς να αφαιρέσετε άτομα από την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iOS 12

Κατεβάστε το Siever από το App Store. Θα σας ρωτήσει πού θέλετε να αναλυθούν τα μηνύματα. Έχετε δύο επιλογές. στη συσκευή σας ή απομακρυσμένα στους διακομιστές του Siever. Και στις δύο περιπτώσεις, η εφαρμογή υπόσχεται ότι τα μηνύματά σας δεν πωλούνται ή κοινοποιούνται σε κανέναν. Αφού επιλέξετε πού θα αναλυθούν τα μηνύματα, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Μεταβείτε στο Messages>Unknown & Spam και επιλέξτε Siever στο Filtering SMS. Καθίστε αναπαυτικά και αφήστε την εφαρμογή να κάνει τη δουλειά της.

Πόσο καλά λειτουργεί;

Δοκιμάσαμε την εφαρμογή στη διάρκεια μιας εβδομάδας τόσο με τοπική ανάλυση/αναλύσεις στη συσκευή όσο και με απομακρυσμένη ανάλυση. Είναι αυτονόητο ότι η εφαρμογή είναι καλύτερη στον εντοπισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων όταν αναλύει τα μηνύματα μέσω των δικών της διακομιστών. Η εφαρμογή ουσιαστικά φιλτράρει όλα τα μηνύματα που προέρχονται από έναν άγνωστο αποστολέα, ωστόσο, θα φιλτράρει επίσης ορισμένα μηνύματα από γνωστές ή αναγνωρισμένες επαφές, όπως η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το iCloud στο iOS 11

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, η εφαρμογή απέκλεισε μια σειρά μηνυμάτων από την τράπεζά μου που με ειδοποιούσαν όταν κάνω μια συναλλαγή και απέκλεισε τα μηνύματα από τον πάροχο υπηρεσιών μου. Το μήνυμα του παρόχου υπηρεσιών με ειδοποίησε για την καθημερινή μου χρήση SMS. Η εφαρμογή απέκλεισε επίσης πολλούς αριθμούς που προσπαθούσαν να μου πουλήσουν ρούχα και φυτικά φάρμακα που είμαι σίγουρος ότι δεν χρειάζομαι.

Τα SMS από την τράπεζα πιθανότατα αποκλείστηκαν επειδή ο αριθμός δεν ταυτοποιείται. Η εφαρμογή το αντιμετώπισε όπως κάθε άλλο άγνωστο αριθμό. Το μήνυμα του μεταφορέα δεν ήταν αυτό που διάβασα ποτέ. Στην πραγματικότητα, το έχω ρυθμίσει στο Do Not Disturb. Τα άλλα μηνύματα ήταν όλα από άγνωστους αποστολείς και ήταν όντως spam. Φυσικά, ο αριθμός που είναι επαφή δεν είναι το μόνο πράγμα που κοιτάζει η εφαρμογή. Το περιεχόμενο του μηνύματος έχει επίσης σημασία.

  Το CameraTweak 2 προσθέτει χειρονομίες, χρονοδιακόπτη και άλλα στην εφαρμογή κάμερας iOS 7

Το Siever σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε. Η εφαρμογή μπορεί να μάθει με τον καιρό και μπορείτε να τη βοηθήσετε προσδιορίζοντας ένα ανεπιθύμητο μήνυμα ή/και αποστολέα. Το μόνο πράγμα που λείπει από την εφαρμογή είναι ένας τρόπος να την πεις ότι είναι λάθος. Για παράδειγμα, χρειάστηκε να δω τα μηνύματα από την τράπεζά μου, αλλά ο Siever δεν με αφήνει στη λίστα επιτρεπόμενων αποστολέων.