Το Street Racing 2 είναι ένα απλό παιχνίδι αγώνων χωρίς ανοησίες [Review]

Αχ, αυτή η μυρωδιά του νέου αυτοκινήτου! Το θεαματικό βρυχηθμό του κινητήρα V8 και οι μαύροι λεκέδες από καουτσούκ, ποιος δεν τα λατρεύει; Για τους λάτρεις της οδήγησης, το Google Play έχει έναν τόνο καταπληκτικών τίτλων που κυμαίνονται από τους τύπους της σειράς Asphalt τύπου Burnout έως το απόλυτο franchise Need for Speed, οι επιλογές είναι πολλές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε όλους αρέσουν οι γεμάτες δυνατότητες προσομοιωτές αγώνων. Αν θέλετε μια γρήγορη συνεδρία arcade στο δρόμο προς τη δουλειά ή στο δρόμο, τότε το Street Racing 2 έχει την απάντηση. Ο γρήγορος ρυθμός παιχνιδιού και τα έξυπνα χειριστήρια του παιχνιδιού σάς επιτρέπουν να περνάτε γρήγορα σε 8 όλο και πιο δύσκολες πίστες, να καταστρέφετε αυτοκίνητα και να κερδίσετε το δρόμο σας προς τη γραμμή του τερματισμού.

  Πώς να καταλάβετε εάν το MacBook σας φορτίζεται

Σχέδιο

Ο σχεδιασμός του παιχνιδιού περιλαμβάνει 8 αγωνιστικές πίστες, αλλά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές όσον αφορά την επιλογή αυτοκινήτου. Η πλοήγηση και τα μενού είναι μικρά, ενώ το HUD του παιχνιδιού αποτελείται από χειριστήρια στην οθόνη για να κατευθύνετε το αυτοκίνητο, να πατάτε το φρένο και την επιτάχυνση. Το παιχνίδι έχει επίσης ένα κουμπί NOS που πατάει το οποίο αυξάνει την ταχύτητα του αυτοκινήτου πέρα ​​από την πραγματική του ταχύτητα για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τα τρισδιάστατα γραφικά του παιχνιδιού φαίνονται επίσης οπτικά εντυπωσιακά με λεπτομερή σκηνικά και ουρανοξύστες που φαίνονται σε όλο το πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού.

Παιχνίδι

Όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο και το χρώμα του αυτοκινήτου σας από την αρχική οθόνη. Απλώς πατήστε τα κουμπιά επιλογής στα δεξιά και μπορείτε να κάνετε τυχαία αναπαραγωγή μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών. Το παιχνίδι δεν φέρει πρόσθετες ρυθμίσεις, πόσο μάλλον λειτουργίες παιχνιδιού. Η λειτουργία για έναν παίκτη είναι αρκετά βασική και αν ψάχνετε για κάτι πιο προσαρμόσιμο, θα πρέπει να ψάξετε αλλού. Πατώντας “Έναρξη αγώνα!” ξεκινά ο αγώνας που προηγείται του χρόνου γρήγορης φόρτωσης.

  Πώς να προσθέσετε σημειώσεις σε αρχεία Photoshop

Η τεχνητή νοημοσύνη στο Street Racing 2 είναι ζωηρή, ανταποκρίνεται και μερικές φορές αρκετά επιθετική, ξύνει ενεργά το χρώμα του αυτοκινήτου σας. Το αυτοκίνητό σας παθαίνει επίσης ζημιές από ατυχήματα και όταν χτυπά άλλα αυτοκίνητα, κάτι που μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην απόδοση του αυτοκινήτου, καθιστώντας το όχημά σας άχρηστο σε ακραίες περιπτώσεις. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το κουμπί ‘R’ για να επαναφέρετε τη θέση του αυτοκινήτου στην πίστα, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο σε περίπτωση που παρεκκλίνετε από την κύρια κατεύθυνση σας. Επάνω αριστερά είναι το ραντάρ σας που σας δίνει το κεφάλι ψηλά για τις επερχόμενες στροφές.

  Πώς να επιστρέψετε χρήματα σε ένα παιχνίδι GOG

Ο κύριος στόχος σας, φυσικά, είναι να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού πριν το κάνουν οι αντίπαλοί σας. Μόλις ολοκληρωθεί ένας αγώνας, ανάλογα με τη θέση που πήρατε, εμφανίζεται αμέσως η οθόνη στατιστικών που εμφανίζει τον συνολικό αγώνα και τους καλύτερους χρόνους γύρου.

Τα παιχνίδια αυτοκινήτου εξελίσσονται συνεχώς και παρόλο που το Street Racing 2 δεν είναι το πιο προσαρμόσιμο παιχνίδι του είδους του, είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζεις. Με μια τιμή δωρεάν στο Google Play. σίγουρα αξίζει να δώσουμε μια ευκαιρία.

Εγκαταστήστε το Street Racing 2 από το Play Store