Το SlideCut φέρνει συντομεύσεις πληκτρολογίου στο iOS [Jailbreak]


Σε ποιον δεν αρέσουν οι συντομεύσεις πληκτρολογίου; Απλώς η λέξη “Hotkey” σας κάνει να νιώθετε ότι πρόκειται να κάνετε κάτι εκπληκτικό, παρόλο που στην πραγματικότητα μπορεί να στέλνετε μόνο ένα αρχείο στον Κάδο απορριμμάτων ή στον Κάδο Ανακύκλωσης. Οι συντομεύσεις πληκτρολογίου υπάρχουν στην πλατφόρμα επιτραπέζιων υπολογιστών και όχι στην πλατφόρμα για κινητά. Ούτε οι συσκευές με φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY δεν διαθέτουν συντομεύσεις πληκτρολογίου και η πλειονότητα των συσκευών που πωλούνται σήμερα διαθέτουν οθόνη αφής. Εκεί που το iPhone αποφάσισε να περιοριστεί σε ένα φυσικό κουμπί στην οθόνη, η Samsung το πήγε πιο μακριά χωρίς κουμπιά στην οθόνη με μερικά από τα ακουστικά της. Είναι δύσκολο να φανταστείς τις συντομεύσεις πληκτρολογίου με τις συσκευές να είναι όπως είναι, αλλά το SlideCut κάνει καταπληκτική δουλειά σε αυτό. Στην πραγματικότητα κάθεσαι και αναρωτιέσαι γιατί η Apple δεν το σκέφτηκε αυτό. Το SlideCut είναι ένα tweak της Cydia που διατίθεται δωρεάν στο αποθετήριο του BigBoss. Σας δίνει συντομεύσεις πληκτρολογίου. πατάτε το πλήκτρο διαστήματος και, στη συνέχεια, σύρετε το δάχτυλό σας σε ένα από τα γράμματα που σχετίζονται με μια συντόμευση και η συντόμευση εκτελείται. Είναι τόσο απλό. Τι συντομεύσεις λοιπόν υποστηρίζει το tweak; Όλα τα βασικά που έχετε συνηθίσει στην επιφάνεια εργασίας σας. αποκοπή, αντιγραφή, επικόλληση, επιλογή όλων, αναίρεση, επανάληψη και άλλα.

  Το CloudyTabs ανοίγει τις καρτέλες iCloud που συγχρονίζονται από οποιαδήποτε συσκευή Mac ή iOS

Το SlideCut δεν έχει ρυθμίσεις ή τίποτα για διαχείριση και οι συντομεύσεις δεν μπορούν να προσαρμοστούν. Είναι ένα πακέτο χρήσης «ως έχει», αλλά έχει κατασκευαστεί τόσο καλά που δεν θα θέλατε να αλλάξετε τίποτα.

Ακολουθεί μια λίστα συντομεύσεων που υποστηρίζει το tweak.

Χ: Κόψτε
Γ: Αντιγραφή
V : Επικόλληση
Α: Επιλέξτε Όλα
Ζ: Αναίρεση
Υ: Επαναλάβετε
Ε: Γραμμή εκκίνησης
Π: Τελική γραμμή
Β: Αρχή εγγράφου
Ε : Τέλος εγγράφου
S: Επιλέξτε λέξη
H: Μετακίνηση προς τα αριστερά
J : Μετακίνηση προς τα κάτω
Κ: Μετακίνηση προς τα επάνω
L : Μετακίνηση προς τα δεξιά

Δεν υπάρχει καν καμπύλη μάθησης εδώ. το πληκτρολόγιο ανταποκρίνεται πολύ καλά σε αυτό. Λοιπόν, εκτός από τον προφανή λόγο, γιατί θέλετε ή χρειάζεστε το SlideCut; Για μένα, είναι χρήσιμο επειδή έχω αδύνατα δάχτυλα και η αντιγραφή κειμένου ή μόνο μια λέξη από οποιοδήποτε πράγμα κάνει για λίγο χτύπημα και χάσιμο. Αυτό είναι επίσης όπου οι περιορισμοί του tweak μπαίνουν. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συντομεύσεις μόνο σε εφαρμογές όπου μπορείτε να καλέσετε το πληκτρολόγιο. Έτσι, ενώ το πληκτρολόγιο εμφανίζεται όταν πληκτρολογείτε μια διεύθυνση URL στη γραμμή διευθύνσεων του Safari, σίγουρα δεν εμφανίζεται όταν θέλω να επιλέξω κείμενο σε μια ιστοσελίδα. Να το θέσω απλά; το tweak θα λειτουργήσει σε οποιαδήποτε εφαρμογή που σας επιτρέπει να εισάγετε ή να επεξεργάζεστε κείμενο.

  Λάβετε χειρονομίες ελέγχου αναπαραγωγής στην εφαρμογή μουσικής iOS 7, CC και οθόνη κλειδώματος