Το CloudyTabs ανοίγει τις καρτέλες iCloud που συγχρονίζονται από οποιαδήποτε συσκευή Mac ή iOS

Το Chrome κυριαρχεί στο μερίδιο χρήσης του προγράμματος περιήγησης, αυτό μπορεί να οφείλεται στην τεράστια βιβλιοθήκη εφαρμογών, στις απίστευτες γρήγορες ταχύτητες ή στη δυνατότητα συγχρονισμού όλων, συμπεριλαμβανομένων του Google Now, των ανοιχτών καρτελών, των αγαπημένων και των προτιμήσεων σε ένα προφίλ και της πρόσβασης στο περιεχόμενό του σε οποιαδήποτε έκδοση του chrome οπουδήποτε . Με ένα απλό εργαλείο, ακόμη και ο Firefox μπορεί να συμμετάσχει στις γιορτές. Οι χρήστες Android έχουν την καλύτερη τύχη όπου μπορούν να κλείσουν έναν σύνδεσμο στις συσκευές τους και να συνεχίσουν από την επιφάνεια εργασίας τους ανά πάσα στιγμή. Οι χρήστες iOS μπορούν να κάνουν το ίδιο με το Safari, μόνο που δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί χρήστες του Safari για υπολογιστές. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί από εμάς στο iPhone που χρησιμοποιούν Safari θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε και στους επιτραπέζιους υπολογιστές μας, αν θέλουμε να συγχρονιστούν οι καρτέλες μας. Ευτυχώς, υπάρχει το CloudyTabs που μπορεί να διαβάσει τις καρτέλες που έχει συγχρονίσει το iCloud από το Safari (κινητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή) και να σας αφήσει να τις ανοίξετε σε όποιο πρόγραμμα περιήγησης επιφάνειας εργασίας θέλετε.

  Ρυθμίστε το πληκτρολόγιο iOS ώστε να αλλάζει χρώμα με βάση την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε

Το CloudyTabs προσφέρει μια σχεδόν πανομοιότυπη λειτουργία που φαίνεται από τις καρτέλες του Chrome εκτός από το ότι διαβάζει ανοιχτές καρτέλες συγχρονισμένες από τις καρτέλες iCloud. Είναι μια ανεπίσημη λύση και, ειλικρινά, είναι ταυτόχρονα απλή και μια εξωγήινη προσέγγιση για την ανάκτηση καρτελών. Ανοίξτε όσες καρτέλες θέλετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο Safari – συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σας στο iCloud – και με ένα κλικ, τοποθετώντας όμορφα στη γραμμή μενού του OS X, θα έχετε πρόσβαση σε όσες καρτέλες Safari είναι ανοιχτές σε όλες τις συσκευές σας (τρέχουσα, iOS, άλλα Mac, κ.λπ.). Κάθε ετικέτα στο αναπτυσσόμενο μενού εμφανίζει έναν τίτλο ιστοσελίδας και ένα favicon, που είναι αδύνατο να χάσετε. Το καλύτερο μέρος είναι ότι θα ανοίξει τις καρτέλες στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας, όπως το chrome. Απλός.

  Πώς να ορίσετε μια προσαρμοσμένη λειτουργία "Μην ενοχλείτε κατά την οδήγηση" Αυτόματη απάντηση στο iOS 11

Μπορείτε να ανοίξετε μια μεμονωμένη καρτέλα ως σύνδεσμο ή μπορείτε να ανοίξετε όλες τις καρτέλες από μια συσκευή, θα προστεθούν στην τρέχουσα συνεδρία σας. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα συνεδρία, θα πρέπει να διαχειριστείτε κάτι μόνοι σας, καθώς ακόμα κι αν έχετε ανοιχτό ένα ξεχωριστό παράθυρο προγράμματος περιήγησης, οι σύνδεσμοι θα ανοίξουν στο αρχικό. Είναι αρκετά καθαρό ώστε να μην εμφανίζονται κενές καρτέλες στη λίστα και αρκετά έξυπνο ώστε αν πατήσετε ‘⌘ + κλικ’ σε έναν σύνδεσμο, θα ανοίξει ο εν λόγω σύνδεσμος σε μια σελίδα φόντου χωρίς εναλλαγή παραθύρων. Αυτό είναι βολικό καθώς μπορείτε να ανοίξετε πολλές καρτέλες εύκολα.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη διάταξη πληκτρολογίου με ένα χέρι στο iOS 11

Το CloudyTabs είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση για τον συγχρονισμό καρτελών, καθώς μπορεί να ανοίξει καρτέλες chrome στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας – όπως φαίνεται στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης (πρόγραμμα περιήγησης Opera). Ωστόσο, θα μπορούσατε να ανοίξετε όλους τους συνδέσμους Safari μέσω του CloudyTabs στο Chrome του Mac σας (ορίζοντας το ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης) και στη συνέχεια να ανοίξετε το ίδιο στο Chrome της συσκευής σας. Όχι ακριβώς η εκδήλωση της αποτελεσματικότητας, αλλά είναι μια πιθανότητα. από μια μικροσκοπική εφαρμογή όπως αυτή, η δυνατότητα είναι πιο σημαντική.

Κατεβάστε το CloudyTabs