Λάβετε χειρονομίες ελέγχου αναπαραγωγής στην εφαρμογή μουσικής iOS 7, CC και οθόνη κλειδώματος

Υπάρχει ένα σωρό τροποποιήσεις Cydia που έχουν τη δυνατότητα να αναπληρώσουν την έλλειψη στοιχείων ελέγχου μουσικής που βασίζονται σε χειρονομίες του iOS. Υπάρχουν τροποποιήσεις που προσφέρουν την προσθήκη χειρονομιών στην εφαρμογή Μουσική, στην οθόνη κλειδώματος, στο Κέντρο ειδοποιήσεων και ακόμη και στην ένταση του ήχου HUD. Το Gesture Music Controls είναι διαφορετικό (και ίσως καλύτερο) από όλα τα άλλα τσιμπήματα που ανήκουν σε αυτό το είδος, ωστόσο, καθώς επηρεάζει πολλά μέρη του iOS. Χάρη σε αυτό το tweak, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τα κομμάτια που αναπαράγονται αυτήν τη στιγμή από την οθόνη κλειδώματος, το Κέντρο Ελέγχου και την εφαρμογή Μουσική στοκ. Το Gesture Music Controls δεν απαιτεί καμία διαμόρφωση και είναι έτοιμο για χρήση αμέσως μετά την εγκατάστασή του. Οι επιλογές κοινής χρήσης που είναι διαθέσιμες στο tweak το καθιστούν ιδανικό για την αναπαραγωγή της μουσικής σας.

  Πώς να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία σας στα μηνύματα [iOS]

Τα τσιμπήματα όπως το Gesture Music Control δεν είναι συνήθως πολύ βολικά για χρήση λόγω του υπερβολικού αριθμού υποστηριζόμενων χειρονομιών. Αν και το Gesture Music Control είναι ολοκληρωμένο από μόνο του, δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να συνηθίσετε τις χειρονομίες που προσφέρει. Οι χειρονομίες παραμένουν αμετάβλητες σε διάφορα μέρη του iOS. Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε στην οθόνη κλειδώματος ή μέσα στο Κέντρο Ελέγχου, ένα σάρωση προς τα δεξιά στο όνομα του κομματιού σας μεταφέρει στο επόμενο τραγούδι στη λίστα αναπαραγωγής. Ακολουθεί μια λίστα με όλες τις χειρονομίες που υποστηρίζονται από το Gesture Music Control.

  Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του κειμένου του προχείρου σε iOS

Δεξιά σάρωση: Παίζει το επόμενο τραγούδι
Left Swipe: Σας μεταφέρει πίσω στο προηγούμενο τραγούδι
Πατήστε: Παύση / Αναπαραγωγή
Σάρωση προς τα πάνω: Εμφανίζει το μενού κοινής χρήσης του iOS 7. Μπορείτε να κάνετε tweet σχετικά με το κομμάτι που παίζει αυτήν τη στιγμή, να δημοσιεύσετε το όνομά του στο Facebook ή να μοιραστείτε τις πληροφορίες του μέσω SMS και email.
Πατήστε και κρατήστε πατημένο: Αυτή η χειρονομία λειτουργεί μόνο στην εφαρμογή Μουσική στοκ. Πατήστε παρατεταμένα οπουδήποτε στο εξώφυλλο του άλμπουμ και θα εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου βαθμολογίας. Όλες οι άλλες χειρονομίες παραμένουν ίδιες στην εφαρμογή Μουσική.

Λάβετε υπόψη ότι το Gesture Music Control αντικαθιστά τα χειριστήρια αναπαραγωγής στο Κέντρο ελέγχου και την οθόνη κλειδώματος με τις χειρονομίες του, οπότε μόλις το εγκαταστήσετε, δεν θα υπάρχει κανένας άλλος τρόπος ελέγχου της μουσικής σας από αυτά τα δύο μέρη. Η εφαρμογή Μουσική, ωστόσο, παραμένει αμετάβλητη.

  Πώς να μεταδώσετε τη συσκευή σας iOS με το TeamViewer

Το Gesture Music Control λειτούργησε αρκετά καλά στην εμπειρία μας. Το μόνο μειονέκτημα είναι η έλλειψη μενού ρυθμίσεων. Αυτό σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος για να επαναφέρετε τα ορατά στοιχεία ελέγχου είναι να διαγράψετε εντελώς το tweak. Εκτός από αυτό το μικρό εμπόδιο, μας αρέσει το tweak και το συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Μπορείτε να το προμηθευτείτε από το repo BigBoss του καταστήματος Cydia με 99 σεντς.