Το Party Player δέχεται αιτήματα τραγουδιού μέσω SMS και τα παίζει [Android]

Εάν διοργανώνετε ένα πάρτι και θέλετε να κάνετε τους φίλους σας να ασχοληθούν με την επιλογή της μουσικής που θα παίξουν κατά τη διάρκεια του πάρτι, τότε το Party Player είναι μια νέα μουσική εφαρμογή που σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό. Διαθέσιμο δωρεάν στο Google Play, το Party Player επιτρέπει στο smartphone σας να λαμβάνει αιτήματα τραγουδιών μέσω μηνυμάτων κειμένου και να τα αναπαράγει από μια προσωρινή λίστα αναπαραγωγής η οποία συμπληρώνεται αυτόματα καθώς δημιουργούνται περισσότερα αιτήματα. Η εφαρμογή είναι εκπληκτικά έξυπνη. εάν οι φίλοι σας στείλουν μήνυμα κειμένου σε ένα τραγούδι ή μια λέξη που εμφανίζεται στον τίτλο περισσότερων του ενός τραγουδιών, η εφαρμογή θα τους στείλει ένα μήνυμα κειμένου ρωτώντας τους ποιο τραγούδι θέλουν να παίξουν. Το μήνυμα κειμένου θα αναφέρει όλα τα τραγούδια που ταιριάζουν με τη λέξη και ο φίλος σας μπορεί απλώς να απαντήσει με τον αριθμό τραγουδιού σε αυτήν τη λίστα για να πει στην εφαρμογή ποιο θέλει. Για όλους, αυτή είναι μια απλή αλληλεπίδραση μηνυμάτων κειμένου και κανείς δεν χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο για να λειτουργήσει.

  Πώς να μοιραστείτε τους κωδικούς πρόσβασης Wi-Fi από το Android σε οποιοδήποτε smartphone

Μετά την εκκίνηση της εφαρμογής, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε «Αποδοχή αιτημάτων» που της επιτρέπει να αρχίσει να δέχεται αιτήματα (δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή). Ωστόσο, εάν δεν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε απλά να πατήσετε το κουμπί “Πώς να εμφανιστεί η οθόνη” για να δείτε τη σύνταξη στην οποία θα πρέπει να στέλνουν οι φίλοι σας τα αιτήματά τους για τραγούδι.

Με απλούς όρους, το Party Player εκτελείται βασικά στο παρασκήνιο και παρακολουθεί αθόρυβα την προεπιλεγμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου. Οι αποστολείς σας θα πρέπει να χρησιμοποιούν μια συγκεκριμένη μορφή εντολών κατά την αποστολή αιτημάτων, η οποία είναι βασικά «Αναπαραγωγή (Όνομα τραγουδιού)» (χωρίς εισαγωγικά και αγκύλες), για να επιτρέπεται στο Party Player να αντιμετωπίζει αυτό το SMS ως αίτημα τραγουδιού. Εάν το ρεφρέν που ζητήσατε δεν βρίσκεται στη βιβλιοθήκη σας, τότε το Party Player απλώς το δηλώνει στο ίδιο νήμα ανταλλαγής μηνυμάτων (αποστέλλεται από τον αριθμό σας, θα ισχύουν οι χρεώσεις μηνυμάτων κειμένου). Εάν το τραγούδι βρεθεί, η εφαρμογή το παίζει ή το προσθέτει στην ουρά. Στέλνει ένα μήνυμα στον αποστολέα που τον ενημερώνει ότι το τραγούδι που ζήτησε έχει μπει στην ουρά.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τα φίλτρα οθόνης για να αντισταθμίσετε την αχρωματοψία στο Android

Η εφαρμογή σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να αποκλείσετε ορισμένα άτομα από το να ζητούν τραγούδια, ας πούμε, αιτήματα από άγνωστους αριθμούς κ.λπ. Αυτό μπορεί να γίνει από την οθόνη Δικαιώματα επαφής, όπου τα στοιχεία με σημάδι επιλογής υποδεικνύουν ότι τα αιτήματα τραγουδιών είναι ενεργοποιημένα από αυτά τα άτομα.

Το Party Player δεν χρειάζεται πολύ πόρους, αν και δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω πώς η συνεχής λειτουργία του μπορεί να επηρεάσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής σας μακροπρόθεσμα. Αλλά συνολικά, είναι μια καλή και απλή εφαρμογή που δεν επιβαρύνει πολύ την μπαταρία και προσθέτει κάποια στοιχεία συνεργασίας στην εμπειρία ακρόασης μουσικής.

  AirDrop για Android: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Android Nearby Share

Το Party Player είναι ουσιαστικά μια πολύ απλή εφαρμογή. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε λογαριασμό, ούτε να δημιουργήσετε κωδικό πρόσβασης ή να εισαγάγετε τα προσωπικά σας διαπιστευτήρια στο διαδίκτυο. Εξυπηρετεί τον καθορισμένο σκοπό του πολύ γρήγορα και όλα αυτά μέσω ενός απλού SMS. Πάνω από αυτό είναι η διεπαφή barebones, η οποία αποτελείται από γκρι και ξεθωριασμένο φόντο, με ένα μεγάλο λογότυπο στο κέντρο, τρία κουμπιά στο κάτω μέρος. Προηγούμενο, Αναπαραγωγή / Παύση και Επόμενο. καθιστώντας την εφαρμογή εξαιρετικά εύκολη στη χρήση. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Εγκαταστήστε το Party Player από το Play Store