Το Cooliris για Android τοποθετεί φωτογραφίες από 15 υπηρεσίες Cloud σε ένα μέρος

Ας είμαστε ειλικρινείς, το προεπιλεγμένο πρόγραμμα προβολής Gallery που αποστέλλεται στο απόθεμα Android είναι βασικό. Παρόλο που έχει όλη την όμορφη εμφάνιση, μπορείτε να προβάλετε και να διαγράψετε εικόνες με αυτό και να μοιράζεστε φωτογραφίες με άλλους, αλλά, λοιπόν, αυτό είναι περίπου και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα περισσότερο με αυτό εκτός από όλα αυτά. Φανταστείτε να μπορούσατε να συνδυάσετε όλες τις εικόνες που έχετε αποθηκεύσει σε πολλά κοινωνικά δίκτυα και υπηρεσίες cloud και να έχετε πρόσβαση σε αυτές κάτω από μια στέγη; Λοιπόν, αυτό είναι πλέον δυνατό με το Cooliris μια νέα εφαρμογή Gallery που προσγειώθηκε σε συσκευές Android σχεδόν δύο χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση στο iOS. Αυτή η νέα εφαρμογή μπορεί να συγκεντρώνει όλες τις φωτογραφίες σας σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων σε μια κεντρική τοποθεσία, επιτρέποντάς σας να αναζητάτε εύκολα συγκεκριμένες.

  Νέες δυνατότητες στο Chrome 35 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Για τους μη μυημένους, η εφαρμογή ουσιαστικά συνδέεται με πολυμέσα από περισσότερες από 15 υπηρεσίες που περιλαμβάνουν Facebook, Twitter, Instagram, Dropbox, Flickr, Tumblr, Google Drive, OneDrive, Yandex και άλλες. Όλες οι εικόνες παρουσιάζονται σε μια πραγματικά κομψή διεπαφή σε τοίχους με 3D μορφή και μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε και να μοιραστείτε φωτογραφίες με τον απλούστερο τρόπο.

Η διεπαφή του Cooliris στο Android εμφανίζει διάταξη πλέγματος μικρογραφιών τοπικών φακέλων εικόνων και εικονιδίων μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην αρχική οθόνη. Πατώντας σε μια μικρογραφία ανοίγουν οι σχετικές εικόνες μέσα. Μπορείτε να περιηγηθείτε γρήγορα στις τοπικές εικόνες, φυσικά, απλώς πατώντας πάνω τους, αλλά σε περίπτωση λογαριασμού cloud ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε σε αυτόν. Μπορείτε να προσθέσετε εύκολα έναν λογαριασμό cloud είτε πατώντας στο εικονίδιο του στην κύρια οθόνη είτε πατώντας το εικονίδιο + και, στη συνέχεια, επιλέγοντας την υπηρεσία που θέλετε να συνδέσετε με το Cooliris στην επόμενη οθόνη.

  Πώς να προσαρμόσετε το μέγεθος της οθόνης στο Android 7.0

Ένα άλλο χρήσιμο πράγμα για το Cooliris είναι το γρήγορο σύστημα πλοήγησης. Η οριζόντια σάρωση κατά μήκος της οθόνης σας, για παράδειγμα, σας επιτρέπει να κάνετε κύλιση στις εικόνες που έχετε στη συσκευή σας, ενώ πατώντας σε μία ανοίγει αμέσως. Σε περίπτωση που μια φωτογραφία φορτωθεί από μια διαδικτυακή πηγή, ας πούμε το Flickr, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση καθώς και να την κατεβάσετε στην τοπική μονάδα δίσκου με ένα μόνο πάτημα. Επιπλέον, διαθέτει μια κομψή λειτουργία προβολής διαφανειών για αυτοματοποίηση των πάντων και σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες μέσω της λειτουργίας κοινής χρήσης εντός εφαρμογής του Android.

  Το Horizon δεν θα σας αφήσει ποτέ ξανά να εγγράψετε άλλο κάθετο βίντεο [Android]

Το Cooliris για Android λειτουργεί σε συσκευές με Android 4.1, αλλά οι προγραμματιστές εργάζονται για να προωθήσουν ενημερώσεις τις επόμενες εβδομάδες που θα επεκτείνουν την υποστήριξη σε συσκευές με παλαιότερες εκδόσεις Android. Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να το κατεβάσετε στη συσκευή σας.

Εγκαταστήστε το Cooliris από το Play Store