Το Lyrics Finder βρίσκει στίχους και τους προσθέτει στα αρχεία MP3 σας

Οι προγραμματιστές λογισμικού αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις κατά την ανάπτυξη μιας νέας εφαρμογής, αλλά ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση από όλες είναι να καταλάβουν πώς να κάνουν τη δουλειά τους να ξεχωρίζει από το πλήθος. Μερικοί προγραμματιστές προσπαθούν να το επιτύχουν αυτό συμπεριλαμβάνοντας όσες περισσότερες δυνατότητες μπορούν στο έργο τους, αλλά αν δεν έχετε πολλούς πόρους και ανθρώπινο δυναμικό για να πετύχετε το ίδιο, μπορείτε απλώς να εστιάσετε σε μια μόνο βασική λειτουργία και να την κάνετε εξίσου καλή όπως μπορεί να είναι. Το Lyrics Finder είναι ένα τέτοιο λαμπρό παράδειγμα. Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για Windows και Mac OS X που στοχεύει να εκτελέσει μόνο μία εργασία και το κάνει αρκετά καλά. Σας επιτρέπει να βρείτε στίχους αρχείων μουσικής που είναι αποθηκευμένοι στον υπολογιστή σας και τους προσθέτει αυτόματα στα μεταδεδομένα του κομματιού. Πως? Ας ανακαλύψουμε!

  Τι είναι η «Κρυπτογράφηση Στρατιωτικού Βαθμού»;

Προειδοποίηση: Κατά την εγκατάσταση, το πρόγραμμα εγκατάστασης προσπαθεί να πραγματοποιήσει λήψη και εγκατάσταση πρόσθετου ανεπιθύμητου λογισμικού. Μπορείτε, ωστόσο, να το αποφύγετε εύκολα, καταργώντας και απορρίπτοντας τέτοιες προσφορές όταν σας ζητηθεί.

Το Lyrics Finder δημιουργήθηκε από την MediaHuman, τα ίδια παιδιά που σας έφεραν το Collagerator και πολλές άλλες εφαρμογές των Windows. Μόλις το εκκινήσετε για πρώτη φορά, σας παρουσιάζεται η διεπαφή barebones που εμφανίζεται κενή επειδή δεν έχετε προσθέσει ακόμη κανένα τραγούδι σε αυτό. Μπορείτε να κάνετε κλικ στα κουμπιά του προγράμματος περιήγησης αρχείου ή φακέλου στο επάνω μέρος για να προσθέσετε τα μουσικά σας κομμάτια.

  Γιατί το Wi-Fi χρησιμοποιεί την ίδια συχνότητα με τα μικροκύματα;

Λάβετε υπόψη ότι η εφαρμογή υποστηρίζει μόνο αρχεία MP3 από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, οπότε αν τα αρχεία μουσικής σας είναι σε κάποια άλλη μορφή, ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε την τύχη σας αλλού. Σε περίπτωση που επιλέγετε φακέλους, το πρόγραμμα σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν μόνο κατάλογο και όλα τα αρχεία σε αυτόν, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στους υποκαταλόγους, προστίθενται αυτόματα σε αυτόν.

Στη συνέχεια, η εφαρμογή σαρώνει κάθε αρχείο για να ελέγξει για στίχους που λείπουν. Χρησιμοποιεί τις πληροφορίες του καλλιτέχνη και της ετικέτας τίτλου για να αναζητήσει στίχους, πράγμα που σημαίνει ότι θα λειτουργήσει μόνο εάν αυτές οι λεπτομέρειες υπάρχουν στο meta του αρχείου. Μπορείτε φυσικά να επεξεργαστείτε αυτές τις πληροφορίες χειροκίνητα, αλλά φυσικά χρησιμοποιώντας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Assistant με το Roku σας

Κατά τη διαδικασία σάρωσης, όταν διαπιστώσει ότι ένα αρχείο έχει ήδη πληροφορίες στίχων, το Lyrics Finder μεταβαίνει αυτόματα στο επόμενο. Για τα μουσικά αρχεία χωρίς τους στίχους όμως τα αναζητά στο διαδίκτυο και προσθέτει τους σχετικούς στίχους στο αρχείο.

Οι στίχοι των τραγουδιών εμφανίζονται στη δεξιά πλευρά, μαζί με τον τίτλο και το όνομα του καλλιτέχνη. Το Lyrics Finder σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να αναπαράγετε επιλεγμένο τραγούδι χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πρόσθετο λογισμικό.

Συνολικά, μια εξαιρετικά απλή εφαρμογή για εύκολη λήψη πληροφοριών στίχων. Λειτουργεί σε Windows και Mac OS X.

Λήψη Lyrics Finder