Το IFTTT φτάνει στο Google Play Store και φέρνει κανάλια Android

Το IFTTT είναι ίσως μια από τις καλύτερες υπηρεσίες που δημιουργήθηκαν ποτέ. Βοηθά τους ανθρώπους να αυτοματοποιήσουν και να συνδέσουν υπηρεσίες ιστού εδώ και περίπου τρία χρόνια και η εφαρμογή IFTTT για Android έφτασε επιτέλους στο Google Play Store, σχεδόν ένα χρόνο μετά την εφαρμογή iOS (ήταν μια μεγάλη αναμονή). Η εφαρμογή είναι φοβερή, φυσικά, αλλά χρειάζεται μόνο να σκεφτείτε πόση περισσότερη ελευθερία έχετε με ένα Android και συνειδητοποιείτε ότι η εφαρμογή θα είναι πραγματικά πολύ ισχυρή. Έρχεται με ειδικά κανάλια Android που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του τηλεφώνου στις συνταγές σας για ενέργειες όπως η λήψη ειδοποίησης στο τηλέφωνό σας όταν πρόκειται να βρέξει. Ακολουθεί η πρακτική μας κριτική για την εφαρμογή.

  Πώς να μειώσετε τον αποθηκευτικό χώρο WhatsApp σε iPhone και Android

Θα λάβετε μια σύντομη περιήγηση στην εφαρμογή και τον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας και, στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε στην οθόνη σύνδεσης ή εγγραφής. Μόλις μπείτε στην εφαρμογή, θα ενεργοποιηθούν διαφορετικά κανάλια Android για εσάς, αφού μόλις συνδεθείτε στην εφαρμογή Android.

Μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα κανάλια Android και να επιλέξετε μια συνταγή για χρήση από αυτή που έχουν δημιουργήσει άλλοι χρήστες ή μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας συνταγή από το κουμπί του καζάνι επάνω δεξιά. Τα κανάλια Android επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέουν συνταγές με φωτογραφίες, κλήσεις και ειδοποιήσεις στα τηλέφωνά τους.

  Ένα φύλλο εξαπάτησης για εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για το τηλέφωνό σας Android

Η προσθήκη μιας συνταγής είναι απλή. επιλέξτε ένα έναυσμα και επιλέξτε μια ενέργεια. Μεταξύ των ενεργειών που μπορείτε να προσθέσετε για ένα έναυσμα, θα παρατηρήσετε τρεις ειδικούς τύπους ενεργειών για Android.

Για να προβάλετε συνταγές που έχετε προσθέσει προηγουμένως, πατήστε το κουμπί του καζάνι στη γραμμή ενεργειών και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε στο συρτάρι που εμφανίζει τις τρέχουσες ενεργές συνταγές σας. Μπορείτε να σταματήσετε μια συνταγή, να τη διαγράψετε και να την επεξεργαστείτε από την εφαρμογή. Πατήστε το κουμπί επιλογών στο συρτάρι για να δείτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής και να προβάλετε όλα τα διαθέσιμα κανάλια συνταγών που έχετε συνδέσει και ενεργοποιήσει.

  Πώς να εξατομικεύσετε τη ροή Google Discover στο Android

Τέλος, αν θέλετε να περιηγηθείτε σε συνταγές, πατήστε το κουμπί ποτηριών στο πλαϊνό συρτάρι. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε συνταγές ανά συλλογή, για παράδειγμα, συνταγές για λάτρεις της φωτογραφίας. Μπορείτε να δείτε τις επιλεγμένες συνταγές, τις δημοφιλείς συνταγές και τις κορυφαίες συνταγές όλων των εποχών. Οποιαδήποτε από τις συνταγές που αναφέρονται εδώ μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσα από την εφαρμογή.

Το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει τώρα είναι τι θα επιτρέψει στους χρήστες να επιτύχουν μια τέτοια εφαρμογή με ένα ανοιχτό λειτουργικό σύστημα όπως το Android.

Κατεβάστε το IFTTT από το Google Play Store