Αποστολή αρχείων και κειμένου μεταξύ συσκευών Mac και iOS με Copybin

Η κοινή χρήση δεδομένων μεταξύ δύο διαφορετικών τύπων συσκευών Apple είναι επίπονη και δυσκίνητη, όπως και να το θέσετε. Ομολογουμένως, το Airdrop έχει βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά αυτή η πολυτέλεια αποφεύγει μεγάλο μέρος των χρηστών Mac και iOS. Ομοίως, υπηρεσίες όπως το iCloud, το Dropbox, το OneDrive έχουν προσφέρει κάποια ανακούφιση, αλλά ακόμη και αυτές οι λύσεις δεν είναι ενιαίες. Αυτό αποτελεί εξαιρετική περίπτωση για το Copybin, μια εφαρμογή συγχρονισμού πολλαπλών πλατφορμών που σας επιτρέπει να μεταφέρετε σχεδόν οποιοδήποτε αρχείο απρόσκοπτα μεταξύ Mac και iOS εν ριπή οφθαλμού.

Το Copybin δεν έχει σχεδιαστεί με έμφαση στο στυλ ή για να εντυπωσιάσει κανέναν με τα γραφικά του. λίγα λεπτά με αυτήν την εφαρμογή και μπορείτε να δείτε ακριβώς γιατί τίποτα από αυτά δεν έχει καν σημασία. Επειδή με το Copybin, μπορείτε να μεταφέρετε σχεδόν οποιοδήποτε βίντεο (αναπαραγωγή χρησιμοποιώντας VLC σε iOS), ήχο, κείμενο και έγγραφα.

  Πώς να συγχρονίσετε μηνύματα με το iCloud σε iOS και MacOS

Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί εάν όλες οι συσκευές σας είναι συνδεδεμένες στο ίδιο ασύρματο δίκτυο. Θα χρειαστεί να έχετε την εφαρμογή εγκατεστημένη και στις δύο πλατφόρμες (Mac + iOS). Μόλις εγκατασταθεί, εκκινήστε την εφαρμογή, αυτό είναι το τέλος της εμπλοκής σας στη διαμόρφωση, θα χειριστεί τα υπόλοιπα η ίδια.

Εάν μεταφέρετε περιεχόμενο από μια συσκευή iOS, εκκινήστε την εφαρμογή και θα υπάρχει μια ένδειξη στην επάνω αριστερή γωνία, που θα σας ενημερώνει ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες μαζί σας αυτήν τη στιγμή. Στην κύρια οθόνη μπορείτε να δείτε όλα τα αρχεία που είχαν κοινοποιηθεί στο παρελθόν (η δωρεάν έκδοση επιτρέπει μόνο 15 ενέργειες τη φορά). Μπορείτε να επιλέξετε ένα αρχείο εδώ και να πατήσετε το κουμπί προώθησης για να μεταφέρετε την ανάρτηση στην άλλη εκτελούμενη έκδοση του Copybin, θα γίνει αμέσως λήψη (φάκελος λήψεων σε Mac).

  Πώς να καρφιτσώσετε σημειώσεις στην εφαρμογή Notes στο iOS 11

Η διαδικασία είναι σχεδόν η ίδια για το Mac, απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο Copybin και σύρετε οτιδήποτε θέλετε να μεταφέρετε στο πλαίσιο και θα μεταφερθεί αμέσως. Στην πραγματικότητα, εάν αντιγράψετε οποιοδήποτε σώμα κειμένου, αυτό θα μεταφερθεί αυτόματα σε συνδεδεμένες συσκευές Copybin, τις οποίες μπορείτε να προωθήσετε ως κείμενο σε οποιαδήποτε υποστηριζόμενη εφαρμογή, αυτό είναι ιδανικό για γρήγορη μεταφορά μέσω Whatsapp, μέσων κοινωνικής δικτύωσης, SMS. Φτάνει ακόμη και στο να προσδιορίσει αν το αντιγραμμένο κείμενο είναι URL ή όχι.

Υπάρχουν και άλλες λύσεις συγχρονισμού διαθέσιμες στους χρήστες, αλλά δεν υπάρχει ακόμη κάποια που να προσφέρει μια τέτοια πλήρη γκάμα δυνατοτήτων, εάν το όριο των 15 ενεργειών φαίνεται ανεπαρκές, μια οικονομική αγορά 0,99 $ θα ξεκλειδώσει την πλήρη έκδοση χωρίς όριο δράσης και διαφημίσεις. Εάν ο συγχρονισμός μεταξύ πλατφορμών αποτελεί προτεραιότητα για εσάς, τότε σας συνιστούμε να δοκιμάσετε το Copybin.

  Πώς να προσαρμόσετε τη γραμματοσειρά και το φόντο του iMessage στο iOS 10

Κατεβάστε το Copybin για Mac εδώ

Κατεβάστε το Copybin για iOS εδώ