Το Karma Train είναι ένας πελάτης iPhone Reddit με μοναδικό περιβάλλον χρήστη που βασίζεται σε κάρτες

Με τα χρόνια, οι συνεχείς βελτιώσεις και επεκτάσεις από τον αποκλειστικό προγραμματιστή του Alien Blue του επέτρεψαν να γίνει ο πιο ισχυρός πελάτης Reddit για iOS. Ωστόσο, ενώ οι προχωρημένοι χρήστες αγαπούν τις πρόσθετες λειτουργίες, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το Reddit για βασική κατανάλωση περιεχομένου θεωρούν ότι το Alien Blue είναι πολύ φουσκωμένο. Εκεί βρίσκεται μια μεγάλη ευκαιρία για τους προγραμματιστές: να δημιουργήσουν έναν αρκετά ισχυρό αλλά ακόμα ελαφρύ πελάτη Reddit.

Τρένο Κάρμα είναι το πιο πρόσφατο από πολλούς εναλλακτικούς πελάτες Reddit για iOS. Προσφέρει μια μοναδική διεπαφή χρήστη, κάνοντας καλή χρήση της νέας σχεδιαστικής τάσης της χρήσης «καρτών» για διαχωρισμό κομματιών περιεχομένου. Κάθε κάρτα είναι μια υποβολή συνδέσμου/αυτοκειμένου, την οποία μπορείτε γρήγορα να υπερψηφίσετε ή να καταψηφίσετε από την κύρια προβολή, να πατήσετε στον τίτλο για να μεταβείτε στον σύνδεσμο ή να πατήσετε το κουμπί «σχόλια» για να διαβάσετε όλα τα σχόλια.

  Πώς να ρυθμίσετε το Haptic Touch σε ένα iPhone XR

Επιπλέον, το Karma Train προσφέρει χρήσιμες χειρονομίες για ορισμένες ενέργειες. Η σάρωση από δεξιά προς τα αριστερά σε ένα σχόλιο αποκαλύπτει επιλογές γρήγορων σχολίων, το διπλό πάτημα ενός σχολίου το ελαχιστοποιεί συν τα θυγατρικά του σχόλια και το διπλό πάτημα ενός αυτοκειμένου επεκτείνει ή ελαχιστοποιεί το περιεχόμενό του. Ανακάλυψα κατά λάθος αυτά τα κτύπημα κατά τη δοκιμή της εφαρμογής στο iPhone 4S μου. Ας ελπίσουμε ότι ο προγραμματιστής θα συμπεριλάβει ένα σωστό σεμινάριο για την πρώτη κυκλοφορία σε μελλοντικές εκδόσεις.

Επιπλέον, υποστηρίζει όλες τις βασικές λειτουργίες του Reddit για υποβολή συνδέσμων/αυτο-κείμενα, υποβολή νέων σχολίων, απάντηση σε σχόλια, θετική/κατάρριψη ψηφοφορίας, ταξινόμηση υποβολών κατά ‘Top’, ‘Hot’ κ.λπ., διαχείριση συνδρομών subreddit, αναζήτηση, προβολή πρόσφατης δραστηριότητας και πολλά άλλα.

  Μην μοιράζεστε τα ψηφιακά σας παιχνίδια με το Xbox του φίλου σας

Έχω δοκιμάσει πολλούς πελάτες Reddit για iOS όλα αυτά τα χρόνια, αλλά πάντα επιστρέφω στο Alien Blue. Ενώ σκάβω τη διεπαφή χρήστη που βασίζεται σε κάρτες του Karma Train, η έλλειψη τόσων σημαντικών λειτουργιών όπως η Νυχτερινή λειτουργία, η Προστασία κωδικού πρόσβασης, οι επιλογές θεμάτων και η κοινή χρήση σε προεπιλεγμένες υπηρεσίες εκτός iOS, με δυσκολεύουν να μεταβώ σε αυτό.

Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες στο Karma Train και σε άλλους εναλλακτικούς πελάτες Reddit για iOS. Ωστόσο, το Alien Blue παραμένει πολύ, πολύ μπροστά, παρά τα παράπονα για φουσκώματα. Αξίζει ακόμα να το ελέγξετε, καθώς η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στην πλήρη της μορφή δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο στιγμιότυπου σύσκεψης Zoom

Εγκαταστήστε το Karma Train από το App Store

Φροντίστε να μας ενημερώσετε για τη γνώμη σας για το Karma Train για iOS. Γνωρίζετε κάποιους εναλλακτικούς πελάτες του Reddit που αξίζει να ελέγξετε;