Εναλλαγή ταπετσαρίας Android με τη δική του κοινωνική κοινότητα

Ακριβώς όταν νομίζετε ότι υπάρχουν πολλές δωρεάν εφαρμογές ταπετσαρίας διαθέσιμες στο Play Store, έρχεται και μια άλλη με περισσότερα να προσφέρει. Ονομάζεται από τον προγραμματιστή του «μηχανή ανακατεμένης ταπετσαρίας», το bitmado είναι μια δωρεάν προσθήκη στο είδος που προσφέρει μια συνεχή παροχή νέων φόντα, ώστε να μην χρειάζεται να βλέπετε την ίδια παλιά βαρετή αρχική οθόνη κάθε φορά που ξεκλειδώνετε τη συσκευή σας. Είναι μια ζωντανή ταπετσαρία που εναλλάσσεται αυτόματα σε διαφορετικά υπόβαθρα, επιλέγοντάς τα από το περιεχόμενο και τα σχόλια της κοινότητάς της που μοιάζει με το Reddit, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν δικές τους εικόνες και να υπερψηφίζουν ή να καταψηφίζουν αυτές που ανεβαίνουν από άλλα μέλη του bitmado. Είναι σαν το Muzei, αλλά με κοινωνικά στοιχεία που αντικαθιστούν τις επεκτάσεις.

  Πώς να βρείτε τον σειριακό αριθμό της συσκευής σας Android

Το καλύτερο στοιχείο για το bitmado είναι ότι μπορείτε να ακολουθήσετε συγκεκριμένες κατηγορίες ταπετσαριών που ονομάζονται Mados, το οποίο σας επιτρέπει να περιορίσετε τα είδη ταπετσαρίας που στέλνει στο δρόμο σας. Επιπλέον, μπορείτε να κερδίσετε πόντους φήμης ανεβάζοντας εικόνες, οι οποίες με τη σειρά τους σας επιτρέπουν να ανεβάσετε τις ταπετσαρίες που σας αρέσουν στην κορυφή.

Όταν εκκινήσετε για πρώτη φορά, μπορείτε είτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή στη λειτουργία Επισκέπτης (στην περίπτωση αυτή, δεν μπορείτε να ψηφίσετε εικόνες και οι επιλογές ταπετσαρίας περιορίζονται επίσης) είτε να συνδεθείτε μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook ή στο Google+. Αφού μεταβείτε στην κύρια οθόνη, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ορίσετε το bitmado ως ζωντανή ταπετσαρία σας. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε «ρύθμιση ζωντανής ταπετσαρίας τώρα» και επιλέξτε bitmado από το μενού που ακολουθεί.

  Πώς να δείτε τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο Chrome για Android

Όσον αφορά τις επιλογές ταπετσαρίας που έχετε στη διάθεσή σας, υπάρχουν πολλές. Η αρχική σελίδα σάς δίνει πρόσβαση σε εικόνες που είναι επί του παρόντος δημοφιλείς μεταξύ των μελών του bitmado, ταξινομημένες στις κατηγορίες Hot, New, Weekly, Monthly και All Time.

Το πάτημα μιας εικόνας σάς επιτρέπει να την προβάλετε σε πλήρη οθόνη, να ψηφίσετε υπέρ, να καταψηφίσετε ή να την προσκρούσετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κολλήσετε το επιλεγμένο στοιχείο, το οποίο το ορίζει ως τη μοναδική σας ταπετσαρία, απενεργοποιώντας αυτόματα τη δυνατότητα τυχαίας αναπαραγωγής.

Το bitmado φιλοξενεί έναν τόνο κατηγοριών ταπετσαρίας, όπως χώρος, αφηρημένη, φύση, τοπίο, χρώματα κ.λπ., τα οποία μπορούν να περιηγηθούν όλα από την οθόνη “Εξερεύνηση” που είναι προσβάσιμη από το συρόμενο μενού πλοήγησης. Οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν τις αγαπημένες τους κατηγορίες, κάτι που τους μετακινεί στην οθόνη Manage Mados, από όπου μπορούν αργότερα να αφαιρεθούν μεμονωμένα.

  Πώς να ορίσετε τον προεπιλεγμένο τύπο σύνδεσης USB στο Android 6.0

Μπορείτε να συνεισφέρετε στην κοινότητα χρησιμοποιώντας την επιλογή «Υποβολή εικόνας» στο ίδιο μενού. Η οθόνη Ρυθμίσεις σάς επιτρέπει να ορίσετε τη συχνότητα τυχαίας αναπαραγωγής και την ταξινόμηση (Κατά, Νέα, κ.λπ.) που θα χρησιμοποιηθεί.

Μπορείτε να κατεβάσετε το bitmado στη συσκευή σας δωρεάν από τον παρακάτω σύνδεσμο. Δοκιμάστε το και πείτε μας τη γνώμη σας για την εφαρμογή.

Εγκαταστήστε το bitmado από το Play Store