Το Iconic Spy του Mad Magazine Vs. Παιχνίδι Spy Out Τώρα για Android [Paid]

Όσο η έντυπη λέξη έχει αξία, το Mad Magazine θα διατηρήσει τη θέση του στα χρονικά του χιούμορ. Ήταν υπεύθυνοι για μερικά από τα πιο εμβληματικά gags της εποχής μας. Κανένα πιο εμβληματικό από το Spy vs. Spy. Με πολυάριθμους τίτλους best seller φτιαγμένους εξ ολοκλήρου στις ζωές του μαύρου κατασκόπου και του λευκού κατασκόπου, που ο καθένας κερδίζει ο ένας τον άλλο χρησιμοποιώντας μια σειρά από παγίδες. Το παιχνίδι του δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από την First Star Software το 1984 για την οικογένεια Atari 8-bit, τους υπολογιστές Commodore 64 και Apple II. Καινοτόμος ήταν η λέξη, ειδικά για την εποχή που ήταν ένα παιχνίδι δύο παικτών, χωρισμένης οθόνης. Το παιχνίδι ήταν ζωντανό με τη μία ή την άλλη μορφή, έφτασε στα κινητά το 2012 μέσω iOS. Τώρα, το Spy vs. Spy κυκλοφορεί στο Android.

Η νοσταλγία είναι ένα προσοδοφόρο αγαθό αυτές τις μέρες, κάθε ιδιοκτησία που κάποτε ήταν δημοφιλής πριν από δεκαετίες μετενσαρκώνεται με τη μια ή την άλλη μορφή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο ίδιος τίτλος μπορεί να διατίθεται στην αγορά στο ίδιο δημογραφικό στοιχείο κάθε επόμενη γενιά. Δεν είναι τραγωδία, είναι απλώς δουλειά. Καλή δουλειά σε αυτό. Εδώ είναι πώς φαίνεται στο Android.

  Εγκαταστήστε ένα APK εφαρμογής στη συσκευή σας Android από την επιφάνεια εργασίας [Windows]

Πίνακας περιεχομένων

Παιχνίδι

Τα στοιχεία του παιχνιδιού είναι ουσιαστικά αμετάβλητα από τον αρχικό τίτλο. Η δουλειά σας είναι να δραπετεύσετε από την πρεσβεία πριν το κάνει ο αντίπαλός σας. Για να ξεφύγετε, θα χρειαστεί να μαζέψετε πολλά αντικείμενα σε έναν χαρτοφύλακα. Η αποστολή είναι να περιηγηθείτε στην πρεσβεία, αναζητώντας αυτά τα αντικείμενα, αφού βρείτε, μπορείτε να αποθηκεύσετε αντικείμενα που βρέθηκαν πίσω ή μέσα σε διαφορετικά αντικείμενα. Μπορείτε να παγιδεύσετε άλλα αντικείμενα και αντικείμενα για να επιβραδύνετε τον αντίπαλό σας. Κερδίζετε ανακτώντας όλα τα αντικείμενά σας και αποθηκεύοντάς τα μέσα σε έναν χαρτοφύλακα και βγαίνοντας έξω από την πρεσβεία. Ο αρχικός σχεδιασμός του παιχνιδιού προερχόταν από περιορισμούς της εποχής του, ωστόσο, παρουσίαζε μια τόσο συναρπαστική πρόκληση που παρά το γεγονός ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ πιο μακριά, αυτό το στοιχείο παραμένει. Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, ειδικά με την επιλογή για πολλούς παίκτες. Μπορείτε να παίξετε split screen ή να παίξετε μέσω WiFi. Εάν το multiplayer δεν σας αρέσει, υπάρχει μια σειρά από επίπεδα για μεμονωμένους παίκτες, που σας φέρνουν εναντίον ενός αντιπάλου της CPU. Δεδομένου ότι είναι ένα προϊόν Mad, μπορείτε να περιμένετε μερικά γέλια. Το παιχνίδι ξεκινάει δίνοντάς σας ένα αυθαίρετο $64 και δεν ζητά ποτέ ξανά χρήματα. Αυτό από μόνο του είναι ένα αναζωογονητικό χαρακτηριστικό στη σημερινή εποχή.

  Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο Recovery & AROMA στο Android

Γραφικά

Το παιχνίδι είναι ουσιαστικά μια αναδιατύπωση του πρωτότυπου, έχετε την επιλογή να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των ρετρό γραφικών 8-bit – και είναι ρετρό, όχι σαν μια σύγχρονη εκδοχή 8-bit στα κλασικά γραφικά – ή των σύγχρονων γραφικών υψηλότερης ανάλυσης. Τα μοντέρνα γραφικά ενημερώνουν το παιχνίδι, ενώ δεν παρεμβαίνουν στους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Δεν υπάρχουν δυσλειτουργίες για να μιλήσουμε, η διαχείριση των γραφικών γίνεται εξίσου καλά με τους διαθέσιμους πόρους κατά την αρχική κυκλοφορία του.

Ήχος

Ο ήχος ακολουθεί το ίδιο με τα γραφικά και προσφέρει μια δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ μοντέρνου και ρετρό. Θα μπορούσατε, θεωρητικά, να αναδημιουργήσετε την αρχική εμπειρία παιχνιδιού στο τηλέφωνό σας. Οι υπόλοιποι ήχοι δεν είναι τίποτα για να γράψουμε, δεδομένου ότι είναι ένα παιχνίδι βασισμένο σε κόμικ χωρίς διάλογο, οποιοσδήποτε ήχος είναι αποδεκτός καθώς δεν υπάρχει κυριολεκτικά κανένα σημείο αναφοράς.

  Πώς να εκκινήσετε μια εφαρμογή από τις Γρήγορες ρυθμίσεις [Android]

συμπέρασμα

Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, συνιστάται ιδιαίτερα για μια εμπειρία πολλών παικτών με φίλους. Είναι μια αναζωογονητική ιδέα που δεν περιλαμβάνει την αγορά αντικειμένων μετά την πραγματοποίηση μιας αρχικής αγοράς και η αξία επανάληψης συνεχίζεται για όσο διαρκεί η μπαταρία σας.

Λήψη Spy εναντίον Spy για Android [$2.99]