Εγκαταστήστε ένα APK εφαρμογής στη συσκευή σας Android από την επιφάνεια εργασίας [Windows]


Ένα από τα πράγματα που ζηλεύω περισσότερο όσον αφορά το Android είναι η δυνατότητα έναρξης λήψης μιας εφαρμογής από την έκδοση επιτραπέζιου υπολογιστή του καταστήματος Google Play και η εξ αποστάσεως εγκατάσταση μιας εφαρμογής σε οποιαδήποτε συσκευή Android που σχετίζεται με τον λογαριασμό μου. Θα σκότωνα για να έχω κάτι τέτοιο στο iOS. Το Pure APK Install είναι μια νέα εφαρμογή Windows από το Pure APK. μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να κατεβάζετε APK εφαρμογών από το Google Play store. Η εφαρμογή λειτουργεί ανεξάρτητα από τη δική της υπηρεσία και σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε αρχείο APK στο σύστημά σας στη συσκευή σας Android. Δεν χρειάζεστε πρόσβαση root και μπορείτε να επιλέξετε εάν μια εφαρμογή θα εγκατασταθεί στον εξωτερικό χώρο αποθήκευσης ή στην εσωτερική μνήμη της συσκευής. Για όποιον αντιμετωπίζει προβλήματα με τη λήψη και την εγκατάσταση εφαρμογών στη συσκευή του, το Pure APK Install είναι μια απλή λύση.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 32 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Κατεβάστε την εφαρμογή και εγκαταστήστε την. Δεν προσπαθεί να εισχωρήσει κρυφά τίποτα επιπλέον, ώστε να μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στο Επόμενο και να Εγκαταστήσετε όταν το δείτε. Μόλις εγκατασταθεί, κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα αρχείου APK και επιλέξτε το αρχείο APK που θέλετε να εγκαταστήσετε.

Στη συνέχεια, συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή σας μέσω του καλωδίου δεδομένων και βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων USB. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή δεν είναι κλειδωμένη. Εάν η συσκευή είναι κλειδωμένη ή η οθόνη είναι σε αδράνεια, δεν θα μπορείτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή σε αυτήν.

  Τρόπος εκτέλεσης εφαρμογών Windows σε Mac OS X με Wine [Guide]

Μόλις το Pure APK Install βρει και φορτώσει το αρχείο, επιλέξτε πού θέλετε να το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην «Εγκατάσταση». Η εφαρμογή θα εγκατασταθεί μέσα σε λίγα λεπτά και θα εμφανιστεί στο συρτάρι Όλες οι εφαρμογές της συσκευής σας.

Το Pure APK Install συνοδεύεται από μια λειτουργία αυτόματης σάρωσης που θα ελέγξει ένα αρχείο APK για κακόβουλο λογισμικό πριν το εγκαταστήσει. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε από το αναπτυσσόμενο κουμπί στο επάνω μέρος.

Κατεβάστε το Pure APK Install για Windows