Το Hover Hound συγκρίνει τις τιμές του Newegg με το Amazon και το Tiger Direct

Όσον αφορά τα ψώνια, σε πολλούς ανθρώπους αρέσει η ευκολία των αγορών από τον καναπέ τους. Και ενώ υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα που προσφέρουν προϊόντα υπολογιστών, το Newegg είναι ένα δημοφιλές όνομα μεταξύ των μαζών που σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως φορητούς υπολογιστές, αξεσουάρ υπολογιστών και άλλα ηλεκτρονικά είδη. Το κατάστημα φιλοξενεί πολλές δημοφιλείς επωνυμίες που απευθύνονται σε DIYers, σκληροπυρηνικούς παίκτες και επαγγελματίες πληροφορικής που δεν θέλουν να κάνουν τράτες στον κεντρικό δρόμο για να αγοράσουν αυτό που χρειάζονται. Για να μην αναφέρουμε, τη διαισθητική διεπαφή του καταστήματος που παρέχει στους πελάτες εκτενείς πληροφορίες σχετικά με το προϊόν που μπορεί να κοιτάζουν. Αν και η πληροφόρηση είναι κάτι καλό, η τιμή παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο όταν αγοράζετε κάτι στο διαδίκτυο. Και αν είστε αγοραστής του Newegg αλλά βρίσκετε τις τιμές του Newegg διογκωμένες, το Hover Hound είναι μια επέκταση Chrome και Firefox που στοχεύει να σας βοηθήσει επιτρέποντάς σας να κάνετε σύγκριση αγορών με το Amazon και το Tiger Direct.

  Πώς να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα iMessage στυλ Prisma από τις selfies σας

Η επέκταση υποστηρίζει έναν πραγματικά απλό σχεδιασμό. Όταν εγκατασταθεί, προσθέτει ένα εύκολα προσβάσιμο κουμπί «Hover Hound» στο πρόγραμμα περιήγησής σας (που φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω) που σας επιτρέπει να ελέγξετε άμεσα το ίδιο προϊόν στο Amazon και στο TigerDirect. Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί ανοίγει μια νέα καρτέλα που σας οδηγεί στη σελίδα προϊόντος του Amazon ή της TigerDirect.

Εκτός από το κλικ στο κουμπί, μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τον δείκτη του ποντικιού πάνω του και η επέκταση θα σας δώσει πληροφορίες τιμών σε πραγματικό χρόνο από το Amazon και το TigerDirect, καθώς και μια επιλογή για να δείτε γραφήματα ιστορικού τιμών και για τα τρία υποστηριζόμενα καταστήματα. Τούτου λεχθέντος, σας λέει επίσης εάν η Amazon προσφέρει Prime αποστολή για αυτό το προϊόν ή όχι.

  9 δροσερά θέματα πλάσματος KDE

Το ιστορικό τιμολόγησης εμφανίζει ένα γράφημα ως επικάλυψη στην οθόνη που επισημαίνει πώς μπορεί να έχουν αλλάξει οι τιμές τους τελευταίους δύο μήνες. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θέλετε να ρίξετε γρήγορα μια ματιά στο εάν η τιμή ενός συγκεκριμένου προϊόντος στη λίστα επιθυμιών σας έχει πέσει ή όχι. Το γράφημα παραθέτει την τιμή και στις τρεις υποστηριζόμενες τοποθεσίες αγορών και σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε οποιονδήποτε από αυτούς εάν θέλετε. Σας ενημερώνει επίσης πότε η τιμή έφτασε στο χαμηλότερο σημείο της σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Το Hover Hound είναι επίσης αρκετά προσαρμόσιμο, καθώς η σελίδα “Επιλογές” σάς επιτρέπει να απενεργοποιήσετε τις ανεπιθύμητες λειτουργίες και να ενεργοποιήσετε αυτές που χρειάζεστε. Για παράδειγμα, μπορείτε να περιορίσετε τα προϊόντα στο Amazon σε αυτά που υποστηρίζουν μόνο το Amazon Prime και να καθορίσετε ένα ποσοστό φόρου στην πόλη σας. Επιπλέον, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον αυτόματο έλεγχο τιμών στο Newegg και να επιλέξετε λειτουργίες όπως το ιστορικό τιμών ή η σύγκριση της CPU.

  Πώς να προσθέσετε χρήματα στο Apple ID σας

Συνολικά μια χρήσιμη επέκταση που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη ευκαιρία όταν ψωνίζετε στο Amazon, το Newegg και το TigerDirect.

Εγκαταστήστε το Hover Hound για Firefox