Πώς να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα iMessage στυλ Prisma από τις selfies σας

Το Instagram λίγο πολύ κυβερνά το είδος του φίλτρου φωτογραφιών. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι οποιαδήποτε εφαρμογή μπορεί να πάρει τη θέση της ή ακόμη και να βρει μια αρκετά μοναδική ιδέα για να την ανταγωνιστεί. Στη συνέχεια ήρθε το Prisma. Είναι μία από τις πιο μοναδικές εφαρμογές φίλτρων που διατίθενται σήμερα για iOS και Android. Οι κατασκευαστές πίσω από το Prisma έχουν αναπτύξει το Sticky AI. Είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αυτοκόλλητα iMessage από τις selfies σας. Έρχεται με καλλιτεχνικά στυλ που μοιάζουν πολύ με τα στυλ τέχνης που εφαρμόζει το Prisma στις φωτογραφίες. Μπορείτε να προσθέσετε μια ετικέτα κειμένου στο αυτοκόλλητο και στη συνέχεια να το στείλετε μέσω οποιασδήποτε εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα πρότυπο χαρτιού με κουκκίδες στο Microsoft Word

Εγκαταστήστε το Sticky AI και ανοίξτε την εφαρμογή Messages. Μπορείτε να στείλετε αυτά τα αυτοκόλλητα πάνω από οποιαδήποτε εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων ή μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή από την Αρχική οθόνη σας για να δημιουργήσετε και να στείλετε ένα αυτοκόλλητο.

Η εφαρμογή εκκινεί την κάμερά σας μόλις της επιτρέψετε να συνδεθεί μαζί της. Εάν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία από το ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας. Το Sticky AI αφαιρεί επιδέξια το φόντο από τη selfie σας και σας αφήνει ένα καθαρό κομμάτι του προσώπου σας.

Για να εφαρμόσετε ένα φίλτρο στη selfie σας, πατήστε την εικόνα. Προς το παρόν, υπάρχουν μόνο δύο φίλτρα, δηλαδή στυλ τέχνης. Το Prisma πιθανότατα θα προσθέσει περισσότερα με μελλοντικές ενημερώσεις.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τον δέκτη CPU Ryzen για κινητά Slimbook στο Ubuntu

Μπορείτε να προσθέσετε ένα περίγραμμα στη selfie πατώντας το κουμπί προφίλ. Για να προσθέσετε κείμενο, πατήστε το κουμπί T και μετά πληκτρολογήστε ό,τι θέλετε. Μπορείτε να μετακινήσετε τη selfie σας και το κείμενο πατώντας και σύροντάς τα.

Μόλις ολοκληρώσετε την επεξεργασία του αυτοκόλλητου, πατήστε το κουμπί κοινής χρήσης κάτω δεξιά. Επιλέξτε την εφαρμογή στην οποία θέλετε να μοιραστείτε το αυτοκόλλητο, εισαγάγετε το όνομα μιας επαφής και πατήστε αποστολή.

Το αυτοκόλλητο προστίθεται στη συλλογή σας. Το Sticky AI εγκαθίσταται στην αρχική οθόνη σας ως αυτόνομη εφαρμογή. Μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερα αυτοκόλλητα και να τα μοιραστείτε σε άλλες εφαρμογές μέσω της κύριας εφαρμογής. Το αυτοκόλλητο έχει ένα υδατογράφημα «Sticky» στο κάτω μέρος. Προς το παρόν, δεν υπάρχει τρόπος να αφαιρέσετε αυτό το υδατογράφημα. Αυτή είναι η πρώτη έκδοση της εφαρμογής, επομένως το Prisma πιθανότατα θα προσθέσει έναν τρόπο για να αφαιρέσει το υδατογράφημα αργότερα.

  Πώς τα HTTP/3 και QUIC θα επιταχύνουν την περιήγησή σας στον Ιστό

Το AI του Prisma είναι εξαιρετικό. Η αρχική εφαρμογή Prisma και η δημοτικότητά της είναι απόδειξη αυτού. Με το Sticky AI, η Prisma έφερε τον ίδιο έξυπνο αλγόριθμο σε κάτι διαφορετικό. Τα στυλ τέχνης δεν είναι το αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό στο Sticky AI. Η αφαίρεση του φόντου από μια selfie είναι αυτό που είναι εντυπωσιακό.

Αυτή η εφαρμογή δεν είναι ακόμη διαθέσιμη για Android.

Εγκαταστήστε το Sticky AI από το App Store