Πώς να προσθέσετε χρήματα στο Apple ID σας

Μπορείτε να προσθέσετε διαφορετικούς τρόπους πληρωμής στο Apple ID σας για να κάνετε αγορές στο κατάστημα εφαρμογών. Οι υποστηριζόμενες μέθοδοι πληρωμής είναι πιστωτικές κάρτες, paypal ή δωροκάρτες. Οι δωροκάρτες προσθέτουν πίστωση στον λογαριασμό σας την οποία στη συνέχεια χρησιμοποιείτε αργότερα, ωστόσο, εάν θέλετε να προσθέσετε χρήματα στο Apple ID σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε δωροκάρτα, μπορείτε.

Προσθέστε χρήματα στο Apple ID – iPhone

Στο iPhone σας, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε το όνομά σας στην κορυφή. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε iTunes και App Store.

Πατήστε στο Apple ID σας και στο αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται, πατήστε Προβολή Apple ID. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε είτε με τον κωδικό πρόσβασης, το Touch ID ή το Face ID.

  Πώς να αλλάξετε πολλά επίπεδα επικεφαλίδων στο MS Word

Μόλις συνδεθείτε, πατήστε Προσθήκη χρημάτων στο Apple ID. Επιλέξτε μια ονομαστική αξία για να προσθέσετε τα χρήματα και επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής σας.

Προσθέστε χρήματα στο Apple ID – iTunes

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε χρήματα στο Apple ID σας από το iTunes. Μπορείτε να το κάνετε αυτό από οποιοδήποτε σύστημα έχει εγκατεστημένο το iTunes και δεν περιορίζεστε στη χρήση του ενός συστήματος στο οποίο συγχρονίζετε το iPhone ή το iPad σας.

Ανοίξτε το iTunes και μεταβείτε στον λογαριασμό. Συνδεθείτε με το Apple ID στο οποίο θέλετε να προσθέσετε χρήματα. Μόλις συνδεθείτε στο iTunes, μεταβείτε στην ενότητα Προβολή του λογαριασμού μου. Στην οθόνη σύνοψης λογαριασμού, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Λογαριασμός Apple ID και κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη χρημάτων στο Apple ID.

  Usenet ή Torrents, ποιο είναι καλύτερο για λήψη;

Και πάλι θα πρέπει να επιλέξετε την ονομαστική αξία για την προσθήκη χρημάτων και να επιλέξετε έναν τρόπο πληρωμής. Τα κεφάλαια πρέπει να μεταφερθούν άμεσα. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη μεταφορά χρημάτων, βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει έναν έγκυρο τρόπο πληρωμής. Εάν η πληρωμή δεν διεκπεραιωθεί, δοκιμάστε να καταργήσετε το εργαλείο πληρωμής και να το προσθέσετε ξανά.

Εάν διαμένετε σε χώρα όπου η ηλεκτρονική πληρωμή δεν υποστηρίζεται στο App Store, δεν θα μπορείτε να προσθέσετε χρήματα στο Apple ID σας. Αυτά τα καταστήματα είναι φυσικά σπάνια, οπότε στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε χρήματα στο Apple ID σας από το κατάστημα εφαρμογών Mac.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Action Blocks του Google Assistant για προσβασιμότητα

Προς το παρόν, οι χρήστες που διαμένουν στις ΗΠΑ θα λάβουν λίγη επιπλέον πίστωση όταν προσθέτουν χρήματα στο Apple ID τους. Για την ακρίβεια, θα λάβουν 10% επιπλέον πίστωση για τυχόν κεφάλαια που μεταφέρουν έως και $200, κάτι που δεν είναι κακό. Αυτή η προσφορά θα λήξει στις 20 Δεκεμβρίου 2018, οπότε θέλετε να βιαστείτε. Εάν κάνετε πολλές αγορές στο App Store, αυτή είναι μια αρκετά καλή συμφωνία από την Apple.