Πώς να κάνετε αναζήτηση στο Google από το πληκτρολόγιό σας [iOS]


Το iOS 8 εισήγαγε πληκτρολόγια τρίτων σε χρήστες iPhone και από τότε έχουν αναπτυχθεί κάθε είδους εφαρμογές πληκτρολογίου για την πλατφόρμα. Ένα πληκτρολόγιο τρίτου κατασκευαστή θα τοποθετήσει γενικά μια πρόσθετη λειτουργία μέσα σε ένα πληκτρολόγιο. Για ορισμένες εφαρμογές, αυτή η πρόσθετη δυνατότητα μπορεί να είναι η μετάφραση κειμένου, η λήψη του συνδέσμου προς αρχεία στο Dropbox ή το Google Drive ή η πιο δημοφιλής λειτουργία. αναζήτηση για GIF. Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που προστέθηκε υποστήριξη πληκτρολογίου τρίτων στο iOS και η Google μόλις έκανε μια εισβολή στη θέση με το GBoard. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή πληκτρολογίου τρίτου κατασκευαστή για iOS που σας επιτρέπει να αναζητάτε οτιδήποτε στο Google, στο Google Images και να βρίσκετε GIF.

  Πώς να προσθέσετε συνδέσμους στη λίστα ανάγνωσης στο Chrome [iOS]

Κατεβάστε το GBoard και μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Ενεργοποιήστε το πληκτρολόγιο από το General>Keyboard και παραχωρήστε του πλήρη πρόσβαση.

Ανοίξτε μια εφαρμογή που έχει πεδίο εισαγωγής κειμένου, όπως Μηνύματα, Facebook ή Twitter. Χρησιμοποιήστε το εικονίδιο της υδρογείου για να μεταβείτε στο πληκτρολόγιο. Πατήστε το κουμπί G για να μπείτε στη λειτουργία αναζήτησης. Πληκτρολογήστε έναν όρο αναζήτησης και πατήστε το πλήκτρο enter. Τα αποτελέσματα αναζήτησης εμφανίζονται σε τρεις διαφορετικές καρτέλες. Η πρώτη καρτέλα είναι αφιερωμένη στην Αναζήτηση Ιστού Google, η δεύτερη καρτέλα είναι αφιερωμένη στις Εικόνες Google και η τελευταία καρτέλα είναι αφιερωμένη σε GIF που ταιριάζουν με τον όρο αναζήτησής σας.

  Πώς να αποκρύψετε γραφικά στοιχεία από την οθόνη κλειδώματος στο iOS 10

Το πληκτρολόγιο σάς επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση στο Google και να μοιράζεστε τους ιστότοπους που εμφανίζονται στα αποτελέσματα. Ωστόσο, δεν μπορείτε να ανοίξετε έναν ιστότοπο μέσα στο πληκτρολόγιο. Για να ανοίξετε έναν σύνδεσμο, πατήστε το κουμπί βέλους κάτω δεξιά σε μια κάρτα αποτελεσμάτων αναζήτησης. Ο σύνδεσμος θα ανοίξει στο Safari. Για να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο, απλώς πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση κάτω αριστερά για να το αντιγράψετε και να το προσθέσετε στο πεδίο εισαγωγής κειμένου. Το πληκτρολόγιο διατηρεί τους τρεις τελευταίους όρους αναζήτησής σας στο ιστορικό του και υποστηρίζει επίσης το swipe-to-type. Είναι μάλλον περίεργο το γεγονός ότι το πληκτρολόγιο δεν υποστηρίζει τη Μετάφραση Google.

  Πώς να αποκτήσετε το iOS 11 σαν μικρογραφίες στιγμιότυπου οθόνης στο macOS

Εγκαταστήστε το GBoard από το App Store