Πού μπορείτε να μεταδώσετε τις αγαπημένες σας χριστουγεννιάτικες προσφορές

Αν θέλετε να μπείτε στο πνεύμα των γιορτών καθίζοντας με μια καλή χριστουγεννιάτικη ειδική, τότε είστε τυχεροί. Υπάρχουν αρκετές υπηρεσίες ροής για να διαλέξετε με παλιές και νέες ταινίες για παρακολούθηση.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε αρκετές χριστουγεννιάτικες ταινίες χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον. Εάν είστε ήδη συνδρομητής στο Amazon Prime, το οποίο είναι $120 το χρόνο, τότε δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως πληρώσετε επιπλέον για ορισμένες ταινίες. Είναι μια υπέροχη ζωή και Χριστουγεννιάτικα κάλαντα είναι μερικά από τα κλασικά Χριστούγεννα που είναι δωρεάν με το Amazon Prime. Υπάρχουν και άλλα εκεί, αλλά ίσως χρειαστεί να τα νοικιάσετε μέσω του Prime Video.

Αν δεν σας πειράζει να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να νοικιάσετε ή να αγοράσετε μια ταινία, τότε θα λατρέψετε μερικές από τις άλλες χριστουγεννιάτικες ταινίες και παραστάσεις που μπορείτε να αποκτήσετε με αυτήν την υπηρεσία:

Μόνος στο σπίτι
Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία
Ο εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα
Ρούντολφ ο τάρανδος με την κόκκινη μύτη
Θέλω ένα σκύλο για τα Χριστούγεννα, Τσάρλι Μπράουν

Netflix

Εμπιστος Netflix έχει επίσης πολλές επιλογές για χριστουγεννιάτικες ταινίες, οπότε θα νιώσετε άνετα βλέποντάς τις όλες στον καναπέ σας. Υπάρχουν διαφορετικές τιμές για το τρία διαφορετικά επίπεδα του Netflix: Βασικό για 9 $ το μήνα, Standard με 13 $ το μήνα και Premium για 16 $ το μήνα. Το πακέτο Basic σάς επιτρέπει να έχετε μία ροή τη φορά, το Standard επιτρέπει δύο ροές μαζί με περιεχόμενο HD και το πακέτο Premium επιτρέπει έως και τέσσερις οθόνες με περιεχόμενο HD και Ultra HD. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε Πώς έκλεψε τα Χριστούγεννα ο Grinch και Λευκά Χριστούγεννα στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.

  Πώς να ηχογραφήσετε κλήσεις Skype με τη νέα δυνατότητα εγγενούς εγγραφής

Αν ψάχνετε για μια εξαιρετική υπηρεσία με πολλά να προσφέρετε, τότε θα πρέπει να δείτε τις άλλες ταινίες που είναι διαθέσιμες στο Netflix:

Τα Χριστουγεννιάτικα Χρονικά
Κλάους
Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια
Ο Γκριντς

Hulu

Παρόλο HuluΗ χριστουγεννιάτικη επιλογή του είναι λίγο πιο σπάνια από τις άλλες επιλογές, εξακολουθεί να είναι ένας μεγάλος υποψήφιος για μερικές διαφορετικές επιλογές ταινιών. Το Hulu έχει επίσης τρία επίπεδα, με το τυπικό πρόγραμμα να κοστίζει 5 $ το μήνα, την έκδοση Χωρίς διαφημίσεις για 11 $ το μήνα και στη συνέχεια 45 $ το μήνα για όλο το περιεχόμενο Hulu και τη ζωντανή τηλεόραση.

Μερικές από τις ταινίες που θα βρείτε σε αυτόν τον ιστότοπο είναι Πολύ Brady Χριστούγεννα, Σπίτι για τις διακοπές, Krampus Unleashed, και ταινίες Hallmark όπως Ροντέο και Ζουιλέτα και Ατακτος ή καλός. Αυτές είναι υπέροχες κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, μαζί με μια νεότερη, πιο τρομακτική χριστουγεννιάτικη ιστορία όπως ο Krampus.

  Πώς να επανεκκινήσετε το νησί σας στο "Animal Crossing: New Horizons"

Ακολουθούν μερικές ακόμη επιλογές που θα μπορείτε να δείτε αυτή τη σεζόν απευθείας από το Hulu:

Ice Age: A Mammoth Christmas
Σώζοντας τα Χριστούγεννα
12 Σκυλοημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα
Barbie: A Perfect Christmas

Disney Plus

Εάν έχετε τη διάθεση για κάτι πιο μαγικό και περισσότερο, λοιπόν, Disney, τότε δεν έχετε μυαλό να πάτε Disney Plus. Με 7 $ το μήνα ή 70 $ το χρόνο, έχετε πρόσβαση σε όλες τις διασκεδαστικές χριστουγεννιάτικες ταινίες που έχουν. Μπορείτε πάντα να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα και να λάβετε τα 13 $ το μήνα πακέτο που περιλαμβάνει Hulu και ESPN+, επισης.

Από Μόνος στο σπίτι, Θαύμα στην 34η οδό, και Ένας εφιάλτης πριν από τα Χριστούγεννα, έχετε στα χέρια σας πολλές διασκεδαστικές και χαριτωμένες ταινίες της Disney. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε έξω Noelle, η οποία είναι αποκλειστική ταινία της Disney Plus μόνο σε αυτήν την υπηρεσία, οπότε αξίζει τα λεφτά της.

Εάν η Disney είναι αυτό που σας φέρνει στο πνεύμα των γιορτών, τότε υπάρχουν πολλά αγαπημένα χριστουγεννιάτικα για να διαλέξετε:

Ο Mickey’s Once Upon a Christmas
Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas
Ο Αγιος Βασιλης
The Muppet Christmas Carol

Hallmark Movies Now

Μερικοί άνθρωποι λατρεύουν τις cheesy ταινίες Hallmark, και αν είστε εσείς, τότε Ταινίες τώρα θα σας πάρει όλα αυτά και πολλά άλλα. Με 6 $ το μήνα ή 60 $ το χρόνο, μπορείτε να απολαύσετε όλες τις ρομαντικές χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα μπορούσατε να ονειρευτείτε. Από Ένα κουτάβι για τα Χριστούγεννα προς το Μια Χριστουγεννιάτικη Ανάμνηση, υπάρχουν πολλές διασκεδαστικές, μικρές πόλεις αγάπη που γεμίζουν την καρδιά σας αυτή τη σεζόν.

  Πώς να ενισχύσετε το σήμα Wi-Fi σας

Οι ταινίες Cheesy Hallmark είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μπείτε στην περίοδο των εορτών, επομένως εδώ είναι μερικές ακόμη επιλογές που μπορείτε να παρακολουθήσετε με το Hallmark Movies Now:

Χριστούγεννα: Φεστιβάλ Πάγου
Χριστουγεννιάτικη ουρά
Ένα Χριστούγεννα
Απίθανος Άγγελος

Κανάλι Roku

Με μια συσκευή Roku, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε Κανάλι Roku δωρεάν, και αυτό είναι εκπληκτικό για αυτή τη σεζόν. Δεδομένου ότι αυτή η επιλογή είναι 100 τοις εκατό δωρεάν, θα μπορείτε να απολαμβάνετε συνεχώς κλασικές ταινίες Θαύμα στην 34η οδό, Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, και Ο Καρυοθραύστης χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε σε υπηρεσία ροής. Αυτό είναι τέλειο για οποιονδήποτε διαθέτει συσκευή Roku που αναζητά την ευχαρίστηση των γιορτών να απλωθεί σε όλο το σπίτι σας.

Απολαύστε τη ζεστασιά της οικογένειας και των φίλων με οποιαδήποτε από αυτές τις υπέροχες ταινίες στο παρασκήνιο στο Roku Channel:

Τα 12 σκυλιά των Χριστουγέννων
Χριστούγεννα που θα θυμάστε
Ποικιλία ξηρών καρπών

Με όλους τους τρόπους για να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας χριστουγεννιάτικες ταινίες, θα μπορείτε να βρείτε κάθε ταινία που θέλετε να παρακολουθήσετε αυτή τη σεζόν. Με το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας υψωμένο και στολισμένο και την οικογένεια τριγύρω, είναι πραγματικά η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου.