Πώς να εγγραφείτε στην προεπισκόπηση του Microsoft Edge για iOS και Android

Το Microsoft Edge, η έκδοση προεπισκόπησης, είναι πλέον διαθέσιμη για iOS και Android. Σύμφωνα με τη Microsoft, οι άνθρωποι ήθελαν το Edge σε iOS και Android. Οι εφαρμογές δεν είναι ακόμα διαθέσιμες στα αντίστοιχα καταστήματα εφαρμογών. Είναι ακόμα σε έκδοση beta, αλλά είναι δημόσια beta. Εάν ενδιαφέρεστε να δείτε την εφαρμογή, μπορείτε να εγγραφείτε στην προεπισκόπηση του Microsoft Edge. Υπάρχει μόνο ένας όρος. πρέπει να είστε χρήστης Windows Insider. Δεν αρκεί απλώς να εγγραφείτε στο πρόγραμμα. Θα χρειαστείτε έναν επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή που να εκτελεί στην πραγματικότητα μία από τις πρόσφατες εκδόσεις.

Αποκτήστε προεπισκόπηση του Microsoft Edge

Σε ένα σύστημα που εκτελεί μια έκδοση Windows Insider, επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Επιλέξτε τη συσκευή στην οποία θέλετε να εγκαταστήσετε την προεπισκόπηση του Microsoft Edge. Αυτό θα ανοίξει τον Microsoft Edge στην επιφάνεια εργασίας σας. Θα εντοπίσει αν όντως εκτελείτε μια εσωτερική έκδοση.

  Η γραφίδα MyScript μετατρέπει τη χειρόγραφη εισαγωγή σε ψηφιακό κείμενο [Android]

Εάν θέλετε να κάνετε λήψη της προεπισκόπησης του Microsoft Edge για iOS, πρέπει να εισαγάγετε το όνομά σας και το Apple ID σας. Οι εκδόσεις beta οποιασδήποτε εφαρμογής εγκαθίστανται στο iOS μέσω μιας εφαρμογής που ονομάζεται TestFlight. Πρέπει να έχετε εγκαταστήσει αυτήν την εφαρμογή σε οποιαδήποτε συσκευή iOS σκοπεύετε να εκτελέσετε την προεπισκόπηση του Microsoft Edge.

Εάν θέλετε να κάνετε λήψη του Microsoft Edge Preview για Android, χρειάζεται μόνο να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας.

Μόλις εγγραφείτε, ελέγξτε το email σας. Οι χρήστες iOS θα λάβουν έναν κωδικό για να εισάγουν στο TestFlight. Οι χρήστες Android πιθανότατα θα ανακατευθυνθούν σε ένα Google Play Store όπου μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα beta. Μπορεί να χρειαστούν έως και 24 ώρες για να φτάσει το email. Επειδή αυτή είναι η Microsoft, δώστε τους λίγες μέρες.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για αναμνήσεις σε φωτογραφίες στο iOS

Android Launcher

Η Microsoft έχει ήδη την Cortana διαθέσιμη και για τις δύο πλατφόρμες και υπάρχει επίσης η εφαρμογή Continue On PC που σας επιτρέπει να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στα Windows 10 για να συγχρονίσετε το πρόχειρο, τις περιόδους περιήγησης και τις ειδοποιήσεις στο Fall Creators Update. Ωστόσο, η εταιρεία θέλει να κάνει περισσότερα στο Android και έχει επίσης ανακοινώσει έναν εκτοξευτή.

Σημειώνει ότι το Android, σε αντίθεση με το iOS, επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την εφαρμογή εκκίνησης και γι’ αυτό κυκλοφορούν το Microsoft Launcher για Android. Αυτή η εφαρμογή βρίσκεται επίσης σε προεπισκόπηση, αν και δεν χρειάζεται να είστε στο πρόγραμμα Insider για να γίνετε δοκιμαστής beta. Απλά πήγαινε να ακούσεις για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα beta και να το κατεβάσετε στη συσκευή σας. Μόλις εγκατασταθεί, η εφαρμογή θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να αντικαταστήσετε την τρέχουσα εφαρμογή εκκίνησης με αυτήν. Προχωρήστε και κάντε την αλλαγή.

  Μετατρέψτε τα Wireframes και τα σκίτσα της εφαρμογής σας iOS σε λειτουργικά πρωτότυπα

Η Microsoft ισχυρίζεται ότι ο εκκινητής είναι πολύ προσαρμόσιμος, φαίνεται καλός και φυσικά έχει μια εξαιρετική ροή ειδήσεων.