Το Deepchecks συγκέντρωσε 14 εκατομμύρια δολάρια και η Canva λανσάρει νέα εργαλεία προγραμματιστών

Γειά σου! 🙋 Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για εσάς σήμερα! 📣

Οι βαθιές επιταγές για επικύρωση ML συγκεντρώθηκαν 14 εκατομμύρια $

Η Deepchecks προσφέρει μια λύση για την επικύρωση μηχανικής μάθησης (ML), που περιλαμβάνει δοκιμές, ενοποίηση με συστήματα συνεχούς ενοποίησης/συνεχούς παράδοσης (CI/CD) και παρακολούθηση. Με την εκθετική ανάπτυξη των μοντέλων μηχανικής μάθησης, η διασφάλιση ότι τα μοντέλα λειτουργούν όπως προβλέπεται έχει καταστεί απαραίτητη.

Η εταιρεία αποκάλυψε πρόσφατα ότι εξασφάλισε 14 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση εκκίνησης, σηματοδοτώντας το τελευταίο της ορόσημο.

Το Deepchecks παρέχει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για συνεχή δοκιμή μοντέλων, από τη φάση ανάπτυξής τους έως την ανάπτυξή τους στην παραγωγή. Οι χρήστες μπορούν να εκτελέσουν εύκολα δοκιμαστικές σουίτες απευθείας από ένα σημειωματάριο ή ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης (IDE) στα δεδομένα και τα μοντέλα τους.

  Πώς να συνδέσετε στο Excel

Το εμπορικό προϊόν της Deepchecks, το Deepchecks Hub, παρέχει πρόσθετες λειτουργίες προσαρμοσμένες σε εμπορικά περιβάλλοντα. Αυτές περιλαμβάνουν επεκτάσιμες επιλογές ανάπτυξης, την επικύρωση πολλαπλών μοντέλων ταυτόχρονα, ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας και αξιόπιστη υποστήριξη.

Οι βαθιοί έλεγχοι επεκτείνουν την υποστήριξη σε διάφορους τύπους δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων πίνακα, δεδομένων όρασης υπολογιστή και δεδομένων επεξεργασίας φυσικής γλώσσας (NLP).

Η Canva κυκλοφόρησε νέα εργαλεία προγραμματιστών και ένα επενδυτικό κεφάλαιο 50 εκατομμυρίων δολαρίων

Με μια δεκαετία εμπειρίας στον κλάδο και έχει εξασφαλίσει περίπου 570 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση, προσελκύοντας περίπου 135 εκατομμύρια χρήστες, η Canva έχει καθιερωθεί ως μια εξαιρετικά ευημερούσα και ευρέως αποδεκτή πλατφόρμα μεταξύ των γραφιστών.

  Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος Roblox 524

Επί του παρόντος, η Canva αποκάλυψε ένα νέο SDK, ενίσχυσε τα API και διέθεσε ένα ταμείο 50 εκατομμυρίων δολαρίων με στόχο την προώθηση καινοτόμων ιδεών. Η ανακοίνωση περιλαμβάνει πέντε API, συγκεκριμένα Asset για μεταφορτώσεις πολυμέσων στη βιβλιοθήκη Canva, Δεδομένα για ενσωμάτωση στο Canva, Σχεδιασμό για την ανάπτυξη νέων εργαλείων σχεδίασης πάνω από το Canva, Fetch για την εκτέλεση αιτημάτων HTTP και Χρήστη για σκοπούς ελέγχου ταυτότητας.

Η εταιρεία συνεργάστηκε με προγραμματιστές για εννέα μήνες στην έκδοση beta. Επί του παρόντος, υπάρχει μια λίστα αναμονής 10.000+. Τα εργαλεία προγραμματιστών είναι πλέον διαθέσιμα στο κοινό από σήμερα.

  9 Node.js Logger Libraries Μπορείτε να δοκιμάσετε για καλύτερη καταγραφή

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.