Το Coursera και η βιβλιοθήκη του με δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα βίντεο έρχονται στο Android

Είτε πηγαίνετε στο σχολείο, στο κολέγιο ή στο πανεπιστήμιο, πιθανότατα θα αναζητάτε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να προετοιμαστείτε για τα νέα σας προγράμματα και μαθήματα. Εάν διαθέτετε συσκευή Android, τότε διαθέτετε ήδη ένα αποτελεσματικό εργαλείο για να μαθαίνετε εύκολα και χωρίς να ξοδεύετε δεκάρα, επειδή η Coursera, ο πιο δημοφιλής πάροχος διαδικτυακής εκπαίδευσης στον κόσμο, κυκλοφόρησε την εφαρμογή Android στο Google Play Store. Το Coursera για Android ήρθε στο λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας της Google τρεις μήνες μετά την πρώτη του εμφάνιση στο iOS, και όπως και το αντίστοιχο iOS, η παραλλαγή Android θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση και να κάνετε ροή βίντεο μαθημάτων οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Android Smartphone σας ως Webcam στα Windows 10

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την υπηρεσία, το Coursera προσφέρει πραγματικά μαθήματα κολεγίων και πανεπιστημίων από πραγματικά σχολεία σε φοιτητές παντού, επιτρέποντάς τους να μαθαίνουν χωρίς να ξοδεύουν τόσο χρόνο και χρήμα όσο θα χρειάζονταν διαφορετικά. Η δωρεάν εφαρμογή Coursera για Android στοχεύει να διευκολύνει τους μαθητές να έχουν πρόσβαση στα μαθήματα Coursera εν κινήσει και να εγγραφούν σε περισσότερα από 600 μαθήματα σε περισσότερες από 20 θεματικές ενότητες.

Άλλα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνουν την επιλογή λήψης περιεχομένου για προβολή εκτός σύνδεσης, διαλέξεις από περισσότερα από 100 ιδρύματα συνεργατών, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων πανεπιστημίων των ΗΠΑ και του κόσμου, καθώς και μια εξαιρετική διεπαφή χρήστη βελτιστοποιημένη για πρόσβαση από κινητά.

  Ελέγξτε τη φόρτιση και την ταχύτητα αποφόρτισης της μπαταρίας στη συσκευή σας Android

Κατά την πρώτη κυκλοφορία, θα πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας (ή να τραγουδήσετε με έναν νέο) λογαριασμό Coursera. Μετά από αυτό, η εφαρμογή εμφανίζει τα τρέχοντα εγγεγραμμένα μαθήματά σας. Η σάρωση από το αριστερό άκρο της οθόνης σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο μενού πλοήγησης από όπου μπορείτε να αναζητήσετε με μη αυτόματο τρόπο μαθήματα που σας ενδιαφέρουν και να περιηγηθείτε σε μια σειρά κατηγοριών, όπως, ενδεικτικά, οι Τέχνες, η Διοίκηση Επιχειρήσεων, η Χημεία, Φυσική και Οικονομία.

Η υπηρεσία εστιάζει επίσης στην προσέγγιση φοιτητών που ζουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Για να επιτευχθεί αυτό, η εφαρμογή διατίθεται σε 12 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των Αγγλικών, Γαλλικών, Ρωσικών, Κινέζων και Ισπανικών.

  Επεξεργασία αριθμών και συναρτήσεων Μέσος υπολογισμός και προσθήκη σταθερών [Android]

Η σελίδα κάθε μαθήματος παρέχει πλήρεις πληροφορίες σχετικά με το τι είναι ένα συγκεκριμένο μάθημα couching και πόσες εβδομάδες ή ημέρες πρέπει να διαρκέσει.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας από τον σύνδεσμο Play Store που παρέχεται παρακάτω.

Εγκαταστήστε το Coursera από το Play Store