Ελέγξτε τη φόρτιση και την ταχύτητα αποφόρτισης της μπαταρίας στη συσκευή σας Android


Όταν άρχισα να χρησιμοποιώ για πρώτη φορά ένα Nexus 5, ή πιο συγκεκριμένα όταν είδα για πρώτη φορά ότι η μπαταρία του Nexus ήταν χαμηλή και το έβαλα στην πρίζα για να φορτίσει, συνειδητοποίησα μέσα σε λίγες ώρες ότι φόρτιζε παράλογα αργά. Φυσικά, δημοσίευσα tweet σχετικά με αυτό και έλαβα προτάσεις να χρησιμοποιήσω μόνο το αρχικό καλώδιο δεδομένων για φόρτιση ή να χρησιμοποιήσω πρίζα για φόρτιση αντί για φορητό υπολογιστή. Μερικοί άνθρωποι απλώς είπαν ότι ήταν θέμα Nexus/Android. Αυτό που θα ήταν καθοριστικό για τον προσδιορισμό του εάν υπήρχε πρόβλημα με το καλώδιο, την έξοδο που έπαιρνε η συσκευή από τον φορητό υπολογιστή μου ή αν ήμουν μόνο εγώ ανυπόμονος ήταν μια εφαρμογή όπως το Ampere. Είναι μια εφαρμογή υγείας της μπαταρίας που ανιχνεύει τον ρυθμό φόρτισης και αποφόρτισης για μια συσκευή Android. Θα σας δώσει επίσης μια επισκόπηση της μπαταρίας σας και για μια μικρή τιμή μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις εντός εφαρμογής και ταυτόχρονα να ξεκλειδώσετε τη λειτουργία της γραμμής ειδοποιήσεων. Η εφαρμογή δεν απαιτεί τη συσκευή σας να είναι root.

  Τι μπορώ να κάνω για το σφάλμα Can't Connect To Camera στο Android μου

Εγκαταστήστε το Ampere και εκκινήστε το. Χρειάζονται δέκα δευτερόλεπτα για να εντοπιστούν οι πληροφορίες για τη συσκευή σας. Οι πληροφορίες που λαμβάνετε σάς λένε την τρέχουσα θερμοκρασία της συσκευής σας, την τάση εισόδου που λαμβάνει από την πηγή ισχύος και τον αριθμό των mA (milliamps) που λαμβάνει ή χάνει.

Μπορεί επίσης να ανιχνεύσει εάν η συσκευή φορτίζει πολύ γρήγορα ή πολύ αργά, κάτι που σας βοηθά να προσδιορίσετε εάν κάτι δεν πάει καλά με το καλώδιο δεδομένων σας ή εάν η συσκευή δεν φορτίζεται αρκετά από πρίζα τοίχου ή φορητό υπολογιστή.

Η επαγγελματική έκδοση της εφαρμογής προσθέτει μια προσαρμόσιμη ειδοποίηση που σας ενημερώνει την τρέχουσα κατάσταση της φόρτισης ή της εκφόρτισης όταν τραβάτε προς τα κάτω τη γραμμή ειδοποιήσεων. Πριν εγκαταστήσετε την εφαρμογή διαβάστε την περιγραφή της όπου οι προγραμματιστές έχουν παράσχει μια λίστα με γνωστές συσκευές στις οποίες δεν λειτουργεί λόγω περιορισμών υλικού. Το Ampere απαιτεί Android 4.3 και νεότερη έκδοση.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τα εφέ Instagram σε iPhone και Android

Εγκαταστήστε το Ampere από το Google Play Store