Μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο μεταξύ iOS, Android και υπολογιστή με το PhotoSync

Όταν πρόκειται για τη μεταφορά αρχείων μεταξύ υπολογιστή και κινητού, οι χρήστες iOS διαθέτουν τόσα πολλά εργαλεία για το σκοπό αυτό. Το PhotoSync είναι ένα από τα πιο δημοφιλή από την παρτίδα που σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο μεταξύ συσκευών iOS, καθώς και από iOS σε υπολογιστή Mac και Windows μέσω δικτύου Wi-Fi ή αυτόματα μέσω Bluetooth χωρίς καμία ταλαιπωρία. Το PhotoSync έχει πλέον προσγειωθεί στο Google Play Store για συσκευές Android και διαθέτει το ίδιο σύνολο λειτουργιών και λειτουργικότητα που το έχουν κάνει μια οριστική επιλογή στα iDevices. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο μεταξύ Android και iPhone, iPad και iPod touch, καθώς και στον υπολογιστή σας.

  Πώς να μεταδίδετε ζωντανά στο Facebook από iOS και Android

Το PhotoSync στο Android διαθέτει ένα κομψό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Αν και ποτέ δεν φαινόταν τόσο όμορφο στο λειτουργικό σύστημα για κινητά της Apple, οι προγραμματιστές έχουν επίσης ενημερώσει την εφαρμογή iOS για το iOS 7.

Η αρχική οθόνη του PhotoSync εμφανίζει ένα πλέγμα εικόνων και βίντεο που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας. Μπορείτε να πατήσετε σε μια μικρογραφία για να επιλέξετε μια συσκευή και, στη συνέχεια, να πατήσετε το μικροσκοπικό κουμπί που μοιάζει με Ανανέωση στο επάνω μέρος για να καθορίσετε πού θέλετε να στείλετε το αρχείο, δηλαδή στον υπολογιστή σας ή σε άλλη συσκευή Android ή iOS. Μπορείτε να επιλέξετε πολλές εικόνες πατώντας παρατεταμένα μια μικρογραφία και, στη συνέχεια, επιλέγοντας εικόνες πατώντας σε αυτές.

Σε περίπτωση που μοιράζεστε αρχεία μεταξύ συσκευών Android ή iOS, θα πρέπει, φυσικά, να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή PhotoSync και στη συσκευή σας iOS.

  Τέσσερις αξιοσημείωτες προσθήκες στην εφαρμογή Messages στο iOS 8

Κατά την αποστολή φωτογραφίας ή βίντεο, το PhotoSync σαρώνει αυτόματα το τοπικό σας δίκτυο αναζητώντας συνδεδεμένα μηχανήματα και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε τη συσκευή για να ξεκινήσει η μεταφορά. Σε περίπτωση που μια συσκευή δεν εντοπιστεί αυτόματα, μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε μη αυτόματα τη διεύθυνση IP της.

Ωστόσο, η χρήση της συνοδευτικής εφαρμογής για επιτραπέζιους υπολογιστές καθιστά πολύ πιο διαισθητική και χωρίς προβλήματα τη λήψη αρχείων. Η έκδοση των Windows, για παράδειγμα, σας επιτρέπει να στείλετε τη φωτογραφία μέσω απλής μεταφοράς και απόθεσης συνολικά στο μικρό παράθυρο απόθεσης κοντά στο δίσκο συστήματος.

Αφού το κάνετε αυτό, επισημάνετε το όνομα της συσκευής από τη λίστα και Αποστολή. Οι φωτογραφίες μεταφέρονται σε πλήρη ανάλυση σχεδόν αμέσως αφού δεν υπάρχει σύννεφο ενδιάμεσα.

  Το JellyLock7 είναι μια προσαρμόσιμη οθόνη κλειδώματος εμπνευσμένη από Android για iOS 7

Επιστρέφοντας στην εφαρμογή Android, διαθέτει επίσης μια οθόνη Ρυθμίσεις όπου μπορείτε να διαμορφώσετε πολλές διαφορετικές επιλογές. Για παράδειγμα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το ‘Quick Transfer’ που σας επιτρέπει να μεταφέρετε τυχόν νέες φωτογραφίες/βίντεο που έχετε τραβήξει επιλέγοντάς τες αυτόματα. Επιπλέον, μπορείτε να διαμορφώσετε διαφορετικές παραμέτρους για συσκευές προορισμού, όπως τη διατήρηση ονομάτων αρχείων και τη δημιουργία υποκαταλόγων όπου χρειάζεται.

Οι εφαρμογές desktop του PhotoSync είναι δωρεάν για λήψη, η έκδοση iOS κοστίζει 3 $ στο iTunes App Store ενώ η έκδοση Android προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής.

Κατεβάστε το PhotoSync από το Play Store