Το Beam για το Reddit είναι ένας ακόμη εξαιρετικός τρόπος για να καθυστερήσετε [iOS]

Είναι στα μέσα της εβδομάδας και πιθανότατα ξέρετε από τώρα αν το υπόλοιπο της θα είναι καλό. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε μια κακή εβδομάδα και θα μπορούσατε να κάνετε κάποια αναβλητικότητα, δοκιμάστε το Beam για το Redddit. Είναι μια ολοκαίνουργια εφαρμογή περιήγησης Reddit για iOS και έχει σχεδιαστεί για να εντυπωσιάζει. Μπορείτε να αφήσετε σχόλια και να υπερψηφίσετε ή να καταψηφίσετε αναρτήσεις από την εφαρμογή εάν είστε συνδεδεμένοι, αν και φαίνεται ότι δεν υπάρχει τρόπος να αποσυνδεθείτε. Αυτό που ξεχωρίζει το Beam από άλλες εφαρμογές είναι ότι δεν προορίζεται μόνο για την περιήγηση στο Reddit αλλά και για την ανακάλυψη νέων δευτερευόντων reddit. Διαθέτει μια αποκλειστική καρτέλα εντοπισμού που σας δείχνει τα trending sub-reddits και τις δημοσιεύσεις που είναι επί του παρόντος δημοφιλείς σε αυτά. Μπορείτε να δείτε GIF, να παίξετε βίντεο, να εγγραφείτε ή να καταργήσετε την εγγραφή σας σε ένα δευτερεύον reddit. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε περιεχόμενο NSFW και spoiler και να ανοίξετε συνδέσμους στο Chrome αντί για το Safari.

  Πώς να διορθώσετε τις ειδοποιήσεις που δεν απορρίπτονται αυτόματα στο iOS 10

Αν είστε λάτρης και δεν έχετε λογαριασμό στο Reddit (ή απλά δεν θέλετε να συνδεθείτε), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Beam. Η αρχική οθόνη είναι η πρώτη σελίδα του Reddit, ωστόσο, αν πατήσετε το κουμπί στα δεξιά, μπορείτε να επιλέξετε να το φιλτράρετε με βάση το επάνω, το νέο, το hot κ.λπ. Από αυτήν την ίδια οθόνη, μπορείτε να απενεργοποιήσετε βίντεο και φωτογραφίες για εξοικονόμηση εύρους ζώνης επίσης όπως απενεργοποιήστε τις αναρτήσεις εαυτού και τις αναρτήσεις που είναι σύνδεσμοι προς εξωτερικούς ιστότοπους.

Για να ανακαλύψετε άλλα δευτερεύοντα reddits, πατήστε την καρτέλα μικρό διαστημόπλοιο. Μπορείτε να αναζητήσετε ένα δευτερεύον reddit ή μπορείτε να διαβάσετε τα trending. Η καρτέλα Ρυθμίσεις σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε το περιεχόμενο NSFW και spoiler (και τα δύο είναι απενεργοποιημένα από προεπιλογή) και μπορείτε επίσης να επιλέξετε πώς η εφαρμογή ανοίγει συνδέσμους. Το υπέροχο είναι ότι μπορείτε να ανοίξετε τους συνδέσμους στο Chrome αν δεν σας αρέσει το Safari.

  Προσθέστε αρχεία σε αρχείο Zip και μοιραστείτε τα μέσω email ή iMessage [iOS]

Για να υπερψηφίσετε/να καταψηφίσετε μια ανάρτηση ή να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτήν, πατήστε το σχετικό κουμπί στο κάτω μέρος μιας ανάρτησης. Οι μεμονωμένες αναρτήσεις εμφανίζονται ως κάρτες και μπορείτε να τις ανοίξετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας πατώντας το κουμπί κοινής χρήσης.

Εκτός από τη δυνατότητα ανακάλυψης, το Beam έχει μόνο τη σχεδίαση. Η περιήγηση στο Reddit με την εφαρμογή είναι πολύ ωραία, αλλά παρατηρήσαμε ότι ήταν λίγο αργή η φόρτωση περιεχομένου. Εκτός από αυτό, αυτή η δωρεάν εφαρμογή αξίζει να τη δοκιμάσετε.

Εγκαταστήστε το Beam για το Reddit από το App Store

  Πώς να συγχρονίσετε μηνύματα με το iCloud σε iOS και MacOS