Πώς να διορθώσετε τις ειδοποιήσεις που δεν απορρίπτονται αυτόματα στο iOS 10


Οι ειδοποιήσεις ειδοποιήσεων συμπεριφέρονται διαφορετικά στο iOS 10. Η νέα συμπεριφορά ειδοποιήσεων ειδοποιήσεων δεν είναι ακριβώς ένα από τα χαρακτηριστικά που επισημαίνει η Apple στο WWDC, επομένως είναι κάτι που πιθανότατα θα παρατηρήσετε καθώς χρησιμοποιείτε το iOS 10 όλο και περισσότερο. Το iOS, από τις πρώτες μέρες, είχε δύο τύπους ειδοποιήσεων ειδοποιήσεων. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν, ανάλογα με την εφαρμογή, τον τύπο ειδοποίησης που θέλουν να λαμβάνουν. πανό ή ειδοποιήσεις. Στο iOS 10, η ειδοποίηση «ειδοποιήσεις» έχει αναθεωρηθεί, ώστε να μην είναι πλέον το αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται στο κέντρο της οθόνης σας. Είναι, αντίθετα, μια παραλλαγή της ειδοποίησης τύπου «Banner» με μόνο βασική διαφορά. Οι ειδοποιήσεις ‘Banner’ εμφανίζονται στο επάνω μέρος της οθόνης σας και εξαφανίζονται μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Οι “Ειδοποιήσεις” εμφανίζονται ως banner στο επάνω μέρος της οθόνης σας και παραμένουν εκεί εκτός και αν κάνετε σάρωση για να τις απορρίψετε. Εάν εμφανίζονται ειδοποιήσεις στη συσκευή σας που αρνούνται την αυτόματη απόρριψη, πρέπει να αλλάξετε τον τύπο ειδοποίησης. Να πώς.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τα φίλτρα οθόνης για να αντισταθμίσετε την αχρωματοψία στο iOS 10

Για να αλλάξετε τον τύπο ειδοποίησης ειδοποίησης, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στις Ειδοποιήσεις. Εδώ θα δείτε μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σας. Πατήστε μια εφαρμογή που σας στέλνει ειδοποιήσεις τύπου «Ειδοποίηση» που δεν εξαφανίζονται. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα «Στυλ ειδοποίησης όταν ξεκλειδώνεται» και επιλέξτε το στυλ «Πάνω». Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά τα στυλ ειδοποιήσεων, θα δείτε ότι η Apple έχει κινήσει τον πίνακα ρυθμίσεων για να δείξει τη διαφορά μεταξύ των δύο τύπων ειδοποιήσεων. Η κινούμενη εικόνα μέσα στο στυλ “Banners” δείχνει την ειδοποίηση να εξαφανίζεται λίγο μετά την εμφάνιση, ενώ η ειδοποίηση στο στυλ “Ειδοποιήσεις” δεν εξαφανίζεται.

  Το Bluetooth είναι πάντα ενεργοποιημένο στο iOS 11, εκτός εάν το απενεργοποιήσετε

Εάν αναβαθμίσατε το iPhone σας από iOS 9 σε iOS 10 και είχατε προηγουμένως επιλέξει το στυλ “Ειδοποιήσεις” για ειδοποιήσεις εφαρμογών, θα έχει μεταφερθεί στο iOS 10. Αυτός είναι ο λόγος που έχετε, από προεπιλογή, ειδοποιήσεις που παραμένουν ορατές. Θα χρειαστεί να ενημερώσετε το στυλ ειδοποίησης για όλες τις εφαρμογές.