Προσθέστε αρχεία σε αρχείο Zip και μοιραστείτε τα μέσω email ή iMessage [iOS]


Ένα συμπιεσμένο αρχείο είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αποστολής αρχείων. Ένα συμπιεσμένο αρχείο όχι μόνο παρέχει ένα μόνο κοντέινερ για πολλά αρχεία, αλλά μειώνει επίσης το μέγεθος όσο το δυνατόν περισσότερο. Δυστυχώς, η συμπίεση αρχείων σε μια κινητή συσκευή δεν είναι εύκολη και αν χρησιμοποιείτε iPhone, είναι σχεδόν ανήκουστο. Το Bundler είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που επιδιώκει να λύσει αυτό το πρόβλημα. Σας επιτρέπει να προσθέτετε αρχεία από τη συσκευή σας σε ένα συμπιεσμένο αρχείο και να τα κοινοποιείτε μέσω email ή iMessages. Η εφαρμογή δεν είναι χωρίς περιορισμούς, π.χ., δεν μπορείτε να προσθέσετε ένα αρχείο από τις εφαρμογές Google Drive ή Dropbox στο Bundler, αλλά μπορείτε να το προσθέσετε από το ρολό της κάμερας ή οποιαδήποτε εφαρμογή που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε αρχεία στη συσκευή σας σε αντίθεση με το cloud αποθήκευση. Η εφαρμογή ομαδοποιεί τα αρχεία σε ένα αρχείο με επέκταση BNDL, η οποία πρέπει να αλλάξει σε ZIP για να μπορέσει ο παραλήπτης να τα εξαγάγει και να τα προβάλει στην επιφάνεια εργασίας.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη διάταξη πληκτρολογίου με ένα χέρι στο iOS 11

Εγκαταστήστε το Bundler στο τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην εφαρμογή Φωτογραφίες. Επιλέξτε μια εικόνα που θέλετε να προσθέσετε σε ένα συμπιεσμένο αρχείο και πατήστε το κουμπί κοινής χρήσης. Στην επάνω σειρά που παραθέτει τις εφαρμογές στις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε την εικόνα, πατήστε Bundler. Εάν δεν το βλέπετε, πατήστε το κουμπί “Περισσότερα” και ενεργοποιήστε το. Αφού πατήσετε Bundler, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα πακέτο για να προσθέσετε το αρχείο. Ένα πακέτο είναι βασικά το συμπιεσμένο αρχείο στο οποίο θα προστεθούν τα αρχεία σας. Πατήστε την επιλογή “Διαλέξτε ένα πακέτο” και επιλέξτε ένα υπάρχον πακέτο ή δημιουργήστε ένα νέο. Μπορείτε επίσης να δώσετε ένα όνομα στο αρχείο. Πατήστε «Δημοσίευση» και μετά επαναλάβετε για όλες τις εικόνες που θέλετε να προσθέσετε στη δέσμη.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το "Press Home to Unlock" στη συσκευή σας iOS 10

Αφού προσθέσετε όλα τα αρχεία που θέλετε στο πακέτο σας, ανοίξτε την ίδια την εφαρμογή. Θα δείτε τα πακέτα σας να εμφανίζονται εδώ σε μια λίστα. Πατήστε το κουμπί κοινής χρήσης στο επάνω μέρος του πακέτου που θέλετε να μοιραστείτε και επιλέξτε είτε την προεπιλεγμένη εφαρμογή email είτε το iMessages για κοινή χρήση του πακέτου. Εάν κάνετε κοινή χρήση του πακέτου μέσω iMessages και ο παραλήπτης σας το δει στο iPhone του, θα χρειαστεί και αυτός εγκατεστημένο την εφαρμογή Bundler στη συσκευή του για να δει τα αρχεία. Η κοινή χρήση και η προβολή αρχείων μέσω email είναι πολύ πιο απλή. ο παραλήπτης θα πρέπει να αλλάξει την επέκταση από BUNDL σε ZIP και στη συνέχεια θα μπορεί να δει τα αρχεία σε αυτήν.

  Ελέγξτε ποια συσκευή iOS είναι συμβατή με τα νέα AirPods

Το Bundler είναι δύσκολο στη χρήση προς το παρόν, αλλά εξακολουθεί να σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε συμπίεση αρχείων και να τα στείλετε μέσω email από το τηλέφωνό σας. Οι προγραμματιστές εργάζονται σε μια εφαρμογή Mac για να διευκολύνουν την προβολή των αρχείων στην επιφάνεια εργασίας και ελπίζουμε ότι θα αποφασίσουν να κάνουν το ίδιο για τα Windows. Η ιδέα της εφαρμογής είναι εξαιρετική και εάν η διαδικασία γίνει πιο απλή, αυτή η εφαρμογή θα γίνει απαραίτητη για όσους εργάζονται εν κινήσει. Η δυνατότητα προσθήκης ενός αρχείου που ελήφθη μέσω email σε ένα πακέτο θα ήταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.

Εγκαταστήστε το Bundler από το App Store