Παρακολουθήστε πού παρκάρετε το αυτοκίνητό σας με το Auto Finder για Android

Η εύρεση θέσης στάθμευσης σε έναν μεγάλο χώρο μπορεί να είναι πονοκέφαλος, αλλά το χειρότερο είναι να ξεχάσετε πού παρκάρατε το αυτοκίνητό σας. Ανατολικό γκαράζ; 3ος όροφος? Αριθμός θέσης 84; Δεν είναι ασυνήθιστο να συμβαίνει αυτό μετά από, ας πούμε, μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Ευτυχώς, υπάρχει μια εφαρμογή για σχεδόν κάθε πρόβλημα στις μέρες μας και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Εάν έχετε βιώσει ποτέ την απογοήτευση να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας σε έναν τεράστιο χώρο στάθμευσης ή μια γεμάτη περιοχή και δυσκολευτήκατε να το βρείτε αργότερα, δώστε μια ευκαιρία στο Auto Finder. μια απλή αλλά λειτουργική εφαρμογή για Android που σας επιτρέπει να επισημαίνετε την τοποθεσία σας κάθε φορά που αφήνετε το αυτοκίνητό σας. Στην πραγματικότητα, η εφαρμογή μπορεί επίσης να ρυθμιστεί να κάνει αυτή τη δουλειά μόνη της κάθε φορά που εντοπίζει ότι αφήνετε το αυτοκίνητό σας μέσω αισθητήρων όπως το Bluetooth.

  Δημιουργήστε μια συντόμευση για την εκκίνηση εφαρμογών σε λειτουργία διαίρεσης οθόνης στο Android 7

Υπάρχουν δύο κύρια στοιχεία που οδηγούν το Auto Finder: το API Χαρτών Google και ο αισθητήρας GPS της συσκευής σας. Εκτελείται στο παρασκήνιο, εντοπίζοντας την ακριβή τοποθεσία σας μέσω του GPS του τηλεφώνου ή του tablet σας. Χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για να καταλάβει πότε κινείστε σε ένα αυτοκίνητο, είτε είναι δικό σας είτε κάποιου άλλου, αν και δεν μπόρεσα να δοκιμάσω το τελευταίο μόνος μου. Όταν σταματάτε και παρκάρετε, σηματοδοτεί αυτόματα αυτή τη θέση για εσάς.

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε μια συσκευή Bluetooth στο αυτοκίνητό σας –όπως το στερεοφωνικό– με το τηλέφωνο ή το tablet σας, ώστε μόλις βγείτε εκτός εμβέλειας, η εφαρμογή να γνωρίζει με βεβαιότητα ότι έχετε αφήσει το αυτοκίνητό σας.

  Πώς να κάνετε επανεκκίνηση ενός smartphone ή tablet Android

Η διεπαφή είναι αρκετά απλή. Σας παρουσιάζεται η τρέχουσα τοποθεσία σας και η τοποθεσία του αυτοκινήτου σας σε έναν χάρτη μαζί με μερικά κουμπιά στο κάτω μέρος που σας επιτρέπουν να αλλάζετε έδαφος χάρτη, να εκκινείτε τους Χάρτες Google, να λαμβάνετε οδηγίες επιστροφής στο τρέχον σημείο στάθμευσης και να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό. Η ενότητα ιστορικού περιέχει μια πλήρη εγγραφή όλων των προηγουμένως αποθηκευμένων τοποθεσιών σας ή εκείνων που εντοπίστηκαν από το ίδιο το Auto Finder. Εάν θέλετε να καθορίσετε με μη αυτόματο τρόπο μια τοποθεσία, η εφαρμογή σας δίνει συντεταγμένες γεωγραφικού μήκους και γεωγραφικού πλάτους και σας επιτρέπει να προσθέσετε επιπλέον σημειώσεις. Μπορείτε, φυσικά, να επισημάνετε πολλές τοποθεσίες και να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε από αυτές αργότερα.

  Πώς να κάνετε διπλό πάτημα για κλείδωμα σε οποιοδήποτε τηλέφωνο Android

Η οθόνη ρυθμίσεων του Auto Finder χωρίζεται σε δύο υποενότητες με την ένδειξη «Οθόνη» και «Τοποθεσία». Στην Οθόνη, μπορείτε να αλλάξετε τις ειδοποιήσεις εφαρμογών για σφάλματα, όπως όταν δεν βρίσκεται ένα σημείο, να καθορίσετε τον προεπιλεγμένο τύπο χάρτη και να επιλέξετε τη μονάδα απόστασης που προτιμάτε. Η τοποθεσία σάς επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή WiFi για εντοπισμό τοποθεσίας και να επιλέξετε την προεπιλεγμένη συσκευή Bluetooth.

Το Auto Finder είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Google Play Store. Κατεβάστε το στη συσκευή σας από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Εγκαταστήστε το Auto Finder από το Play Store