Το καλύτερο 10 εργαλείο επιδιόρθωσης PST του Outlook για την ανάκτηση διαγραμμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Τα εργαλεία επιδιόρθωσης του Outlook PST μπορούν να σας βοηθήσουν να διορθώσετε, να ανακτήσετε και να επαναφέρετε χαμένες ή κατεστραμμένες βάσεις δεδομένων email λόγω σφαλμάτων συστήματος ή ιών.

Τα email είναι αναπόσπαστο μέρος της επαγγελματικής και προσωπικής μας ζωής. Τα χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε με συναδέλφους, φίλους και οικογένεια και συχνά περιέχουν σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να αναφέρουμε αργότερα. Γι’ αυτό είναι ζωτικής σημασίας να διατηρούμε τα email μας ασφαλή.

Δυστυχώς, μερικές φορές τα email μπορεί να χαθούν ή να διαγραφούν κατά λάθος. Μπορεί να είναι μια απογοητευτική και αγχωτική εμπειρία, ειδικά αν τα διαγραμμένα email περιέχουν σημαντικές πληροφορίες. Εκεί έρχεται ένα εργαλείο επιδιόρθωσης του Outlook PST. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τα διαγραμμένα email από το αρχείο PST του Outlook, εξοικονομώντας χρόνο και ταλαιπωρία για τον εντοπισμό των απαραίτητων πληροφοριών.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τα καλύτερα εργαλεία επισκευής PST του Outlook που είναι διαθέσιμα στην αγορά και θα εξετάσουμε τις δυνατότητες, τις τιμές και τις κριτικές χρηστών που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο εργαλείο για τις ανάγκες σας.

Έτσι, είτε είστε επαγγελματίας που επιθυμείτε να ανακτήσετε χαμένα email εργασίας είτε άτομο που προσπαθεί να ανακτήσει προσωπικά μηνύματα, υπάρχει ένα εργαλείο επισκευής του Outlook PST για εσάς.

Τι είναι το Outlook και το αρχείο PST σε αυτό;

Το Microsoft Outlook είναι ένας διαχειριστής προσωπικών πληροφοριών, μέρος της σουίτας του Microsoft Office. Χρησιμοποιείται κυρίως ως εφαρμογή email και περιλαμβάνει λειτουργίες όπως ημερολόγιο, διαχείριση εργασιών και διαχείριση επαφών. Το Outlook αποθηκεύει όλες αυτές τις πληροφορίες σε ένα αρχείο που ονομάζεται αρχείο Personal Storage Table (PST).

Ένα αρχείο PST είναι ένα τοπικό αντίγραφο του email, του ημερολογίου και άλλων δεδομένων του Outlook που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας. Είναι μια βάση δεδομένων που περιέχει όλες τις πληροφορίες του Outlook, συμπεριλαμβανομένων των email, των επαφών, των συναντήσεων και των εργασιών. Τα αρχεία PST είναι χρήσιμα επειδή σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα του Outlook ακόμα και όταν δεν είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο ή σε δίκτυο.

Ωστόσο, μερικές φορές τα αρχεία PST μπορεί να καταστραφούν ή να καταστραφούν για διάφορους λόγους, όπως αποτυχίες υλικού, διενέξεις λογισμικού ή σφάλματα χρήστη. Όταν συμβεί αυτό, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την πρόσβαση στα δεδομένα του Outlook ή να χάσετε την πρόσβαση σε ορισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλες πληροφορίες. Εκεί εμφανίζεται ένα εργαλείο επισκευής PST του Outlook ως σωτήρας σας.

Τι είδους επισκευές μπορεί να κάνει ένα Outlook PST Repair Tool

Τα εργαλεία επισκευής PST του Outlook επιδιορθώνουν κατεστραμμένα ή κατεστραμμένα αρχεία PST και ανακτούν χαμένα ή διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα δεδομένα του Outlook. Ακολουθούν ορισμένες συγκεκριμένες εργασίες που μπορεί να εκτελέσει ένα εργαλείο επιδιόρθωσης PST του Outlook:

  • Επιδιόρθωση κατεστραμμένου ή κατεστραμμένου αρχείου PST
  • Ανάκτηση χαμένων ή διαγραμμένων email
  • Επιδιόρθωση μεγάλου αρχείου PST
  • Εξαγωγή δεδομένων από αρχείο PST
  • Συνολικά, ένα εργαλείο επιδιόρθωσης του Outlook PST μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και ταλαιπωρία για την παρακολούθηση των απαραίτητων πληροφοριών.

    Ας εξερευνήσουμε ορισμένα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την επισκευή του Outlook PST.

    Stellar Repair για το Outlook

    Το Stellar Outlook PST Repair Software μπορεί να σας βοηθήσει να επιδιορθώσετε και να διορθώσετε τη ζημιά που προκλήθηκε σε ένα αρχείο PST λόγω κατεστραμμένης ή ακατάλληλης κοινής χρήσης αρχείων σε ένα κοινόχρηστο δίκτυο, διαταραγμένης συμπίεσης PST ή καταστροφής στην κεφαλίδα του αρχείου PST ή στο λειτουργικό σύστημα.

      Απόλυτη λίστα εργαλείων DevOps

    Το πλούσιο και διαισθητικό GUI της Stellar εξασφαλίζει μια ομαλή και εύκολη διαδικασία ανάκτησης για χρήστες χωρίς τεχνική βοήθεια.

    Βασικά χαρακτηριστικά

    • Υποστήριξη για την επισκευή μεγάλων αρχείων PST μεγαλύτερα
    • Επιλογή αποθήκευσης επισκευασμένων αρχείων PST σε διαφορετικές μορφές (π.χ. PST, MSG, EML, HTML)
    • Αποθηκεύστε τα σαρωμένα αποτελέσματα για ένα PST σε ένα αρχείο DAT
    • Προεπισκόπηση επισκευασμένων αντικειμένων πριν την αποθήκευση
    • Εξαγωγή PST σε ζωντανή ανταλλαγή και Office 365
    • Διαχειριστείτε αρχεία PST με το Outlook Toolkit

    Αυτό το εργαλείο προσφέρει τρία προγράμματα Professional, Technician και Toolkit ξεκινώντας από $79/έτος.

    Remo Repair Outlook PST

    Το Remo Repair Outlook PST είναι ένα εργαλείο λογισμικού που έχει σχεδιαστεί για την επιδιόρθωση κατεστραμμένων ή κατεστραμμένων αρχείων του Microsoft Outlook PST (Personal Storage Table).

    Το λογισμικό είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη και έχει μια απλή διεπαφή, καθιστώντας εύκολη την επιδιόρθωση προβλημάτων PST και την επαναφορά των δεδομένων εντός του αρχείου PST στην αρχική, χρησιμοποιήσιμη κατάσταση.

    Βασικά χαρακτηριστικά

    • Επιδιορθώνει κατεστραμμένα ή κατεστραμμένα αρχεία PST
    • Υποστηρίζει επισκευή κρυπτογραφημένων και προστατευμένων με κωδικό πρόσβασης αρχείων PST
    • Επιλογή για προεπισκόπηση επισκευασμένων αρχείων PST για ανάκτηση
    • Δυνατότητα ανάκτησης στοιχείων δεδομένων του Outlook όπως email, επαφές, σημειώσεις, υπενθυμίσεις κ.λπ.
    • Επισκευάζει τόσο το PST όσο και το OST
    • Συμβατό με εκδόσεις Outlook 2003 έως 2021 και Outlook 365

    Αυτό το εργαλείο είναι συμβατό μόνο με Windows και προσφέρει δωρεάν λήψη λογισμικού για Windows.

    Επισκευή DataNumen Outlook

    Το DataNumen Outlook Repair είναι ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό εργαλείο επιδιόρθωσης PST για την επιδιόρθωση κατεστραμμένων ή κατεστραμμένων αρχείων PST που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης ή είναι κρυπτογραφημένα με τους προηγμένους αλγόριθμους σάρωσης και ανάκτησης.

    Αυτό το εργαλείο μπορεί να επαναφέρει κάθε στοιχείο γραμματοκιβωτίου από κατεστραμμένα αρχεία PST, συμπεριλαμβανομένων μηνυμάτων αλληλογραφίας, ημερολογίων, επαφών, συναντήσεων, προσκλήσεων σε συναντήσεις, λιστών διανομής κ.λπ. Το εργαλείο σάς βοηθά να ανακτήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε τρεις μορφές αρχείων: απλό κείμενο, RTF και HTML.

    Βασικά χαρακτηριστικά

    • Υποστηρίζει το Outlook 97 έως το 2016 και το Outlook 365
    • Υποστηρίζει επισκευή αρχείων PST και OST του Outlook από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (Windows, Mac, Linux) και οποιαδήποτε συσκευή (επιτραπέζιος υπολογιστής, tablet, smartphone κ.λπ.)
    • Δυνατότητα ανάκτησης μηνυμάτων αλληλογραφίας, φακέλων, αναρτήσεων, στοιχείων ημερολογίου, συναντήσεων, προσκλήσεων σε σύσκεψη, επαφών, λιστών διανομής, εργασιών, αιτημάτων εργασιών, περιοδικών και σημειώσεων σε αρχεία PST
    • Δυνατότητα επιδιόρθωσης αρχείων PST μεγέθους έως 16777216 TB (δηλ. 17179869184 GB)
    • Υποστηρίζει ανάκτηση αρχείων PST με διαχωρισμό αρχείων

    Η τιμολόγηση αυτού του εργαλείου εξαρτάται από τον αριθμό των χρηστών. Η τιμολόγηση ξεκινά από 249,95 $ για έναν χρήστη και φτάνει στα 34,95 $ ανά χρήστη για 500+ χρήστες.

    Επισκευή PST του Kernel Outlook

    Το Kernel Outlook PST Repair είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί γρήγορα και αποτελεσματικά να σαρώσει και να επιδιορθώσει τα αρχεία PST του Outlook. Προσφέρει ακόμη και την επιλογή αποθήκευσης των ανακτημένων δεδομένων σας σε διαφορετικές πλατφόρμες όπως το Office 365, τον Exchange Server, το Outlook PST και το Gmail.

    Με το απλό περιβάλλον χρήστη του, θα μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα και να επισκευάσετε το γραμματοκιβώτιό σας με ευκολία.

    Βασικά χαρακτηριστικά

    • Αναζητά αρχεία PST σε όλη τη μονάδα δίσκου συστήματος και μπορείτε να σαρώσετε πολλά αρχεία ταυτόχρονα
    • Επιδιορθώνει τα προστατευμένα με κωδικό πρόσβασης αρχεία του Outlook (PST) και ανακτά το περιεχόμενό τους
    • Υποστηρίζει αρχειοθέτηση αρχείων PST οποιουδήποτε μεγέθους, καθώς και οποιαδήποτε έκδοση του Outlook
    • Επιδιορθώνει αρχεία PST από μορφές ANSI και UNICODE διατηρώντας παράλληλα την ακεραιότητα των δεδομένων του αρχείου
    • Ανακτά όλα τα δεδομένα email (κατάσταση αναγνωσμένων/μη αναγνωσμένων, κατηγορίες, συνημμένα, θέμα, Κοιν/Κρυφή κοινοποίηση κ.λπ.)
    • Αποθηκεύστε αρχεία PST σε διαφορετικές μορφές (DBX, MBOX, MSG, EML, TXT, RTF, HTML και MHTML)
    • Υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις του Outlook μεταξύ 2007 και 2021
      Οι 9 πιο σκληρές μηχανές σκακιού στις οποίες μπορείτε να παίξετε

    Η τιμολόγηση αυτού του εργαλείου ξεκινά από 69 $ για άδεια κατοικίας και φτάνει στα 499 $ για άδεια τεχνικού.

    Ανάκτηση email Cigati

    Το Cigati Outlook PST Repair Tool είναι αξιόπιστο και αξιόπιστο λογισμικό που βοηθά τους χρήστες να επιδιορθώνουν και να ανακτούν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από κατεστραμμένα ή κατεστραμμένα αρχεία PST του Outlook. Επιπλέον, μπορεί να ανακτήσει email από κρυπτογραφημένα αρχεία PST και να βοηθήσει στην ανάκτηση δεδομένων από αρχεία PST που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης.

    Βασικά χαρακτηριστικά

    • Κανένας περιορισμός στο μέγεθος αρχείου PST για επισκευή
    • Η δυνατότητα στιγμιότυπου επιτρέπει την επανεξέταση του ίδιου αρχείου PST
    • Οι λειτουργίες αυτόματης αναζήτησης βοηθούν στην αναζήτηση αρχείων PST που λείπουν στο σύστημα.
    • Ανάκτηση δεδομένων αρχείου PST σε διαφορετικές μορφές
    • Χειρίζεται σφάλματα ευθυγράμμισης σε αρχεία PST
    • Πλήρως συμβατό με τις κύριες εκδόσεις των Windows, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10
    • Επιτρέπει την ανάκτηση δεδομένων από τα αρχεία ANSI και UNICODE PST

    Το Cigati Outlook PST Repair Tool για Windows προσφέρει προγράμματα με βάση τον αριθμό των συστημάτων και την εγκυρότητα της άδειας χρήσης. Τα προγράμματα ξεκινούν από 49 $/έτος για μία μόνο άδεια χρήσης και φτάνουν τα 399 $ για διάρκεια ζωής με 20 συστήματα.

    Επισκευή PST του Aryson Outlook

    Το Aryson Outlook PST Repair είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για την επιδιόρθωση κατεστραμμένων δεδομένων και την ανάκτηση διαγραμμένων email. Αυτό το λογισμικό μπορεί να ανακτήσει αποτελεσματικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έγγραφα που χάθηκαν λόγω συντριβής του υπολογιστή ή μόλυνσης από ιούς.

    Βασικά χαρακτηριστικά

    • Υποστηρίζει επισκευή κατεστραμμένων αρχείων PST έως 80 GB
    • Επαναφέρει όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στο γραμματοκιβώτιο (email, ημερολόγια, επαφές, ημερολόγια κ.λπ.)
    • Ανάκτηση κρυπτογραφημένων και προστατευμένων με κωδικό πρόσβασης αρχείων PST
    • Δυνατότητα ανάκτησης διαγραμμένων email και συνημμένων
    • Υποστήριξη πολλαπλών μορφών αρχείων για ανακτημένα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των DBX, MSG, EML και MBOX
    • Κάντε προεπισκόπηση των ανακτημένων αρχείων πριν τα αποθηκεύσετε
    • Δυνατότητα ανάκτησης επιλεγμένων αντικειμένων αλληλογραφίας
    • Η λειτουργία Snapshot σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε και να φορτώνετε τη σάρωση
    • Υποστηρίζει την εξαγωγή μηνυμάτων email του MS Outlook στο Windows Live Mail

    Αυτό το εργαλείο προσφέρει μια άδεια χρήσης ενός χρήστη για 69 $ και μια εταιρική άδεια για 399 $. Επιπλέον, όλο το σχέδιό τους συνοδεύεται από υποστήριξη πωλήσεων 24*7.

    Το DRS PST Recovery Tool είναι ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό πρόγραμμα λογισμικού για τη διόρθωση κατεστραμμένων αρχείων PST και την ανάκτηση των περιεχομένων του γραμματοκιβωτίου του Outlook.

    Το εργαλείο έχει πολλές εξελιγμένες δυνατότητες, όπως υποστήριξη για κρυπτογραφήσεις ANSI και UNICODE, πολυάριθμους μηχανισμούς ανάκτησης και μη αγγλικούς χαρακτήρες.

    Επιπλέον, η εφαρμογή Outlook Recovery προσφέρει ένα φιλικό προς το χρήστη, διαδραστικό GUI που μπορούν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και αρχάριοι χρήστες χωρίς εκπαίδευση.

    Βασικά χαρακτηριστικά

    • Πλήρης ανάκτηση δεδομένων γραμματοκιβωτίου
    • Δυνατότητα προεπισκόπησης κατεστραμμένων δεδομένων αρχείων
    • Η λειτουργία στιγμιότυπου σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε προεπισκοπήσεις γραμματοκιβωτίου επιλεγμένων στοιχείων
    • Επιλογή σύνθετης αναζήτησης για αναζήτηση ενός συγκεκριμένου φακέλου
    • Μια αποκλειστική επιλογή που χειρίζεται τα σφάλματα ευθυγράμμισης των αρχείων PST
    • Υποστηρίζει αρχεία PST με την έκδοση 32-bit (ANSI) και την έκδοση 64-bit (UNICODE)
    • Επιδιορθώνει κρυπτογραφημένα και προστατευμένα με κωδικό πρόσβασης αρχεία PST
    • Υποστηρίζει όλα τα λειτουργικά συστήματα Windows
    • Υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις του Outlook

    Αυτό το εργαλείο προσφέρει τέσσερα πακέτα – άδεια χρήσης ενός χρήστη, διαχειριστή, τεχνικού και εταιρική άδεια. Η άδεια χρήσης ενός χρήστη κοστίζει 49 $/έτος για έναν μόνο χρήστη, έως τρία συστήματα και 30 αρχεία. μια άδεια διαχειριστή θα κοστίζει 199 $ για εταιρική χρήση, μια άδεια τεχνικού 299 $ για εμπορική και επαγγελματική χρήση και μια εταιρική άδεια 399 $ για 50 συστήματα, απεριόριστα αρχεία και ενημερώσεις διάρκειας ζωής.

      Πώς να προσαρμόσετε τη σελίδα νέας καρτέλας του Microsoft Edge

    Ανάκτηση αρχείων Sysinfo PST

    Το Sysinfo PST File Recovery είναι ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό λογισμικό που επιτρέπει στους χρήστες να ανακτούν δεδομένα από κατεστραμμένα ή κατεστραμμένα αρχεία PST του Outlook.

    Αυτό το δωρεάν εργαλείο μπορεί να ανακτήσει απευθείας στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερολόγια, επαφές, εργασίες κ.λπ., από κατεστραμμένα αρχεία PST.

    Το εργαλείο παρέχει μια σύνθετη λειτουργία για την ακριβή ανάκτηση όλων των αντικειμένων αλληλογραφίας μαζικά και διαφοροποιεί τα διαγραμμένα και τα διαθέσιμα στοιχεία αλληλογραφίας εμφανίζοντας με κόκκινο χρώμα τα ανακτημένα διαγραμμένα μηνύματα.

    Βασικά χαρακτηριστικά

    • Υποστηρίζει ένα αρχείο PST για ανάκτηση έως και 80 GB PS
    • Δυνατότητα αποθήκευσης των δεδομένων των ανακτημένων αρχείων PST σε πολλαπλές μορφές αποθήκευσης
    • Γρήγορη ανάκτηση δεδομένων από κρυπτογραφημένα και προστατευμένα με κωδικό πρόσβασης αρχεία του Outlook PST
    • Η λειτουργία στιγμιότυπου βοηθά στην αποφυγή της επανάληψης σάρωσης του ίδιου αρχείου PST
    • Υποστηρίζει το Outlook 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 και 2021
    • Διατηρεί τις ιδιότητες του email (συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης αναγνωσμένης/μη αναγνωσμένης)

    Η άδεια χρήσης ενός χρήστη αυτού του εργαλείου ξεκινά από 69 $/έτος και μια εταιρική άδεια κοστίζει 679 $ για τρία χρόνια. Προσφέρει επίσης συνδυαστικά σχέδια με το PST Repair Tool με PST Merge, PST Split και PST Duplicate Remover.

    DiskInternals Outlook Recovery

    Το DiskInternals Outlook Recovery είναι ένα εργαλείο που σας βοηθά να ανακτήσετε τα χαμένα ή διαγραμμένα μηνύματα και τα συνημμένα σας από το φάκελο “Διαγραμμένα”.

    Το εργαλείο ανάκτησης μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε όλα τα μηνύματα email, τα συνημμένα, τις επαφές του Outlook και WAB, τις εργασίες και τα ημερολόγια από υγιείς και κατεστραμμένες βάσεις δεδομένων του Outlook, συμπεριλαμβανομένων τμημάτων κατεστραμμένων αρχείων PST.

    Βασικά χαρακτηριστικά

    • Ο εύκολος, βήμα προς βήμα οδηγός αποκατάστασης του Outlook
    • Ευέλικτη και αυτοματοποιημένη ανάκτηση και επισκευή για χαμένα ή κατεστραμμένα αρχεία PST και OST
    • Προεπισκόπηση ανακτήσιμων μηνυμάτων και συνημμένων
    • Εξαγωγή σε άλλους πελάτες αλληλογραφίας όπως το Outlook, το Vista Mail, το Outlook Express και οι μορφές EML

    Αυτό το εργαλείο σχεδιάζει για προσωπικά και επαγγελματικά, ξεκινώντας από 79,95 $.

    Επισκευή MS Outlook PST.

    Το MS Outlook PST Repair είναι ένα εργαλείο που μπορεί να επιδιορθώσει κατεστραμμένα αρχεία PST και να ανακτήσει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αρχεία PST.

    Το λογισμικό μπορεί επίσης να ανακτήσει τα διαγραμμένα email από τους φακέλους του αρχείου PST. Επιπλέον, παρέχει μια επιλογή για προεπισκόπηση των ανακτημένων email πριν τα αποθηκεύσετε σε ένα νέο αρχείο PST. Το καλύτερο πράγμα για αυτό το εργαλείο είναι η ικανότητά του να ανακτά μη αγγλικούς χαρακτήρες.

    Βασικά χαρακτηριστικά

    • Επιλέξτε και προσθέστε αρχεία PST
    • Υποστηρίζει 3 τρόπους ανάκτησης
    • Επιλογή φίλτρου εύρους ημερομηνιών
    • Αποθηκεύει τα δεδομένα εξόδου σε μορφή PST, MSG, DBX, MBOX και EML
    • Ανάκτηση κρυπτογραφημένων και κατεστραμμένων αρχείων
    • Συμβατότητα με Windows και Mac OS
    • Τεχνική υποστήριξη 24*7 και 100% ασφαλής

    Η τιμολόγηση αυτού του εργαλείου ξεκινά από 49 $/έτος για έναν μόνο χρήστη και 399 $ με ενημερώσεις διάρκειας ζωής.

    συμπέρασμα

    Εάν ένας ιός ή κακόβουλο λογισμικό χτυπήσει το αρχείο δεδομένων μεγάλου μεγέθους του Outlook (.pst), μπορεί να καταστρέψει τα email, τα συνημμένα και τα ημερολόγιά σας και να καταστήσει το βιβλίο διευθύνσεων μη προσβάσιμο. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστείτε εργαλεία επισκευής PST του Outlooks.
    Υπάρχουν πολλά διαφορετικά εργαλεία επισκευής PST του Outlooks εκεί έξω και δεν είναι εύκολο να βρείτε το καλύτερο, αλλά προτείνουμε το PST Repair Tool από τη Stellar.

    Αυτό το εργαλείο είναι εύκολο στη χρήση και είναι πολύ αποτελεσματικό. Μπορεί να επιδιορθώσει τα κατεστραμμένα αρχεία PST γρήγορα και αποτελεσματικά. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργίες όπως προηγμένες επιλογές φίλτρου, 30% ταχύτερο χρόνο σάρωσης και επιλογή ζωντανής ενημέρωσης.

    Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε ορισμένα κορυφαία εργαλεία μετεγκατάστασης PST για τη μετεγκατάσταση του γραφείου σας.