Το Κέντρο Επικοινωνίας προσπαθεί να διευκολύνει την ανταλλαγή ομαδικών μηνυμάτων [iOS]

Όλοι έχουν έναν αριθμό ICE (σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης) στο τηλέφωνό τους, αλλά έχουμε επίσης μια ομάδα ανθρώπων, φίλων ή οικογένειας, με την οποία πρέπει να είμαστε σε συνεχή επαφή. Αποκαλέστε τους το πλήθος σας, αποκαλέστε τους τους γκρινιάρηδες γονείς σας ή αποκαλέστε τους τους κρυφούς σας, αλλά έχετε την ανάγκη να παραμένετε σε συνεχή επαφή με μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Το iOS δεν είναι πολύ ευέλικτο όταν πρόκειται για ομαδικά μηνύματα, γι’ αυτό ίσως θέλετε να αναζητήσετε μια καλύτερη επιλογή για κοινή χρήση με μεγάλες ομάδες. Το Contact Center είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που σας επιτρέπει να έρθετε σε επαφή με την ομάδα σας πολύ γρήγορα. Σας επιτρέπει να τους στέλνετε ένα ομαδικό μήνυμα μέσω της προεπιλεγμένης εφαρμογής μηνυμάτων, ενός ομαδικού email και να πραγματοποιείτε γρήγορες κλήσεις σε οποιονδήποτε στην ομάδα, καθώς και να τους στέλνετε GIF.

  Το Narwhal για το reddit είναι τέλειο για Lurkers & GIF Haters [iOS]

Το Κέντρο Επικοινωνίας διαθέτει διαφημίσεις που μπορούν να αφαιρεθούν με αναβάθμιση 2,99 $. Οι διαφημίσεις δεν είναι πολύ ενοχλητικές, οπότε αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δωρεάν, δεν θα σας ενοχλήσουν πολύ. Ξεκινήστε δημιουργώντας την ομάδα ατόμων που πρέπει να στέλνετε συχνά μηνύματα. Η εφαρμογή θα εντοπίσει αυτόματα ποιες είναι οι αγαπημένες σας επαφές. Η ομάδα σας και τα αγαπημένα σας προστίθενται στις συντομεύσεις στην αρχική οθόνη της εφαρμογής. Μπορείτε να τα προσθέσετε ή να τα αφαιρέσετε πατώντας το κουμπί επεξεργασίας επάνω δεξιά.

Το ομαδικό email και το ομαδικό μήνυμα μπορούν να σταλούν σε μία από τις ομάδες ή μπορείτε να επιλέξετε μία από τις επαφές και να τους στείλετε ένα γρήγορο μήνυμα, να πραγματοποιήσετε μια κλήση, να στείλετε ένα email και να στείλετε μια φωτογραφία. Οι ομαδικές ενέργειες περιορίζονται στην αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνυμάτων, αν και εμφανίζονται και άλλες ενέργειες, αλλά δεν λειτουργούν για ολόκληρη την ομάδα.

  Πώς να προσθέσετε ένα email τρίτου μέρους ή IMAP στο Gmail στο iOS

Μπορείτε να προσθέσετε έναν νέο φάκελο ή μια συντόμευση στην αρχική οθόνη πατώντας το κουμπί επεξεργασίας στο επάνω μέρος. Οι συντομεύσεις είναι για την αποστολή email, την πραγματοποίηση κλήσεων σε μια συγκεκριμένη επαφή και την πρόσβαση στο πληκτρολόγιο κλήσης.

Εννοιολογικά, η εφαρμογή προσπαθεί να διευκολύνει την ανταλλαγή ομαδικών μηνυμάτων και στοχεύει να σας δώσει ταχύτερη πρόσβαση στις αγαπημένες σας επαφές. Μόλις έλαβα την εφαρμογή, η πρώτη ερώτηση που έκανα στον εαυτό μου ήταν γιατί να τη χρησιμοποιήσω στην προεπιλεγμένη εφαρμογή Τηλέφωνο όπου μπορώ να έχω πρόσβαση στις Επαφές καθώς και να τους στέλνω email και μηνύματα. Το Contact Center αποτυγχάνει στην καλή εκτέλεση αυτού που ακούγεται σαν καλή ιδέα και περιπλέκει υπερβολικά τα πράγματα. Η διεπαφή δεν είναι αυτό που θα λέγατε ποτέ διαισθητική. Σε πλήρη σύγκριση, μπορείτε να δείτε το Mingle το οποίο, αν και ελαφρώς περίπλοκο στη χρήση, προσθέτει ορισμένες δυνατότητες που δεν διαθέτουν οι επαφές και η εφαρμογή τηλεφώνου. Για να αξίζει το Contact Center την αναβάθμιση, θα πρέπει να βελτιώσει δραστικά τον τρόπο λειτουργίας του με ομάδες.

  Πώς να στείλετε δώρα από το App Store στο iOS

Εγκαταστήστε το Κέντρο Ελέγχου από το App Store

μέσω Lifehacker