Πώς να στείλετε δώρα από το App Store στο iOS

Το App Store στο iOS διαθέτει μια προσεγμένη λειτουργία δώρου που σας επιτρέπει να αγοράσετε οποιαδήποτε εφαρμογή και πρόσφατα μια αγορά εντός εφαρμογής και να τη δώσετε σε έναν φίλο. Η αποστολή δώρων από το App Store είναι αρκετά εύκολη. χρειάζεστε έναν έγκυρο τρόπο πληρωμής και το Apple ID για όποιον θέλετε να στείλετε το δώρο.

Κανόνες δώρου

Πριν στείλετε δώρα από το App Store, πρέπει να γνωρίζετε μερικά πράγματα. τα δώρα δεν επιστρέφονται. Δεν έχει σημασία αν ο φίλος σας κατεβάσει την εφαρμογή ή αν την έχει ήδη. Εάν αργότερα αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να ξοδέψετε τα χρήματα, δεν θα μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

  Το SwiftKey έρχεται στο iOS σε μια εφαρμογή Notes που συγχρονίζεται με το Evernote

Δεν υπάρχει εκ νέου δώρο. Μόλις ξοδέψετε χρήματα για την εφαρμογή, δεν επιστρέφει και δεν μπορείτε να κάνετε ξανά δώρο ένα αζήτητο δώρο.

Θα λάβετε μια απόδειξη για την αγορά και ο φίλος σας θα γνωρίζει επίσης ότι εσείς την στείλατε. Δεν υπάρχει τρόπος να στείλετε ανώνυμα δώρα.

Ωστόσο, μπορείτε να δωρίσετε μόνο εφαρμογές επί πληρωμή και όχι δωρεάν, αυτό είναι αυτονόητο.

Τα δώρα που αγοράζονται σε ένα κατάστημα χώρας ενδέχεται να μην μπορούν να εξαργυρωθούν σε άλλες χώρες. Για παράδειγμα, εάν δωρίσετε μια εφαρμογή από το κατάστημα του Ηνωμένου Βασιλείου σε έναν φίλο που χρησιμοποιεί το κατάστημα των ΗΠΑ, δεν θα μπορεί να την εξαργυρώσει. Ωστόσο, επειδή είναι δώρο, μπορούν να αλλάξουν τη χώρα του Apple ID, να εξαργυρώσουν το δώρο τους και να επιστρέψουν στο δικό τους τοπικό κατάστημα.

  Πώς να διορθώσετε το γραφικό στοιχείο μπαταριών που λείπουν στο iOS

Δώρα από το App Store

Μπορείτε να στείλετε δώρα από το App Store από το iPhone ή το iPad σας. Ανοίξτε την εφαρμογή App Store στη συσκευή σας και μεταβείτε στη σελίδα της εφαρμογής για την εφαρμογή που θέλετε να κάνετε δώρο. Πατήστε το κουμπί περισσότερες επιλογές δίπλα στην ετικέτα τιμής της εφαρμογής. Από το μενού που ανοίγει, πατήστε Εφαρμογή δώρου. Εισαγάγετε το Apple ID για όποιον θέλετε να στείλετε την εφαρμογή, πληκτρολογήστε το όνομά σας και ένα μήνυμα.

Μπορείτε να επιλέξετε πότε θα παραδοθεί ένα δώρο. Από προεπιλογή, παραδίδεται όταν το στέλνετε, αλλά μπορείτε να αλλάξετε την ημερομηνία. Πατήστε Επόμενο, επιλέξτε έναν έγκυρο τρόπο πληρωμής και είστε έτοιμοι.

  Πώς να ορίσετε μια προσαρμοσμένη λειτουργία "Μην ενοχλείτε κατά την οδήγηση" Αυτόματη απάντηση στο iOS 11

Για αγορές εντός εφαρμογής, οι επιλογές είναι περιορισμένες. Η Apple έχει επιτρέψει στους προγραμματιστές να ενεργοποιήσουν το δώρο για αγορές εντός εφαρμογής, αλλά αυτή είναι μια πρόσφατη εξέλιξη. Θα περάσει αρκετός καιρός για να μπορέσετε πραγματικά να στείλετε αγορές εντός εφαρμογής ως δώρα. Οι γιορτές είναι προ των πυλών, επομένως είναι απίθανο να προστεθεί υποστήριξη για δώρα αγοράς εντός εφαρμογής αυτήν τη στιγμή. Δώστε του ένα μήνα ή τουλάχιστον μερικές εβδομάδες, ώστε οι προγραμματιστές να μπορούν να προσθέσουν υποστήριξη για τη νέα δυνατότητα.