Το Narwhal για το reddit είναι τέλειο για Lurkers & GIF Haters [iOS]

Έχω έναν λογαριασμό Reddit στον οποίο συνδέομαι σπάνια, έως ποτέ, αλλά περιηγούμαι στο Reddit για πολύ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της νύχτας, αλλά σπάνια περιηγούμαι στον ιστότοπο στο τηλέφωνό μου, επειδή δεν υπάρχει μια εφαρμογή για αυτόν που να μου αρέσει. Είναι ασφαλές να πούμε ότι είμαι καραγκιόζης, όπως πολλοί άνθρωποι. Το Narwhal για το reddit για iOS είναι, όπως σαφώς υποδηλώνει το όνομα, μια εφαρμογή για το Redditing. Αν θέλετε μια δωρεάν εφαρμογή για περιήγηση ως κρυφός, το Narwhal είναι υπέροχο και αν δεν είστε λάτρης, αλλά σας αρέσει η εφαρμογή ούτως ή άλλως, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση για να ξεκλειδώσετε τη σύνδεση, να ψηφίσετε πάνω/κάτω, να σχολιάσετε και να υποβάλετε λειτουργίες περιεχομένου. Η εφαρμογή διαθέτει μια διεπαφή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το iOS 7. Μπορείτε να κάνετε κύλιση στην πρώτη σελίδα και περισσότεροι σύνδεσμοι θα φορτωθούν καθώς μετακινείστε πιο κάτω. Πατήστε έναν σύνδεσμο για να τον δείτε και να διαβάσετε σχόλια. Η σάρωση από αριστερά προς τα δεξιά ανοίγει ένα πλαίσιο πλοήγησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταβείτε στα δημοφιλή δευτερεύοντα reddit. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε το όνομα οποιουδήποτε δευτερεύοντος reddit ή χρήστη στον πίνακα πλοήγησης για να το ανοίξετε στην εφαρμογή.

  Πώς να προσθέσετε μια σημείωση στην οθόνη κλειδώματος στο iOS

Εγκαταστήστε την εφαρμογή και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το Redditing. Μπορείτε να δείτε πόσα σχόλια και κάρμα έχει λάβει μια ανάρτηση, πόσο καιρό πριν υποβλήθηκε, σε ποιο δευτερεύον reddit υποβλήθηκε και τον χρήστη που την υπέβαλε. Πατήστε μια ανάρτηση και θα ανοίξει σε μια νέα οθόνη με προεπισκόπηση και σχόλια κάτω από αυτήν. Οι σύνδεσμοι που έχετε επισκεφτεί εμφανίζονται ξεθωριασμένοι ενώ αυτοί που δεν έχετε δει είναι ακόμα σε σκούρο γκρι.

Σύρετε από αριστερά προς τα δεξιά για να ανοίξετε το παράθυρο πλοήγησης. Κάντε κύλιση στη λίστα με τα δευτερεύοντα reddit και πατήστε αυτό στο οποίο θέλετε να μεταβείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος για να κάνετε αναζήτηση στο Reddit ή να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές Εξερεύνηση για να προβάλετε ένα συγκεκριμένο δευτερεύον reddit ή για να προβάλετε τη δραστηριότητα Reddit ενός συγκεκριμένου χρήστη.

  Πώς να διορθώσετε το συναγερμό που δεν κουδουνίζει στο iOS 11

Οι προτιμήσεις σάς επιτρέπουν να αποκλείσετε περιεχόμενο NSFW. μπορείτε να το φιλτράρετε πλήρως από τους συνδέσμους που βλέπετε ή μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις μικρογραφίες για αναρτήσεις NSFW.

Το ένα σημαντικό μειονέκτημα αυτής της εφαρμογής είναι ότι δεν παίζει GIF και γνωρίζουμε πόσο αγαπούν τα GIF σε όλους (υπάρχει ένα ολόκληρο δευτερεύον reddit για αυτό). Για όσους δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν τη φόρτωση ενός GIF, αυτό δεν πρόκειται να είναι τεράστιο πρόβλημα, αλλά η έλλειψη υποστήριξης για GIF είναι μια τεράστια έλλειψη. Εάν θέλετε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Reddit, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση για 1,99 $.

  Πώς να αφαιρέσετε ένα αυτοκόλλητο που μπλοκάρει ένα μήνυμα στο iOS

Κατεβάστε το Narwhal για reddit από το App Store