Το Εργαλείο Οδικού Σχεδιασμού του Defense Driving διαθέτει λίστες αναπαραγωγής, εφαρμογές και πολλά άλλα

Τα οδικά ταξίδια μπορεί να είναι εξαιρετικά διασκεδαστικά ή μπορεί να είναι εξαιρετικά βασανιστικά. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα εξαρτάται από το πόσο καλά σχεδιάσατε το ταξίδι. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να υποθέσουν ότι είναι πιο εύκολο να προγραμματίσετε ένα οδικό ταξίδι εάν πηγαίνουν μόνο ενήλικες, αλλά αυτό δεν ισχύει απαραίτητα. Το Defense Driving είναι ένας χρήσιμος ιστότοπος με ένα εργαλείο προγραμματισμού οδικού ταξιδιού που σας βοηθά να συναρμολογήσετε μουσική, φαγητό, παιχνίδια και προμήθειες ασφαλείας για το ταξίδι. Αν νομίζατε ότι αυτός ήταν ένας τρόπος να σχεδιάσετε ένα ταξίδι, π.χ. πού θα προμηθευτείτε καύσιμα, θα σταματήσετε για να περάσετε τη νύχτα ή θα χρησιμοποιήσετε το μπάνιο, τότε αυτό δεν είναι το εργαλείο που ψάχνατε. Ωστόσο, έχει μια ειδική ενότητα “Εφαρμογές” που παραθέτει εφαρμογές για αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

  Πώς να μετατρέψετε εικόνες από CMYK σε λειτουργία RGB στο Photoshop

Το εργαλείο έχει πέντε καρτέλες. Τρόφιμα, παιχνίδια, εφαρμογές, μουσική και ασφάλεια και κάθε ετικέτα είναι αυτονόητη. Η καρτέλα Μουσική είναι μακράν η καλύτερη που ακολουθείται φυσικά από την καρτέλα Εφαρμογές. Η μουσική αποτελείται από έτοιμες λίστες αναπαραγωγής από το Spotify και σε αυτό το σημείο έχει μόνο τρεις λίστες αναπαραγωγής, οπότε πρέπει να ελπίζουμε ότι θα προσθέσουν κι άλλες.

Η καρτέλα Εφαρμογές χωρίζεται σε δύο ενότητες. βοηθητικά προγράμματα και παιχνίδια. Και οι δύο ενότητες διαθέτουν εφαρμογές για Android καθώς και iOS. Οι εφαρμογές βοηθητικών προγραμμάτων που αναφέρονται εκεί σάς βοηθούν να βρείτε μέρη για φαγητό και να γεμίσετε βενζίνη μεταξύ άλλων. Στη συνέχεια, υπάρχουν οι καρτέλες Τρόφιμα, Παιχνίδια και Ασφάλεια. Η καρτέλα Παιχνίδια έχει παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε με την ομάδα σας χωρίς οποιαδήποτε συσκευή εμπλέκεται. Παρατίθενται παιχνίδια τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Η καρτέλα Τρόφιμα παραθέτει τα κοινά διαθέσιμα τρόφιμα που μπορείτε να πάρετε μαζί σας. Αυτά τα φαγητά είναι χορταστικά, εύκολα στην αποθήκευση και ο υπεύθυνος για τον προγραμματισμό οδικών ταξιδιών σας λέει πώς να τα αποθηκεύσετε για το ταξίδι. Τέλος, υπάρχει η καρτέλα Ασφάλεια που λέει μερικά κοινά και γνωστά πράγματα σχετικά με την ασφάλεια όταν βρίσκεστε σε οδικό ταξίδι.

  Πώς το τεστ DNA του 23andMe με βοήθησε να αποκαλύψω μια μυστική οικογένεια

Θα ήταν ακριβές να πούμε ότι ο προγραμματιστής οδικού ταξιδιού είναι περιορισμένος. Με σχεδόν τα πάντα, από μουσική, φαγητό, έως συμβουλές ασφάλειας, το εργαλείο δεν παρέχει πολλές συμβουλές ή περιεχόμενο. Ωστόσο, σας δίνει τα απαραίτητα. Το εργαλείο δεν είναι κακό για να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού και, τουλάχιστον, μπορεί να χρησιμεύσει ως μια λίστα ελέγχου με πράγματα που πρέπει να έχετε πριν ξεκινήσετε μια περιπέτεια.

Αν και δεν μπορώ να σκεφτώ ένα χαρακτηριστικό που θα ήθελα, σίγουρα θα μπορούσα να κάνω με περισσότερο περιεχόμενο και περισσότερες λίστες αναπαραγωγής. Η ενότητα Τροφίμων μπορεί επίσης να κάνει βελτιώσεις με την προσθήκη μιας ενότητας που μπορεί να βοηθήσει τα άτομα με τροφικές αλλεργίες να αποφασίσουν τι μπορούν να πάρουν μαζί τους για σνακ.

  Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι

Επισκεφθείτε το Road Trip Planner By Defense Driving