Το γραφικό στοιχείο Holo Label προσθέτει ετικέτες κειμένου στην αρχική σας οθόνη [Android]

Έχετε αγοράσει μια νέα συσκευή Android; Συγχαρητήρια. Καλως ηρθες στο κλαμπ. Με το Android, έχετε επιλέξει την ακατέργαστη λειτουργικότητα αντί της απλότητας. Από τη βαθιά προσαρμογή μέχρι την κορυφαία απόδοσή του, τα πάντα σχετικά με το λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας της Google είναι εκπληκτικά. Εάν χρησιμοποιούσατε προηγουμένως, ας πούμε μια συσκευή iOS ή Windows Phone, τότε ένα από τα πρώτα πράγματα που θα έχετε προσέξει σχετικά με τη νέα πλατφόρμα είναι η αρχική οθόνη στην οποία μπορείτε να προσθέσετε πολλά πράγματα, όπως γραφικά στοιχεία, συντομεύσεις, φακέλους κ.λπ. Αλλά αφού προσθέσετε τόσα πολλά πράγματα, η οργάνωση όλων μπορεί να γίνει κατά καιρούς συντριπτική και εκεί έρχεται το γραφικό στοιχείο Holo Label Widget. Στόχος του είναι να φροντίσει αυτή την ενόχληση βάζοντας ετικέτες σε οτιδήποτε τοποθετείτε στην αρχική σας οθόνη. Σκεφτείτε τις ετικέτες ως έναν τρόπο για να ονομάσετε μια ομάδα εφαρμογών χωρίς να τις κρύβετε σε έναν φάκελο όπου δεν μπορείτε να δείτε όλες τις εφαρμογές σε αυτόν. Η εφαρμογή δεν απαιτεί ριζωμένη συσκευή.

  Στείλτε iMessages από Windows, Android και άλλα

Το Holo Label Widget επιδεικνύει έναν απλό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Είναι απαλλαγμένο από ενοχλητικές και ανεπιθύμητες επιλογές και διατίθεται σε δύο διαφορετικές παραλλαγές. Δωρεάν και επί πληρωμή, οι νεότερες εκ των οποίων, όπως και πολλές εφαρμογές freemium, προσφέρουν πρόσθετες λειτουργίες. Η δωρεάν έκδοση είναι αρκετά βολική, αν χρειάζεται απλώς να δώσετε τίτλους στα πράγματα που τοποθετείτε στην αρχική οθόνη. Η χρήση του Holo Label Widget είναι πολύ απλή. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πλοηγηθείτε στην οθόνη Widgets του προγράμματος εκκίνησης Android και να σύρετε το γραφικό στοιχείο στη σελίδα αρχικής οθόνης που θέλετε. Στη συνέχεια, η εφαρμογή ανοίγει μια οθόνη διαμόρφωσης όπου μπορείτε να προσαρμόσετε τον τίτλο.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το Smart Lock από την οθόνη κλειδώματος στο Android

Μπορείτε να αντιστοιχίσετε μια κατηγορία στην ετικέτα σας από τις προκαθορισμένες κατηγορίες Εφαρμογές, Συντομεύσεις, Φάκελοι, Γραφικό στοιχείο κ.λπ. ή εισάγοντας μια προσαρμοσμένη ετικέτα της επιλογής σας στο πεδίο εισαγωγής «ή κείμενο». Μπορείτε να εισαγάγετε πρόσθετο κείμενο δίπλα στην ετικέτα από την επιλογή Individual text ή να διαγράψετε το προεπιλεγμένο κείμενο “Empty” για να το διατηρήσετε κενό. Το Holo Label προσθέτει μια γραμμή (μεταγλωττισμένη ως Roof) πάνω ή κάτω από τον τίτλο, ανάλογα με τον τρόπο που την τοποθετείτε από την επιλογή “Roof over labeltext”. Από προεπιλογή, η γραμμή εμφανίζεται κάτω από το πλακίδιο. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τη διαμόρφωση που επιθυμείτε, πατήστε “Προσθήκη γραφικού στοιχείου” για να τοποθετήσετε το Holo Label στην καθορισμένη περιοχή αρχικής οθόνης. Στην έκδοση Pro του Holo Label Widget, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το χρώμα της γραμμής καθώς και να καθορίσουν τη λεπτότητα του κειμένου.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις συντομεύσεις εφαρμογών στο Android 7

Συνολικά, το Holo Label Widget είναι μια μικρή εφαρμογή που διευκολύνει τη διαχείριση των συντομεύσεων εφαρμογών στην αρχική σας οθόνη και σας επιτρέπει να τις οργανώσετε σε ομάδες χωρίς να χρειάζεται να τις τοποθετήσετε σε φάκελο.

Εγκαταστήστε το Holo Label Widget από το Play Store (Ελεύθερος)

Εγκαταστήστε το Holo Label Widget Pro από το Play Store (Επί πληρωμή)