Το γραφικό στοιχείο CallWho προσθέτει μια έξυπνη γρήγορη κλήση με επίγνωση περιβάλλοντος στην οθόνη σας [Android]

Εάν έχετε ένα μεγάλο δίκτυο ατόμων, το βιβλίο διευθύνσεων του τηλεφώνου σας μπορεί να είναι υπερφορτωμένο με τα στοιχεία επικοινωνίας τους (το δικό μου είναι). Αλλά και πάλι, δεν έχουν όλοι οι επαφές μας την ίδια σημασία και υπάρχουν άνθρωποι που θέλουμε να συνεχίσουμε γρήγορα. Εάν περιστασιακά καταλήγετε να αναζητάτε ατελείωτες λίστες της εφαρμογής επαφών στο τηλέφωνό σας μόνο για να επιλέξετε το σωστό άτομο με το οποίο επικοινωνείτε κυρίως, τότε όλα αυτά σταματούν τη στιγμή που χρησιμοποιείτε το CallWho Smart Contacts Widget. Αυτή η υπέροχη μικρή εφαρμογή Android είναι η τέλεια λύση όταν πρέπει να προσεγγίσετε άτομα που καλείτε συχνά ή στέλνετε μηνύματα κειμένου. Η εφαρμογή κάνει περισσότερα από την προσθήκη ταχείας κλήσης στην αρχική οθόνη σας. μαθαίνει ποιον καλείτε περισσότερο και πότε είναι πιο πιθανό να τους τηλεφωνήσετε. Δουλεύοντας στη συμπεριφορά κλήσης σας, η εφαρμογή θα μετακινήσει τα κουμπιά κλήσης στην αρχική οθόνη σας, έτσι ώστε η επαφή με την οποία είναι πιο πιθανό να θέλετε να έρθετε σε επαφή να βρίσκεται στην κορυφή.

  Η δημοφιλής εφαρμογή μεταφοράς περιεχομένου Android Pushbullet έρχεται στα Windows

Αναπτύχθηκε από τον Arik Felznestein, το CallWho είναι βασικά μια εφαρμογή με επίγνωση του περιβάλλοντος που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις επαφές που καλείτε συχνά από ένα μικρό widget. Το widget ανανεώνεται αυτόματα ανάλογα με την ώρα της ημέρας, το ιστορικό κλήσεων ή άλλες παρόμοιες παραμέτρους. Η εφαρμογή έχει δύο διαφορετικά στυλ γραφικών στοιχείων και σας ρωτά ακόμη και πόσα στοιχεία θέλετε να εμφανίζονται ταυτόχρονα.

Αυτό ακριβώς που τράβηξε την προσοχή μου με το CallWho είναι το πόσο minimal και ελαφρύ είναι. Αν υπάρχει κάτι που μισώ, είναι η φουσκωμένη σχεδίαση πολλών εφαρμογών στο Google Play store αυτές τις μέρες. Και ευτυχώς, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο με το CallWho. είναι τόσο απλό όσο απλό και λειτουργεί αμέσως.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Flip Camera Move στο Android 7

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο διαφορετικά στυλ γραφικών στοιχείων όταν χρησιμοποιείτε το CallWho (Πλέγμα ή Στοίβα), τα οποία μπορούν επίσης να αλλάξουν πλήρως το μέγεθος. Το γραφικό στοιχείο τύπου Grid, όταν τοποθετείται σε μια υποστηριζόμενη περιοχή του γραφικού στοιχείου του Android, εμφανίζει τις μικρογραφίες των επαφών σας. Ενώ το γραφικό στοιχείο τύπου στοίβας εμφανίζει ένα όνομα επαφής και μια εικόνα κάθε φορά και μπορείτε να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω και προς τα κάτω για να αποκαλύψετε περισσότερα άτομα στη λίστα.

Και οι δύο τύποι widget φέρουν επίσης δύο μικροσκοπικά κουμπιά στην κορυφή. το ένα στα αριστερά είναι για χειροκίνητη ανανέωση ενώ το άλλο σας επιτρέπει να ανοίξετε την οθόνη Ρυθμίσεις από όπου μπορείτε να διαμορφώσετε μερικά διαφορετικά πράγματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας χωρίς να διαγράψετε ή να δημιουργήσετε ξανά το γραφικό στοιχείο. Για παράδειγμα, μπορείτε να καθορίσετε τον συνολικό αριθμό των επαφών που πρέπει να εμφανίζονται, καθώς και να επιλέξετε την προεπιλεγμένη ενέργεια όταν πατάτε σε αυτήν, όπως εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια κλήση, να στείλετε ένα SMS ή να ανοίξετε τα στοιχεία επαφής.

  Πώς να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη εφαρμογών για μια εφαρμογή στο Android

Υπάρχει επίσης μια τρίτη επιλογή που μπορεί να ενεργοποιηθεί για να επιτρέψει στο CallWho να φιλτράρει την τσέπη κλήσης και τις μη συχνές κλήσεις, αν και δεν έκανε πραγματικά καμία διαφορά στη χρήση της εφαρμογής όταν τη δοκίμασα μόνος μου.

Με λίγα λόγια, εάν αναζητάτε έναν ευκολότερο τρόπο για να διατηρήσετε τις επαφές που καλείτε συχνά στις άκρες των δακτύλων σας, το CallWho παρέχει μια απλή λύση.

Εγκαταστήστε το γραφικό στοιχείο CallWho Smart Contacts από το Play Store