Τι σημαίνει “Άλλα Snapchatters”;

Ο όρος “Άλλοι Snapchatters” μπορεί να σας αφήσει να ξύσετε το κεφάλι σας όταν βλέπετε την ιστορία σας στο Snapchat. Εάν έχετε βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση, δεν είστε μόνοι. Πολλοί χρήστες στην πλατφόρμα έχουν κάνει την ίδια ερώτηση. Ωστόσο, η σάρωση του ιστότοπου του Snapchat δεν θα δώσει απαντήσεις, καθώς η εταιρεία δεν το αναφέρει πουθενά στον ιστότοπό της.

Ευτυχώς, ψάξαμε και ανακαλύψαμε σε τι αναφέρεται ο όρος “Άλλοι Snapchatters”. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε ακριβώς τι σημαίνει.

Τι σημαίνει “Άλλα Snapchatters” στο Snapchat;

Η έκφραση “Άλλοι Snapchatters” αναφέρεται σε χρήστες Snapchat που έχουν δει την ιστορία σας αλλά δεν ακολουθούν στην εφαρμογή. Αν και αυτό απαντά σε μια ερώτηση, εγείρει πολλές άλλες. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος φίλος σας έχει κάνει unfollow ή μπλοκ; Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο ποιος παίρνει τον τίτλο “Other Snapchatters”.

Έχετε αφαιρεθεί ως φίλος

Όταν κάποιος με τον οποίο είστε φίλοι στο Snapchat βλέπει την ιστορία σας, η πλατφόρμα θα εμφανίζει το όνομα χρήστη του στους κανονικούς θεατές ιστορίας. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάποιος με τον οποίο πιστεύατε ότι ήσασταν φίλοι στην πλατφόρμα εμφανίζεται στην προβολή της ιστορίας σας ως “Άλλοι Snapchatters”, τότε δεν είστε πλέον φίλοι στο Snapchat.

Μισώ να σου το σπάσω, αλλά ο φίλος σου μάλλον έκανε unfollow και τώρα είναι «άλλος». Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο μεθόδους για να μάθετε εάν έχετε αφαιρεθεί ως φίλοι στο Snapchat.

  • Ανοίξτε το Snapchat και μεταβείτε στη συνομιλία στο κάτω μέρος της οθόνης.
  • Αναζητήστε το όνομα του φίλου σας στη λίστα που εμφανίζεται.
  • Εάν η κατάσταση του snap είναι “Status is Pending” και υπάρχει ένα γκρι βέλος δίπλα στο όνομά τους, τότε πιθανότατα σας έχουν αφαιρέσει φίλους.

      Πώς να εργαστείτε πιο γρήγορα στο Photoshop

    Ένας άλλος τρόπος για να μάθετε εάν έχετε αφαιρεθεί ως φίλος είναι να χρησιμοποιήσετε τη βαθμολογία Snapchat. Δείτε πώς γίνεται:

  • Εκκινήστε το Snapchat και αναζητήστε το άτομο που πιστεύετε ότι σας έχει αφαιρέσει από φίλο.
  • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο όνομά τους και πατήστε για να ανοίξετε το προφίλ τους.
  • Ελέγξτε για να δείτε αν μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία τους στο Snapchat. Εάν δεν μπορείτε, δεν σας ακολουθούν πλέον στο Snapchat.
  • Δυστυχώς, το Snapchat δεν σας διευκολύνει να καταλάβετε πότε κάποιος σας αφαιρεί φίλους. Η πλατφόρμα δεν στέλνει καμία ειδοποίηση, αλλά μπορείτε ακόμα να στείλετε μηνύματα χρήστη εκτός και αν έχουν αποκλείσει τον λογαριασμό σας. Οι μέθοδοι που περιγράφονται παραπάνω είναι μια καλή λύση για να υπολογίσετε εάν ο “Άλλος Snapchatter” είναι κάποιος που σας έχει διακόψει την παρακολούθηση.

    Έχετε αποκλειστεί στο Snapchat

    Το άτομο που εμφανίζεται στη λίστα θεατών της ιστορίας σας ως “Άλλοι Snapchatters” θα μπορούσε να σας έχει αποκλείσει μετά την προβολή της ιστορίας σας. Πραγματικά σε κάνει να αμφισβητήσεις την ανάρτησή σου, έτσι δεν είναι; Ωστόσο, προτού βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα, ας βεβαιωθούμε ότι ο χρήστης σας έχει όντως μπλοκάρει στην πλατφόρμα. Αυτές οι τρεις μέθοδοι θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο βάθος των πραγμάτων.

  • Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.
  • Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη του ατόμου που αναζητάτε.
  • Εάν δεν εμφανιστεί το όνομά τους, θα μπορούσαν να σας έχουν αποκλείσει στο Snapchat.

    Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις πρόσφατες συνομιλίες για ενδείξεις σχετικά με την κατάσταση της διαδικτυακής φιλίας σας με τον άλλο χρήστη. Αυτό είναι το πώς να το κάνετε:

  • Εκκινήστε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο συνομιλίας στο κάτω μέρος της οθόνης.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη λίστα ιστορικού συνομιλιών και αναζητήστε τις συνομιλίες σας με τον άλλο χρήστη.
  •   Πώς να σαρώσετε έναν Snapcode που είναι αποθηκευμένος στο ρολό της κάμεράς σας

    Εάν δεν εμφανίζονται στο ιστορικό συνομιλιών σας, πιθανότατα σας έχουν αποκλείσει. Δοκιμάστε να στείλετε ένα μήνυμα στον χρήστη. Εάν λάβετε μια απάντηση που λέει ότι το μήνυμα δεν μπορούσε να μεταδοθεί, αυτό είναι μια περαιτέρω επιβεβαίωση ότι έχετε αποκλειστεί. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν θα έχουν πλέον πρόσβαση σε μελλοντικές ιστορίες που δημοσιεύετε.

    Εάν επιχειρήσετε να στείλετε ένα μήνυμα και η κατάσταση λέει “σε εκκρεμότητα”, το πιθανότερο είναι ότι σας έχουν αφαιρέσει φίλους αλλά δεν σας έχουν αποκλείσει.

    Δεν τα έχετε προσθέσει στο Snapchat

    Εάν διαθέτετε δημόσιο λογαριασμό Snapchat και βλέπετε την ενότητα “Άλλα Snapchatters” στην προβολή ιστορίας σας, ενδέχεται να μην έχετε προσθέσει τον χρήστη στη λίστα των φίλων σας. Οι “Άλλοι Snapchatters” είτε σας έχουν στο λογαριασμό τους ως φίλο είτε σας έχουν στείλει ένα αίτημα φιλίας στο οποίο δεν έχετε απαντήσει.

    Με τα βήματα που εμφανίζονται παρακάτω, μπορείτε να μάθετε ποιοι είναι αυτοί οι “Άλλοι Snapchatters” και να αποφασίσετε εάν θέλετε να τους έχετε φίλους στον λογαριασμό σας.

  • Ανοίξτε το Snapchat και κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Επιλέξτε “Η ιστορία μου” από το αναπτυσσόμενο μενού και πραγματοποιήστε κύλιση στη λίστα των θεατών.
  • Κοιτάξτε τα ονόματα στην ενότητα “Άλλα Snapchatters” για να δείτε με ποιους δεν είστε φίλοι.
  • Πατήστε στα ονόματά τους για να δείτε τα προφίλ τους.
  • Εάν ξεχάσατε κατά λάθος να προσθέσετε τους «Άλλους Snapchatters» στη λίστα των φίλων σας, μπορείτε να το κάνετε τώρα προτού τα πράγματα γίνουν δύσκολα.

    Πώς να αποτρέψετε “Άλλα Snapchatters”

    Τα άτομα που δεν είναι φίλοι μαζί σας στο Snapchat θα βλέπουν τις ιστορίες σας μόνο εάν ο λογαριασμός σας είναι δημόσιος. Εάν η εμφάνιση “Άλλα Snapchatters” στην προβολή ιστορίας σας έχει κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι άγνωστοι παρακολουθούν τον λογαριασμό σας, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας όπως περιγράφεται παρακάτω.

  • Εκκινήστε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο Προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία.
  • Από την οθόνη προφίλ, κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις.
  • Κάντε κύλιση στην ενότητα “Ποιος μπορεί” και πατήστε “Προβολή της ιστορίας μου”.
  • Πατήστε «Μόνο φίλοι» για να κρατήσετε τυχαία άτομα έξω από τον λογαριασμό σας.
  •   Θυμόμαστε το GeoCities, τον πρόδρομο της δεκαετίας του 1990 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    Διαφορά μεταξύ “Άλλα Snapchatters και +1 Περισσότερα

    Στη λίστα προβολής ιστοριών σας στο Snapchat, θα δείτε τρεις κατηγορίες ατόμων. Θα υπάρχουν αυτοί με τους οποίους είστε κοινός φίλος στην πλατφόρμα, οι “Άλλοι Snapchatters” και “+1 ακόμη”.

    Η κύρια διαφορά μεταξύ “Άλλα Snapchatters” και “+ 1” ακόμη είναι ότι τα “Άλλα Snapchatters” εμφανίζουν τα ονόματα χρήστη τους στη λίστα των ατόμων που είδαν το προφίλ σας. Ωστόσο, τα άτομα στην κατηγορία “+ 1 ακόμη” δεν θα είναι αναγνωρίσιμα.

    Η ομάδα “Άλλοι Snapchatters” αποτελείται από αυτούς που σας έχουν μπλοκάρει ή καταργήσει φίλους ή άτομα που σας έχουν στη λίστα φίλων τους. Ακόμα κι αν το μόνο που σας συνδέει με αυτήν την ομάδα ανθρώπων είναι ένα αίτημα φιλίας, υπάρχει ένας καθιερωμένος σύνδεσμος που αναγνωρίζεται από το Snapchat.

    Με την κατηγορία «+ 1 ακόμη», δεν υπάρχει καμία σχέση, αμοιβαία ή άλλη, μεταξύ των δύο σας. Δεν είστε στη λίστα φίλων τους και δεν είναι στη δική σας. Επομένως, ο όρος “+ 1 ακόμη” εμφανίζεται συνήθως εάν το προφίλ σας είναι δημόσιο.

    Το μυστήριο λύθηκε

    Δεν είναι σαφές γιατί το Snapchat εισήγαγε τον όρο «Άλλοι Snapchatters», αλλά απέτυχε να τον εξηγήσει στους χρήστες του. Ωστόσο, το νόημα της φράσης έχει πλέον αποκαλυφθεί μετά από μια μικρή έρευνα. Το “Other Snapchatters” αναφέρεται σε όσους έχουν δει την ιστορία σας και είτε σας αφαίρεσαν ως φίλο είτε σας απέκλεισαν εντελώς. Αυτός μπορεί να είναι ένας αρκετά άβολος τρόπος για να ανακαλύψετε ότι δεν πάνε όλα καλά με τη φιλία σας. Θα μπορούσε επίσης να αναφέρεται σε κάποιον που σας ακολουθεί, αλλά δεν τον ακολουθείτε πίσω. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το μυστήριο “Other Snapchatter” έχει λυθεί.

    Έχετε αναρωτηθεί τι σημαίνει «Άλλο Snapchatter» στο Snapchat; Χρησιμοποιήσατε κάποια από τις μεθόδους που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο για να μάθετε; Πείτε μας τη γνώμη σας για τη φράση στην παρακάτω ενότητα σχολίων.