Τι είναι το Easy Anti-Cheat και πώς να το εγκαταστήσετε;

Με τον αυξανόμενο αριθμό των online gamers, έχει γίνει μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στον κόσμο. Ωστόσο, η αύξηση της εξαπάτησης των διαδικτυακών παιχνιδιών έχει επηρεάσει σημαντικά τους παίκτες και τους προγραμματιστές.

Αυτό καθιστά αναπόφευκτο για τους προγραμματιστές παιχνιδιών να αναπτύξουν λύσεις κατά της εξαπάτησης που στοχεύουν στην αποκατάσταση της δικαιοσύνης στην κοινότητα του διαδικτυακού gaming.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε πώς οι λήψεις anti-cheat μπορούν να αντεπιτεθούν αποτελεσματικά τους απατεώνες και τις πρακτικές hacking τους.

Όχι μόνο αυτό, αλλά θα βρείτε επίσης εύκολα βήματα για να εγκαταστήσετε το λογισμικό Easy Anti Cheat πριν παίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι.

Περισσότερο από Το 86% των παιχνιδιών για κινητά έχουν επηρεαστεί άμεσα από την εξαπάτηση. Και αυτό, με τη σειρά του, έβλαψε την εταιρεία παιχνιδιών.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι περισσότερο από το 77% των διαδικτυακών παικτών που είχαν αντιστοιχία με έναν απατεώνα σταματούν να παίζουν εντελώς το παιχνίδι.

Οι πρακτικές κατά των θεμιτών σε μια διαδικτυακή κοινότητα τυχερών παιχνιδιών αναφέρονται στην απόκτηση αθέμιτων πλεονεκτημάτων έναντι άλλων παικτών που παραβιάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού. Είναι ανεξέλεγκτη κακή συμπεριφορά σε διαδικτυακά παιχνίδια πολλών παικτών, αλλά είναι δύσκολο να το ξεχωρίσεις.

Ωστόσο, καθώς οι μέθοδοι κατά των δίκαιων στα διαδικτυακά παιχνίδια έχουν προχωρήσει, οι προγραμματιστές παιχνιδιών έχουν βρει λύσεις κατά της απάτης για να προστατεύσουν τα παιχνίδια από τα αδιάκριτα βλέμματα των χάκερ.

Γιατί όμως οι παίκτες απατούν;

Δύο κύριοι λόγοι λειτουργούν ως κινητήριος παράγοντας κατά την εξαπάτηση σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι:

  • Κοινωνική αποδοχή
  • Διατήρηση της αυτοεκτίμησης
  • Όλοι νιώθουμε καλά για τη νίκη. Αυτό κάνει τους παίκτες να ακολουθήσουν οποιοδήποτε δρόμο για να κερδίσουν ένα παιχνίδι, ενισχύοντας την αυτοεκτίμησή τους και κάνοντάς τους να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους.

    Προχωρώντας, ας συζητήσουμε τις αιτίες και τις συνέπειες της εξαπάτησης.

    Η εξαπάτηση συμβαίνει λόγω της εκμετάλλευσης διαφόρων τρωτών σημείων στο σύστημα του παιχνιδιού. Τα τρωτά σημεία στο σύστημα του παιχνιδιού εμφανίζονται λόγω των ελαττωμάτων στη σχεδίαση του ίδιου του παιχνιδιού.

    Επιπλέον, όταν αυτά τα τρωτά σημεία εκτίθενται σε αθέμιτες πρακτικές, απειλεί σοβαρά την ασφάλεια του παιχνιδιού.

    3 πυλώνες οποιουδήποτε κωδικού παιχνιδιού είναι – εμπιστευτικότητα, ακεραιότητα και διαθεσιμότητα.

    • Η εμπιστευτικότητα σχετίζεται με το απόρρητο των δεδομένων.
    • Η ακεραιότητα διασφαλίζει ότι τα δεδομένα χρήστη παραμένουν ανέπαφα
    • Η διαθεσιμότητα αναφέρεται στην εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα όταν αυτό απαιτείται

    Εάν πέσει κάποιο από αυτά, δίνει μια πίσω πόρτα στους απατεώνες για να εκμεταλλευτούν το παιχνίδι.

    Επιπλέον, η εξαπάτηση σε διαδικτυακά παιχνίδια σπάει το κοινωνικό συμβόλαιο μεταξύ των παικτών.

    Όταν δύο παίκτες συμφωνούν να έρθουν μαζί και να παίξουν ένα παιχνίδι, συμφωνούν σε κάποιους κανόνες για να επιτύχουν το αποτέλεσμα.

      Διαγράψτε τη λίστα πρόσφατων αρχείων στις εφαρμογές MS Office

    Αλλά όταν ένας από αυτούς επιδίδεται σε άδικα hacks για να αυξήσει τις πιθανότητές του να κερδίσει, το κοινωνικό συμβόλαιο καθίσταται άκυρο, λέει η σχεδιάστρια παιχνιδιών Holly Gramazio.

    Διαφορετικοί τύποι εξαπάτησης σε διαδικτυακά παιχνίδια γίνονται συχνά από βοήθεια λογισμικού τρίτων για τη μετατροπή του αποτελέσματος με άδικο τρόπο.

    Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς αυτό το λογισμικό δίνει στους απατεώνες το πάνω χέρι:

    #1. Aimbot

    Το Aimbot, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένα ρομπότ παιχνιδιών υπολογιστή που χρησιμοποιείται από απατεώνες για να επιτύχουν υψηλά επίπεδα ακρίβειας κατά τη λήψη σε ένα παιχνίδι σκοποβολής με προοπτική πρώτου προσώπου (FPP). Κλειδώνει αυτόματα τον στόχο και του επιτρέπει να πυροβολεί με εξαιρετική ακρίβεια.

    #2. World Hacking

    Το παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο έχει περιορισμένη οπτική γκάμα αντικειμένων και μονάδων. Δεν μπορείτε να δείτε πέρα ​​από αυτό το εύρος, που ονομάζεται ομίχλη του πολέμου.

    Το λογισμικό World hacking επιτρέπει στους απατεώνες να παρακάμψουν αυτόν τον μηχανισμό και παρέχει μια σαφή εικόνα των πραγμάτων που προορίζονται να είναι πέρα ​​από το οπτικό εύρος.

    Αυτό αποκτά ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα για κάποιον που χρησιμοποιεί αυτό το hack για να ανατρέψει τον μηχανισμό του παιχνιδιού.

    #3. Διακόπτης καθυστέρησης

    Η καθυστέρηση είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στα peer-to-peer παιχνίδια. Συμβαίνει όταν διακόπτεται η ροή δεδομένων μεταξύ των παικτών, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να καθυστερεί.

    Όμως, χρησιμοποιώντας έναν διακόπτη τεχνητής καθυστέρησης, ένας παίκτης μπορεί εύκολα να προκαλέσει τέτοιο τραυλισμό και να αποκτήσει ένα άδικο πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου.

    #4. Κοιτάξουμε μπροστά

    Η εξαπάτηση του Look Ahead αναφέρεται όταν κάποιος σε ένα παιχνίδι P2P καθυστερεί τις ενέργειές του για να μάθει τι κάνουν οι αντίπαλοί του. Με αυτόν τον τρόπο, αποκτούν ένα άδικο πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους που μπορεί να παρεμποδίσουν την αρχική έκβαση του παιχνιδιού.

    Ωστόσο, οι προγραμματιστές παιχνιδιών προσπαθούσαν πάντα να εφαρμόσουν ορισμένες λύσεις που έχουν ως αποτέλεσμα λιγότερες απόπειρες hacking και ένα πιο ευχάριστο παιχνίδι. Αυτό μας φέρνει σε ένα αξιόπιστο λογισμικό κατά της απάτης, το Easy Anti Cheat, τις δυνατότητες και τους τρόπους εγκατάστασης του.

    Easy Anti Cheat – Επισκόπηση

    Το Easy Anti Cheat είναι ένα εργαλείο κατά της εξαπάτησης που αναπτύχθηκε από την Kamu και απαγορεύει στον παίκτη να παίξει το παιχνίδι που εμπλέκεται σε οποιαδήποτε εξαπάτηση.

      Τι είναι ο Whiteboard της Microsoft και πώς τον χρησιμοποιείτε;

    Κυκλοφόρησε επίσημα το 2006 και έχει εξελιχθεί συνεχώς από τότε, τόσο από την πλευρά των πελατών όσο και από την πλευρά του διακομιστή.

    Πρώτον, αποτρέπει τον χρήστη από το να παίξει το παιχνίδι εάν εντοπιστεί κάποιο ύποπτο πρόγραμμα. Μετά από αυτό, απαγορεύει τον λογαριασμό του παίκτη για ορισμένο χρόνο σύμφωνα με τους κανόνες.

    Το Easy Anti Cheat ακολουθεί ένα μοναδικό μοντέλο για να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον παιχνιδιού.

    Η παράκαμψη της παραδοσιακής προσέγγισης μαζικής τιμωρίας λειτουργεί στο μοντέλο πρόληψης, το οποίο αποτρέπει τον παίκτη να παίξει με cheating hacks αρχικά.

    Τούτου λεχθέντος, ας ρίξουμε μια ματιά στη λειτουργία της EAC που αποδίδεται σε μια premium εμπειρία παιχνιδιού.

    Τι κάνει το Easy Anti Cheat;

    Η εξαπάτηση σκοτώνει το παιχνίδι. Γι’ αυτό οι προγραμματιστές παιχνιδιών εργάζονται πάντα για να βρουν νέους τρόπους αντιμετώπισης των χάκερ και των απατεώνων.

    Το Easy Anti Cheat (EAC) είναι λογισμικό υψηλής τεχνολογίας που αναπτύχθηκε από την Epic games που προσπαθεί να αποτρέψει τέτοιες ατασθαλίες και να απαγορεύσει τους παίκτες που το χρησιμοποιούν.

    Είναι η κορυφαία υπηρεσία κατά των εξαπατήσεων που εκτελείται στο παρασκήνιο, παρακολουθώντας και αντιμετωπίζοντας το hacking σε παιχνίδια για πολλούς παίκτες μέσω υβριδικών μηχανισμών κατά της απάτης.

    Συνολικά, το Easy Anti Cheat σάς επιτρέπει να απολαύσετε το παιχνίδι όπως ακριβώς, κρατώντας τους απατεώνες μακριά.

    Εύκολες δυνατότητες κατά της εξαπάτησης

    • Το κλασικό εργαλείο, το GIMP Prime95, είναι επωφελές για δοκιμές υλικού, το οποίο ελέγχει τη σταθερότητα του συστήματός σας.
    • Επιτυχής διαχείριση παιχνιδιών υψηλής ποιότητας
    • Επιτρέπεται στη λίστα από σημαντικό λογισμικό προστασίας από ιούς, καθιστώντας το ασφαλές για χρήση στον υπολογιστή σας
    • Με επικεφαλής ειδικούς σε επίπεδο βιομηχανίας που αναπτύσσουν τεχνολογία κατά του κακόβουλου λογισμικού
    • Υποστηρίζει έως και 400+ παιχνίδια

    Το Easy Anti Cheats χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλά δημοφιλή παιχνίδια για πολλούς παίκτες όπως το 7 Days to Die, το Apex Legends, το Battlefield 2042 και η λίστα συνεχίζεται.

    Μερικά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια που υποστηρίζει η EAC είναι:

    • 7 μέρες για να πεθάνει
    • Apex Legends
    • Τάγμα 1944
    • Πέρα από το Σύρμα
    • Κωδικός 2040
    • Dragon Ball Fighter Z
    • Far Cry 5
    • Βασιλεία των Βασιλέων

    Ο ιστότοπος διαθέτει ένα ολοκληρωμένη λίστα από όλα τα παιχνίδια που υποστηρίζει το Easy Anti Cheats.

    Σημείωση: Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το Easy Anti Cheats για κανένα παιχνίδι που δεν υποστηρίζεται.

    Μπορείτε να εγκαταστήσετε και να απεγκαταστήσετε το Easy Anti Cheat Solution ξεχωριστά;

    Η λύση Easy Anti Cheat εγκαθίσταται αυτόματα με το υποστηριζόμενο παιχνίδι και απεγκαθίσταται αυτόματα όταν αφαιρεθεί το τελευταίο παιχνίδι που υποστηρίζει το Easy Anti Cheat.

      Οι καλύτερες δωρεάν εναλλακτικές λύσεις του Microsoft Office

    Μπορείτε επίσης να το εγκαταστήσετε χειροκίνητα.

    Μεταβείτε στο φάκελο Easy Anti Cheat του φακέλου εγκατάστασης του παιχνιδιού και βρείτε το EasyAntiCheat_Setup.exe. Εκκινήστε το ως διαχειριστής και επιλέξτε εγκατάσταση.

    Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να απεγκαταστήσετε την υπηρεσία με μη αυτόματο τρόπο.

    Μεταβείτε στο EasyAntiCheat_Setup.exe στον φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού και κάντε διπλό κλικ σε αυτό. Θα δείτε την επιλογή απεγκατάστασης στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης.

    Ωστόσο, μόλις κατεβάσετε το παιχνίδι, η EAC θα εγκατασταθεί αυτόματα.

    Για να απαντήσετε λοιπόν στην ερώτηση – Ναι, μπορείτε να εγκαταστήσετε και να απεγκαταστήσετε την EAC ξεχωριστά.

    Τι να κάνετε εάν κάνατε κατά λάθος κλικ Όχι όταν σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε το Easy Anti Cheat (EAC) μαζί με ένα παιχνίδι

    Εάν κατά λάθος κάνατε κλικ στο Όχι όταν σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε το Easy Anti Cheat μαζί με το παιχνίδι που το υποστηρίζει, το παιχνίδι δεν θα ξεκινήσει. Δεν μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι χωρίς να το εγκαταστήσετε.

    Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να εγκαταστήσετε τη λύση:

    • Κλείστε το πρόγραμμα εκκίνησης Easy Anti Cheat
    • Ξεκινήστε ξανά το παιχνίδι
    • Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο προτροπής της ΑΗΚ, κάντε κλικ στο Ναι για να ξεκινήσετε

    Σε περίπτωση που το μήνυμα προτροπής δεν εμφανιστεί, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

    • Εντοπίστε το αρχείο EasyAntiCheat_Setup.exe στον φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού σας
    • Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο
    • Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση Easy Anti Cheat
    • Απολαύστε το παιχνίδι με ασφάλεια

    Βήματα για τον εντοπισμό του αρχείου EasyAntiCheat_Setup.exe

    Εάν δυσκολεύεστε να εγκαταστήσετε τη λύση EAC για ένα παιχνίδι, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να εντοπίσετε το αρχείο EasyAntiCheat_Setup.exe.

    Βήμα 1: Εγκαταστήστε το παιχνίδι που υποστηρίζει το Easy Anti-Cheat. Για παράδειγμα, Ανοίξτε το παιχνίδι Rust.

    Βήμα 2: Κάντε δεξί κλικ πάνω του, επιλέξτε διαχείριση και τέλος κάντε κλικ για να περιηγηθείτε σε τοπικά αρχεία.

    Βήμα 3: Καθώς προσγειώνεστε στα τοπικά αρχεία του παιχνιδιού, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο Easy Anti Cheat. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε το αρχείο, δοκιμάστε να το αναζητήσετε στη γραμμή αναζήτησης. Μπορεί να είναι θαμμένο κάτω από ορισμένα αρχεία.

    Βήμα 4: Αφού κάνετε κλικ στο αρχείο Easy Anti Cheat, εντοπίστε μέχρι να βρείτε το αρχείο EasyAntiCheat_Setup.exe.

    Βήμα 5: Μόλις ανοίξει, θα δείτε τον τρέχοντα κωδικό του παιχνιδιού στην οθόνη. Από εδώ, μπορείτε να εγκαταστήσετε τη λύση EAC με μη αυτόματο τρόπο.

    Τυλίγοντας

    Η εξαπάτηση καταστρέφει την εμπειρία ενός διαδικτυακού παιχνιδιού. Υπάρχουν πολλές πλευρές στην εξαπάτηση στα διαδικτυακά παιχνίδια, αλλά οι λύσεις Anti Cheat εξελίσσονται για να παρέχουν πρωτοποριακά χαρακτηριστικά ασφαλείας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια τέλεια εμπειρία παιχνιδιού.

    Ομοίως, το Easy Anti Cheat είναι το καλύτερο στοίχημα για να σας προστατεύσει από τους χάκερ που θέλουν να σαμποτάρουν τον μηχανισμό του παιχνιδιού με τα βρώμικα κόλπα τους. Είναι μια λύση που σχεδιάστηκε από τους παίκτες και για τους παίκτες.

    Αυτό κάνει το Easy Anti Cheat ένα απαραίτητο λογισμικό στον υπολογιστή σας εάν είστε αφοσιωμένος παίκτης.

    Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να αγοράσετε ένα καλό γραφείο παιχνιδιών εάν είστε επαγγελματίας παίκτης.