Μια λεπτομερής κριτική για το πρόγραμμα λήψης TikTok

Η TikTok είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες, με πάνω από 689 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα από τον Ιανουάριο του 2021.

Το TikTok που κυκλοφόρησε το 2016 είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κοινής χρήσης βίντεο που δημιουργήθηκε από μια κινεζική εταιρεία που ονομάζεται ByteDance. Είναι μια πλατφόρμα όπου βρίσκετε διάφορα βίντεο από διάφορα είδη όπως κωμωδία, χορός, εκπαίδευση κ.λπ. Η διάρκεια του βίντεο κυμαίνεται από 15 δευτερόλεπτα έως 3 λεπτά.

Αν θέλετε να αποθηκεύσετε τα αστεία ή διασκεδαστικά βίντεό σας που έχετε ανεβάσει στο TikTok, υπάρχει ένα εξαιρετικό εργαλείο που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες – το Qoob Clips. Ήθελα να αποθηκεύσω μερικά από τα βίντεο, οπότε δοκίμασα αυτό το εργαλείο και το βρήκα χρήσιμο.

Το Qoob Clips σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε βίντεο TikTok από έναν ιδιωτικό ή δημόσιο λογαριασμό και να το απολαύσετε αργότερα. Με βάση την εμπειρία μου από τη χρήση του, ήθελα να μοιραστώ την κριτική μου για το Qoob Clips.

Εδώ πάει! 👇

Qoob Clips: Τι είναι;

Κλιπ Qoob είναι ένα προηγμένο εργαλείο για την προβολή και αποθήκευση περιεχομένου από λογαριασμούς TikTok. Μπορείτε να αποθηκεύσετε μουσική και βίντεο τόσο από ιδιωτικούς όσο και από δημόσιους λογαριασμούς TikTok. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του λογαριασμού σας TikTok, να παρακολουθείτε τις ροές δεδομένων άλλων και να ακολουθείτε άλλα προφίλ χρησιμοποιώντας τον.

Αυτό το μαζικό πρόγραμμα λήψης TikTok για επιτραπέζιους υπολογιστές είναι εξαιρετικό αν είστε λάτρης των σύντομων βίντεο κλιπ που σας διασκεδάζουν όποτε τα θέλετε εκτός σύνδεσης. Έρχεται με προηγμένες λειτουργίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή.

Απλώς κατεβάστε, εγκαταστήστε, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας TikTok και αρχίστε να αποθηκεύετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε υψηλή ποιότητα.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του;

Υπάρχει λόγος που τα Qoob Clips αποκαλούνται έξυπνο εργαλείο. Διαθέτει προηγμένες λειτουργίες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μαγικά με τους λογαριασμούς σας TikTok. Ας μάθουμε ποιες είναι όλες οι δυνατότητες που προσφέρει και πώς είναι χρήσιμες.

Αποθήκευση περιεχομένου από το TikTok

Το Qoob Clips σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε όλο το περιεχόμενο που επιθυμείτε από έναν λογαριασμό TikTok ταυτόχρονα με ένα απλό κλικ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε ένα όνομα χρήστη ή hashtags TikTok και να απολαύσετε τα βίντεο εκτός σύνδεσης χωρίς να περιμένετε το διαδίκτυο.

Αποθήκευση υπότιτλων βίντεο TikTok

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τους αρχικούς υπότιτλους των βίντεο από έναν λογαριασμό TikTok. Μπορείτε να δείτε τους υπότιτλους βίντεο στην εφαρμογή τοποθετώντας τον κέρσορα πάνω από το βίντεο TikTok που κατεβάσατε. Στη συνέχεια, αντιγράψτε αυτές τις λεζάντες και αποθηκεύστε τις όπου θέλετε.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε βίντεο με ενδιαφέρουσες προκλήσεις TikTok και άλλο περιεχόμενο χρησιμοποιώντας hashtags. Σας επιτρέπουν να τα αποθηκεύσετε σε μορφή MP4 καθώς και σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας έως και 720p. Για αυτό, εισαγάγετε ένα σχετικό hashtag στο πεδίο αναζήτησης για να βρείτε τα σχετικά βίντεο που θέλετε να αποθηκεύσετε.

  Πώς να θολώσετε το φόντο σας για βίντεο TikTok

Μαζική εξοικονόμηση περιεχομένου TikTok

Ναι, αυτό είναι δυνατό με τα Qoob Clips, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε έναν λογαριασμό TikTok μαζικά. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα avatar ενός χρήστη του TikTok. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποιος είναι ο δημιουργός αυτού του βίντεο.

Αυτή η δυνατότητα θα σας βοηθήσει πολύ όταν ακολουθείτε έναν χρήστη του TikTok για μεγάλο χρονικό διάστημα και λατρεύετε όλα τα βίντεό του. Μπορείτε να αποθηκεύσετε ολόκληρο το περιεχόμενό τους με μία κίνηση και να το παρακολουθήσετε όποτε θέλετε να μάθετε, να εμπνευστείτε ή οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Αυτόματη αποθήκευση νέων βίντεο

Αυτή η εξαιρετική δυνατότητα σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε όλα τα νέα βίντεο που δημοσιεύονται σε προφίλ TikTok και hashtags. Όλες αυτές οι νέες αναρτήσεις θα αποθηκευτούν αυτόματα μόλις οι δημιουργοί τις ανεβάσουν στο TikTok. Ως εκ τούτου, κάθε φορά που ανοίγετε τον φάκελο που έχετε λάβει, μπορείτε να προβάλετε τις νέες αναρτήσεις που είναι αποθηκευμένες εκεί και να απολαύσετε την παρακολούθηση τους.

Επιλεκτική αποθήκευση βίντεο

Εάν δεν θέλετε τα βίντεο να αποθηκεύονται αυτόματα, αυτή η λειτουργία θα σας φανεί χρήσιμη. Μπορείτε να δείτε τα βίντεο και, στη συνέχεια, να επιλέξετε το βίντεο που θα αποθηκευτεί. Αλλά αν θέλετε να τα αποθηκεύσετε μαζικά, μπορείτε να ορίσετε ορισμένα συγκεκριμένα χρονικά όρια από το ημερολόγιο εντός εφαρμογής και να κάνετε λήψη βίντεο μόνο εντός αυτού του χρονικού εύρους.

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του λογαριασμού σας TikTok

Οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενδέχεται να απαγορεύσουν οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή, εάν σας βρει ύποπτους ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που τείνει να παραβιάζει τους όρους και τις προϋποθέσεις τους. Και αν συμβεί αυτό, μπορεί να χάσετε όλα τα δεδομένα που αποθηκεύτηκαν ή δημιουργήθηκαν αφού αφιερώσετε ώρες σε αυτά. Ως εκ τούτου, μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του λογαριασμού σας για να προστατεύσετε τα πολύτιμα δεδομένα σας.

Για αυτό, το Qoob Clips σάς βοηθά να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλου του περιεχομένου που έχετε στον λογαριασμό σας TikTok στον υπολογιστή σας εκτός σύνδεσης. Απλώς εισαγάγετε το αναγνωριστικό TikTok στο πεδίο αναζήτησης και αποθηκεύστε το περιεχόμενό σας ανεξάρτητα από το πρόγραμμα Qoob Clips.

Προσεχείς λειτουργίες

Εκτός από τα παραπάνω υπάρχοντα χαρακτηριστικά, το Qoob Clips θα περιλαμβάνει μερικές ακόμη λειτουργίες τις επόμενες ημέρες. Περιλαμβάνει:

  • Λήψη βίντεο που σχετίζεται με τη μουσική: Εισαγάγοντας το όνομα ενός τραγουδιού, θα μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα βίντεο που περιλαμβάνουν αυτό το τραγούδι στο TikTok. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις προκλήσεις και ποια τραγούδια έχουν μεγάλη ζήτηση.
  • Ιδιωτικές και προτεινόμενες λήψεις βίντεο: Θα αποθηκεύσετε προτεινόμενα βίντεο στο TikTok με αυτό το εργαλείο. Επιπλέον, θα μπορούσατε να κάνετε λήψη βίντεο των φίλων σας στο TikTok με ιδιωτικούς λογαριασμούς.
  • Αλλαγή τοποθεσίας: Αυτή η προηγμένη λειτουργία θα βοηθήσει άτομα που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το TikTok λόγω φραγμών τοποθεσίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον διακομιστή μεσολάβησης εντός εφαρμογής για να αλλάξετε την τοποθεσία/περιοχή του TikTok και να τον ορίσετε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος ή χώρα όπου επιτρέπεται η χρήση του. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TikTok χωρίς κανένα πρόβλημα.
  • Λήψεις μεμονωμένων βίντεο: Εάν δεν είστε λάτρης των μαζικών λήψεων, αυτή η δυνατότητα θα σας ανακουφίσει. Μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα μόνο βίντεο στο TikTok κάθε φορά επικολλώντας το σύνδεσμο βίντεο στο απαιτούμενο πεδίο και αποθηκεύοντας το βίντεο στον υπολογιστή σας.
  Πώς μπορώ να αλλάξω την εικόνα προφίλ μου στο TikTok

Qoob Clips: Απαιτήσεις συστήματος

Τώρα που γνωρίζετε για το Qoob Clips και τις δυνατότητές του, ας βρούμε τις απαιτήσεις του συστήματος για να το χρησιμοποιήσετε εύκολα στον υπολογιστή σας.

Το Qoob Clips λειτουργεί απρόσκοπτα σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Υποστηρίζει macOS 10.13 ή νεότερη έκδοση, Windows 7 ή νεότερη έκδοση και Ubuntu 18.04 ή νεότερη έκδοση (64-bit). Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια εργασίας σας έχει μία από αυτές τις διαμορφώσεις συστήματος για λήψη και εγκατάσταση του εργαλείου σε αυτήν.

Qoob Clips: Πώς να ξεκινήσετε

Το ξεκίνημα με το Qoob Clips είναι εύκολο, ανεξάρτητα από την επιφάνεια εργασίας που χρησιμοποιείτε – Linux, Mac ή Windows. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε το εργαλείο στη συσκευή σας μεταβαίνοντας στον επίσημο ιστότοπο του Qoob.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στη σελίδα “λήψη” για να βρείτε τα Qoob Clips και το κουμπί για να τα κατεβάσετε. Απλώς επιλέξτε το λειτουργικό σας σύστημα από το αναπτυσσόμενο μενού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ένα πρόγραμμα εγκατάστασης των Windows 32 ή 64 bit online ή εκτός σύνδεσης. Ή, επιλέξτε Ubuntu ή macOS offline installer και ξεκινήστε τη λήψη της εφαρμογής.

Μετά την επιτυχή λήψη, εγκαταστήστε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και ανοίξτε το Qoob Clips. Τώρα, εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης στο TikTok, βρείτε τον λογαριασμό σας και δείτε τα προφίλ και το περιεχόμενο άλλων.

Qoob Clips: Πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Όπως και η άλλη προσφορά τους – Qoob Stories – έχουν διατηρήσει τη διεπαφή χρήστη απλή και καθαρή και για τα Qoob Clips. Το φόντο είναι απλό, με κουμπιά τονισμένα σε ροζ. Όλες οι λειτουργίες είναι εύχρηστες και υπάρχει ένα μεγάλο πεδίο αναζήτησης όπου μπορείτε να βρείτε λογαριασμούς.

Κατά το άνοιγμα της εφαρμογής, έχετε δύο επιλογές: να τη χρησιμοποιήσετε δωρεάν ή να την αναβαθμίσετε πληρώνοντας μια ονομαστική χρέωση. Ξεκινήστε με το δωρεάν πρόγραμμα που μπορείτε να απολαύσετε για όποιες μέρες θέλετε.

Αλλά αν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερες δυνατότητες ή οι απαιτήσεις σας είναι περισσότερες από αυτές που παρέχει το δωρεάν πρόγραμμα, μπορείτε να το αναβαθμίσετε και να λάβετε άδεια.

Ενεργοποίηση άδειας χρήσης:

Όταν έχετε αναβαθμίσει τον λογαριασμό σας από δωρεάν σε οποιοδήποτε από τα προγράμματα επί πληρωμή, ήρθε η ώρα να ενεργοποιήσετε την άδειά σας. Στο “Μενού Εργαλεία”, μπορείτε να βρείτε την επιλογή για να ενεργοποιήσετε το σχέδιό σας. Όταν κάνετε κλικ σε αυτό, θα ζητήσει το κλειδί άδειας χρήσης. Απλώς πληκτρολογήστε το και ενεργοποιήστε την άδεια. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ξεκλειδώσετε πολλές προηγμένες λειτουργίες για να κάνετε πολλά περισσότερα πράγματα.

Στο κύριο παράθυρο του Qoob Clips, μπορείτε να βρείτε ένα πλαίσιο αναζήτησης στο επάνω μέρος. Εδώ, εισαγάγετε οποιαδήποτε παράμετρο αναζήτησης όπως:

  • Ένα όνομα χρήστη: Εισαγάγοντας ένα όνομα χρήστη TikTok, μπορείτε να αναζητήσετε προφίλ και να περιηγηθείτε στο περιεχόμενό τους.
  • Ένα hashtag: Αν εισάγετε ένα σύμβολο #, ακολουθούμενο από λέξεις που περιγράφουν αυτό που θέλετε να αναζητήσετε, θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις και λογαριασμούς.

Με αυτόν τον τρόπο, τα Qoob Clips θα εμφανίζουν όλους τους σχετικούς λογαριασμούς, δημόσιους ή ιδιωτικούς. Τώρα, μπορείτε να επιλέξετε τις αναρτήσεις για να δείτε και να κατεβάσετε αυτές που σας αρέσουν μαζικά ή τη μία μετά την άλλη στην επιθυμητή μορφή και υψηλή ποιότητα.

Πώς να κατεβάσετε πολυμέσα:

Όταν βρείτε ένα προφίλ TikTok ή ένα hashtag με τα βίντεο που σας αρέσουν, θα βρείτε ένα κουμπί λήψης στην κορυφή με ροζ χρώμα. Πατήστε το και ξεκινήστε τη λήψη χωρίς προβλήματα. Επίσης, όταν δείτε τα αποτελέσματα, μπορείτε να κάνετε κλικ σε ένα βίντεο και να το ανοίξετε στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής.

  Πώς να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του TikTok

Επιπλέον, εάν θέλετε να εντοπίσετε βίντεο στην επιφάνεια εργασίας σας, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην κάτω δεξιά γωνία οποιουδήποτε βίντεο και κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες. Τώρα μπορείτε να δείτε το βίντεο απευθείας στον υπολογιστή σας ή στο TikTok.

Επιπλέον, υπάρχουν και άλλες επιλογές για προβολή των βίντεο στο Twitter ή στο Facebook. Εκτός από όλα αυτά, μπορείτε επίσης να αντιγράψετε τον σύνδεσμο ενός βίντεο και τη λεζάντα του και να επιλέξετε να εγγραφείτε στον δημιουργό αυτού του βίντεο στα Qoob Clips, παρόλο που δεν τους ακολουθείτε στο προφίλ σας στο TikTok.

Το Qoob Clips διευκόλυνε επίσης να διατηρείτε τον πίνακα εργαλείων σας καθαρό, διαγράφοντας περιεχόμενο που έχετε λάβει από αυτόν, πατώντας το κουμπί “Κατάργηση” που μπορείτε να βρείτε από το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες. Ωστόσο, η χρήση αυτής της επιλογής δεν θα διαγράψει τα αρχεία λήψης στον υπολογιστή σας, οπότε μην ανησυχείτε!

Εάν η λήψη απαιτεί λίγο περισσότερο χρόνο για έναν λογαριασμό με πολύ περιεχόμενο. Απλώς αφήστε το να κατεβάσει ενώ πίνετε τον καφέ σας. Επίσης, όταν κάνετε λήψη των βίντεο, μπορείτε να καθορίσετε ορισμένες προτιμήσεις.

Επιπλέον, έχετε την επιλογή είτε να αποθηκεύσετε αυτόματα τα βίντεο του TikTok είτε να επιλέξετε ένα προς ένα, κάτι που είναι μια επερχόμενη δυνατότητα. Μπορείτε να κάνετε παύση ή να συνεχίσετε τα βίντεο κατά τη λήψη για να έχετε καλύτερο έλεγχο πάνω τους. Και μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη των βίντεο με βάση την προτιμώμενη μορφή βίντεο MP4 ή HD έως και 720p.

Τιμολόγηση

Η Qoob Clips προσφέρει τρία προγράμματα τιμολόγησης από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε:

  • Μίζα: Κατάλληλο για αρχάριους που θέλουν να δοκιμάσουν πώς λειτουργεί το Qoob Clips, αυτό το σχέδιο είναι εντελώς δωρεάν για χρήση. Δεν συνδέονται κόλπα ή δοκιμαστικές περίοδοι με αυτό το σχέδιο και μπορείτε να το απολαύσετε για όσο διάστημα θέλετε.

Ωστόσο, έρχεται με βασικά χαρακτηριστικά, όπως 2 προφίλ ή hashtags TikTok και 50 λήψεις βίντεο καθημερινά, κάτι που νομίζω ότι είναι πολύ χρήσιμο για μία χρήση.

  • Προσωπικός: Εξαιρετικό για προσωπική χρήση, αυτό το πρόγραμμα είναι εξαιρετικό για εσάς, εάν θέλετε να επωφεληθείτε από περισσότερες δυνατότητες από το βασικό πρόγραμμα. Έχετε ορισμένες προηγμένες λειτουργίες που κάνουν τα Qoob Clips ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο για τους λάτρεις του TikTokers ή του TikTok.

Αυτό το σχέδιο επιτρέπει 10 χρήστες TikTok ή hashtags, 500 λήψεις βίντεο καθημερινά, αυτόματη λήψη νέων αναρτήσεων και καμία διαφήμιση. Κοστίζει $10/μήνα.

  • Επαγγελματίας: Αυτό το σχέδιο είναι καλύτερο για επαγγελματική και επίσημη χρήση. Σας παρέχει πλήρη premium πρόσβαση σε όλες τις προηγμένες δυνατότητες των Qoob Clips.

Περιλαμβάνει λήψη απεριόριστων λογαριασμών TikTok ή hashtags, απεριόριστες λήψεις βίντεο καθημερινά, εξαγωγή λεζάντες και URL βίντεο, αυτόματη λήψη νέων βίντεο, εμπορική άδεια χρήσης και καμία διαφήμιση. Κοστίζει 30$/μήνα.

Συμπέρασμα: Αξίζει το Qoob Clips; 👨‍⚖️

Κατά τη γνώμη μου, ναι, το Qoob Clips είναι ένα χρήσιμο εργαλείο. Από τη διεπαφή έως τη λειτουργικότητα, μου άρεσε. Διαθέτει όλα τα ισχυρά χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να παίξετε με το TikTok. Μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα χωρίς καμία ταλαιπωρία και να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και με ελάχιστη έως καθόλου τεχνική εξειδίκευση. Εάν ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, δεν θα βρείτε κανένα πρόβλημα να τη χρησιμοποιήσετε, κάτι που υποθέτω ότι όλοι κάνουν αυτές τις μέρες.

Επομένως, προχωρήστε και κατεβάστε αυτό το ισχυρό πρόγραμμα λήψης βίντεο TikTok. Επιλέξτε ένα πρόγραμμα με βάση τις ανάγκες σας και απολαύστε τα βίντεο εκτός σύνδεσης στον υπολογιστή σας.