Τι είναι ο έλεγχος ιστορικού; Πώς να εκτελέσετε ένα και ποια υπηρεσία να χρησιμοποιήσετε

Η διεξαγωγή ενός ελέγχου ιστορικού συχνά διαφημίζεται ως η λύση σε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, από την εύρεση συγγενών και φίλων που έχουν χαθεί από καιρό μέχρι το check in σε ένα ραντεβού στα τυφλά μέχρι να μάθετε περισσότερα για αυτόν τον ύποπτο γείτονα που μόλις μετακόμισε στη διπλανή πόρτα. Παρά την πανταχού παρουσία τους, μπορεί ωστόσο να βρεθείτε να ρωτάτε “τι ακριβώς είναι ο έλεγχος ιστορικού;” Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης ενός ελέγχου ιστορικού, πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, καθώς και ποιες είναι οι καλύτερες υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού στο διαδίκτυο.

Καθορισμός ελέγχων ιστορικού

Ο όρος «έλεγχος ιστορικού» αναφέρεται στη διαδικασία έρευνας ενός αριθμού διαφορετικών διαθέσιμων στο κοινό πηγών δεδομένων για τη σύνταξη ενός προφίλ κάποιου. Αυτό γίνεται εφικτό από τα τεράστια θησαυροφυλάκια πληροφοριών που διατηρούν σχεδόν όλοι στις ΗΠΑ από ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς και δημοτικούς οργανισμούς. Ενώ οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτές τις βάσεις δεδομένων είναι συνήθως ελεύθερα προσβάσιμες, το έργο της πραγματικής αναζήτησης μέσα από την πληθώρα δεδομένων μπορεί να αποδειχθεί συντριπτικό για τον μέσο άνθρωπο. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού έχουν στη διάθεσή τους ισχυρή τεχνολογία για να κάνουν την ανάλυση πολλαπλών μεγάλων βάσεων δεδομένων ταυτόχρονα, επιτρέποντάς τους να διασταυρώσουν τα ευρήματα και να τα συντάξουν σε μια ολοκληρωμένη αναφορά. Αυτή η αναφορά μπορεί να σας δώσει μια εκπληκτικά σαφή εικόνα για τη ζωή ενός ατόμου.

Γιατί οι άνθρωποι εκτελούν ελέγχους ιστορικού;

Οι άνθρωποι επιλέγουν να εκτελούν ελέγχους ιστορικού για διάφορους λόγους. Λόγω του τεράστιου και ποικίλου όγκου δεδομένων που είναι δημόσια διαθέσιμα, είναι δυνατό να μάθετε σχεδόν οτιδήποτε για κάποιον. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο σε πολλά διαφορετικά σενάρια, όπως:

Έλεγχοι πριν από την πρόσληψη – Σε πολλούς εργοδότες αρέσει να διενεργούν έλεγχο ιστορικού σε υποψήφιους υπαλλήλους για να διασφαλίσουν ότι οι πληροφορίες που έχουν δώσει στην αίτησή τους είναι σωστές. Στις ΗΠΑ, αυτοί οι έλεγχοι απαιτούν τη ρητή άδεια του υποψήφιου υπαλλήλου βάσει του νόμου περί δίκαιης αναφοράς πιστώσεων (FCRA).
Εντοπισμός χαμένου φίλου ή μέλους της οικογένειας – Τα άτομα που θέλουν να εντοπίσουν έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας με το οποίο έχουν χάσει την επαφή συχνά στρέφονται σε έλεγχο ιστορικού. Οι καλύτεροι πάροχοι μπορούν να βρουν στοιχεία επικοινωνίας για άτομα με βάση ακόμη και έναν ελάχιστο όγκο πληροφοριών.
Μαθαίνοντας περισσότερα για ένα άτομο – Εάν ανησυχείτε για κάποιον στη ζωή σας (ή για κάποιον κοντά στον σύντροφό σας ή το παιδί σας) και θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτόν, ένας έλεγχος ιστορικού μπορεί να σας πει πολλά για το οικονομικό και ποινικό ιστορικό του καθώς και πολύ περισσότερο.
Μάθετε για τους σεξουαλικούς παραβάτες στη γειτονιά σας – Όταν μετακομίζετε σε μια νέα περιοχή ή όταν υποπτεύεστε έναν νέο γείτονα, θα θέλετε να είστε σίγουροι ότι η οικογένειά σας είναι ασφαλής από σεξουαλικά αρπακτικά. Ένας έλεγχος ιστορικού μπορεί να σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τυχόν σεξουαλικούς παραβάτες που ζουν στην περιοχή.
Αποκαλύπτοντας ποιος σας καλεί συνέχεια – Εάν συνεχίζετε να λαμβάνετε κλήσεις από έναν μυστηριώδη αριθμό και θέλετε να μάθετε ποιος είναι, ένας έλεγχος ιστορικού θα πρέπει να σας δώσει ένα όνομα (καθώς και άλλες δυνητικά διαφωτιστικές πληροφορίες).
Ανακαλύπτοντας ποια δεδομένα για τον εαυτό σας είναι ελεύθερα διαθέσιμα – Ακόμα κι αν δεν έχετε ποινικό μητρώο, μπορεί να σας σοκάρει να μάθετε πόσα δεδομένα για εσάς υπάρχουν εκεί έξω.

  Απενεργοποιήστε και αποσυνδέστε τον λογαριασμό σας σε ανεπιθύμητες συσκευές στο Netlifx

Ποιους τύπους πληροφοριών αποκαλύπτουν οι έλεγχοι ιστορικού;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, σχεδόν όλα τα δεδομένα που εμφανίζονται σε έναν έλεγχο ιστορικού είναι δημόσια διαθέσιμα. Διαφορετικοί πάροχοι ανακτούν γενικά παρόμοια βασικά δεδομένα, αλλά ενδέχεται να προμηθεύονται αυτές τις πληροφορίες μέσω διαφορετικών πηγών. Επιπλέον, οι πελάτες είναι γενικά σε θέση να προσαρμόσουν τις αναζητήσεις τους για να ταιριάζουν στις συγκεκριμένες ανάγκες τους για καλύτερα αποτελέσματα. Όταν λαμβάνονται μαζί, αυτοί οι παράγοντες καθιστούν δύσκολο να δώσετε μια οριστική απάντηση ως προς το τι ακριβώς θα μάθετε κατά τη διεξαγωγή ενός ελέγχου ιστορικού.

Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, τα είδη των δεδομένων που μπορείτε να περιμένετε να αποκαλύψετε περιλαμβάνουν ποινικά μητρώα, αρχεία εκπαίδευσης, αρχεία πιστωτικού ελέγχου, αρχεία οδήγησης, δεδομένα κοινωνικής ασφάλισης, αρχεία δικαστικών διαφορών (για να αποκαλύψετε λεπτομέρειες τυχόν νομικών ενεργειών ή δικαστικών υποθέσεων στις οποίες συμμετείχαν) , αρχεία αρχειοθέτησης, προσωπικές αναφορές και οποιαδήποτε πληροφορία έχει δημοσιεύσει ένα άτομο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε άλλες διαδικτυακές πηγές.

Πώς να εκτελέσετε έναν έλεγχο ιστορικού

Αναζήτηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δημόσια αρχεία

Εκτελέστε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού στο…

Δεν σας εμποδίζει απολύτως τίποτα από το να κάνετε αναζήτηση στα δημόσια αρχεία με το χέρι, ωστόσο είναι πολύ καλύτερο να βρείτε μια επαγγελματική υπηρεσία για να κάνει τη δουλειά για εσάς. Διαφορετικά, ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε απαγορευτικό χρόνο για να χτενίσετε πολλά εκατομμύρια αρχεία σε διάφορες βάσεις δεδομένων. Στην πραγματικότητα, η διαδικασία θα χρειαζόταν μέρες, αν όχι εβδομάδες, σκληρής δουλειάς, ενώ θα σας κοστίσει αρκετά λίγα δολάρια σε τέλη πρόσβασης (τα οποία είναι πιο συνηθισμένα από ό,τι θα περίμενε κανείς).

Αντίθετα, οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού στο διαδίκτυο θα σας χρεώσουν μόνο μια προκαταβολική χρέωση. Στη συνέχεια θα σας ζητήσουν να εισαγάγετε όλα τα στοιχεία που έχετε για το άτομο που θέλετε να ελέγξετε. Μετά από αυτό, η αναζήτηση ξεκινά αμέσως. Ο τεράστιος όγκος δεδομένων που μπορεί να καλυφθεί από έναν έλεγχο ιστορικού είναι τεράστιος, αλλά χάρη στις πιο πρόσφατες διαδικτυακές τεχνολογίες έρευνας, οι αξιόπιστοι ιστότοποι μπορούν να επιστρέψουν αποτελέσματα σε έναν έλεγχο μέσα σε λίγα λεπτά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως όταν πρέπει να στείλουν δρομείς για πρόσβαση σε μη ψηφιοποιημένα αρχεία του δικαστηρίου, η αναφορά μπορεί να διαρκέσει μερικές ημέρες. Είναι σπάνιο ότι κάποιος πρέπει να περιμένει περισσότερο από αυτό.

Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο ιστότοπο ελέγχου ιστορικού

Μόλις αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού, η επόμενη απόφαση που πρέπει να λάβετε είναι ποιος να επιλέξετε. Υπάρχουν πολλοί από αυτούς τους ιστότοπους τριγύρω και περιττό να πούμε ότι όλοι ισχυρίζονται ότι είναι οι καλύτεροι στην επιχείρηση. Κάποιοι έχουν έναν δικαιολογημένο ισχυρισμό για αυτό, αλλά πολλοί όχι. Υπάρχουν ακόμη και μερικοί ιστότοποι απάτης εκεί έξω που θέλουν να κερδίσουν γρήγορα χρήματα εις βάρος σας. Λοιπόν, πώς κάνετε μια επιλογή;

Κάναμε πολλή σκληρή δουλειά για εσάς, δοκιμάζοντας όλες τις σημαντικές υπηρεσίες εκεί έξω με βάση τα αυστηρά μας κριτήρια, τα οποία περιλαμβάνουν:

Γρήγορα αποτελέσματα – Οι περισσότεροι χρήστες θέλουν να αλλάξουν γρήγορα τις αναζητήσεις τους, αλλά οι χρόνοι απόκρισης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τους διαφορετικούς ιστότοπους. Οι καλύτεροι ιστότοποι μπορούν να προσφέρουν αποτελέσματα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, ενώ ακόμη και οι πιο περίπλοκες αναζητήσεις δεν θα πρέπει να διαρκούν περισσότερες από τέσσερις ή πέντε εργάσιμες ημέρες.
Προσαρμογή αναζήτησης – Αν δεν κάνετε μια γενική αναζήτηση, πιθανότατα έχετε ήδη κάποια ιδέα για το πού να αναζητήσετε το θέμα σας. Οι εξελιγμένες υπηρεσίες αναζήτησης παρέχουν πάντα επιλογές για να περιορίσετε το πεδίο για να ενισχύσετε την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια.
Λεπτομερής έρευνα – Ορισμένοι ιστότοποι προσφέρουν μια πιο λεπτομερή και επιμελή ερευνητική υπηρεσία από άλλους. Για να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, πρέπει να επιλέξετε έναν ιστότοπο που προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα έρευνας.
Ακριβείς και κατανοητές αναφορές – Η τελική έκθεση είναι ένα ζωτικής σημασίας έγγραφο, αλλά η ποιότητά τους μπορεί να ποικίλλει σημαντικά. Οι καλύτεροι ιστότοποι μπορούν να παρέχουν αναφορές που είναι ακριβείς και κατανοητές.
Πίνακες εργαλείων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν – Οι περισσότεροι ιστότοποι προσφέρουν έναν διαδικτυακό πίνακα εργαλείων όπου οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται τις αναζητήσεις, τις αναφορές και άλλα δεδομένα τους. Αλλά αυτοί οι πίνακες εργαλείων μπορεί να διαφέρουν ως προς το σχεδιασμό και τη χρηστικότητα. Τα καλύτερα είναι απλά, εύχρηστα και εύκολα στο μάτι.
Εφαρμογές για κινητά – Σε όλους αρέσει να έχουν πρόσβαση στις διαδικτυακές υπηρεσίες τους από κινητές συσκευές αυτές τις μέρες, αλλά μόνο οι καλύτεροι ιστότοποι προσφέρουν αποκλειστικές εφαρμογές όπου μπορείτε να διαχειριστείτε τις αναζητήσεις σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στα αποτελέσματα.
Καλή υποστήριξη πελατών – Η υποστήριξη πελατών είναι ζωτικής σημασίας εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αναζήτησή σας ή ερωτήσεις σχετικά με τα αποτελέσματά σας. Οι καλύτεροι ιστότοποι προσφέρουν μια υπηρεσία υποστήριξης που είναι διαθέσιμη εκτός των ωρών προσφορών και μπορεί να προσπελαστεί με διάφορους τρόπους.

  Πώς να διαχειριστείτε τις συνδρομές στο iTunes στο iPhone σας

Είναι σημαντικό για όποιον χρησιμοποιεί έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού να έχει κατά νου ότι κανένας από αυτούς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι όλα τα αποτελέσματά του είναι 100% ακριβή. Είναι σπάνιο, αλλά λάθη συμβαίνουν. Ωστόσο, όλοι οι ιστότοποι που προτείνουμε παρακάτω έχουν εξαιρετικά πελάτες με σχόλια, καθώς και καλά αποτελέσματα όσον αφορά την παροχή ακριβών αποτελεσμάτων. Είναι πραγματικά οι καλύτεροι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού και δεν έχουμε κανένα δισταγμό να προτείνουμε καθένα από αυτά.

1. Έχει επαληθευτεί

Το BeenVerified είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους στην επιχείρηση και προσφέρει εξαιρετική ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιούν μια δομή τιμολόγησης δύο επιπέδων με περισσότερα διαθέσιμα δεδομένα όσο περισσότερα πληρώνετε. Σε βασικό επίπεδο, το BeenVerified θα πραγματοποιήσει αναζήτηση σε εκατοντάδες διαφορετικές πηγές δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων μητρώων σεξουαλικών παραβατών, ποινικών μητρώων, οικονομικών αρχείων, εκθέσεων ιδιοκτησίας, δεδομένων μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ιστορικού διευθύνσεων.

Για λίγο περισσότερο, η premium υπηρεσία τους θα αναλύσει ακόμη περισσότερες πηγές. Οι τελικές αναφορές είναι εξαιρετικά καλά σχεδιασμένες και ευανάγνωστες, ενώ ο διαδικτυακός πίνακας εργαλείων τους είναι φιλικός προς τον χρήστη και είναι ωραίο να το βλέπεις. Προσφέρουν αποκλειστικές εφαρμογές iOS και Android που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τις αναζητήσεις σας και στο smartphone ή το tablet σας. Εκτός από όλα αυτά, η υπηρεσία υποστήριξης πελατών BeenVerified είναι μια από τις καλύτερες στην επιχείρηση, με πολλές ώρες λειτουργίας και επτά ημέρες την εβδομάδα, στην οποία οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου. Η υπηρεσία BeenVerified είναι πολύ απλά μια από τις καλύτερες υπηρεσίες ολοκληρωμένου ελέγχου ιστορικού που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: Διαθέτουμε τώρα μια ειδική προσφορά για αναγνώστες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το BeenVerified για να αναζητήσουν δράστες σεξουαλικού εγκλήματος στη γειτονιά τους.

2. Instant CheckMate

Το Instant CheckMate προσφέρει μια εντυπωσιακή υπηρεσία και ξεχωρίζει όλα τα βασικά κριτήρια που αναζητούμε. Όπως πολλές άλλες κορυφαίες εταιρείες, προσφέρουν επίσης ένα πακέτο υπηρεσιών δύο επιπέδων. Στο βασικό τους ρυθμό, μια αναζήτηση μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες από πηγές όπως ποινικά μητρώα, αρχεία γάμου και διαζυγίου, στοιχεία συγγενών, ιστορικό διευθύνσεων και τυχόν δημόσια προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν θέλετε περισσότερα, όπως δεδομένα από δικαστικά αρχεία, οικονομικό ιστορικό, άδειες οδήγησης και άδειες όπλων, θα χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον για την υπηρεσία premium τους. Όλες οι τελικές εκθέσεις τους είναι λεπτομερείς αλλά ευανάγνωστες και κατανοητές. Το CheckMate μπορεί να προσφέρει μόνο μια εφαρμογή Android αυτήν τη στιγμή, κάτι που είναι κρίμα. Αλλά ο διαδικτυακός πίνακας εργαλείων τους είναι υπέροχος και εύκολος στη χρήση ακόμη και σε φορητή συσκευή, αν χρειαστεί. Προσφέρουν επίσης εξαιρετική υποστήριξη πελατών, η οποία είναι διαθέσιμη για πρόσβαση όλο το εικοσιτετράωρο. Το Checkmate είναι ένας άλλος ιστότοπος που αξίζει να δοκιμάσετε.

3. Αληθινός

Το Truthfinder είναι ένας ιστότοπος που ισχυρίζεται ότι αναζητά εκατομμύρια δημόσια αρχεία και προσφέρει μία από τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Φαίνεται να υπάρχει κάποια αξία και σε αυτούς τους ισχυρισμούς. Η αναζήτησή τους στο βασικό επίπεδο καλύπτει πράγματα όπως ποινικά και δικαστικά μητρώα, αρχεία οδήγησης, προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες για συγγενείς. Για το ανώτερο επίπεδό τους, θα αναζητήσουν επίσης δεδομένα, όπως ιστορικό εκπαίδευσης, αρχεία εγγραφής ψηφοφόρων, όπλα και άλλες άδειες που κατέχουν.

  Πόσο μεγάλο είναι το πολύ μεγάλο για ένα έγγραφο του Microsoft Word;

Το Truthfinder προσφέρει επίσης μια μοναδική και ισχυρή υπηρεσία βαθιάς έρευνας ιστού. Ισχυρίζονται ότι αυτές οι αναζητήσεις πραγματοποιούνται μέσω περισσότερων διαδικτυακών πηγών και προφίλ κοινωνικών μέσων για να διασφαλίσουν ότι τίποτα στο διαδίκτυο δεν θα παραβλέπεται. Είναι σίγουρα αλήθεια ότι τα αποτελέσματά τους συχνά περιλαμβάνουν πολύ ενδιαφέρον διαδικτυακό περιεχόμενο. Οι αναφορές του Truthfinder είναι καθαρές και απλές στην ανάγνωση και ο διαδικτυακός πίνακας ελέγχου προσφέρει τις ίδιες ιδιότητες. Δυστυχώς, προσφέρουν μόνο μια εφαρμογή Android αυτή τη στιγμή, αλλά έχουν υποστήριξη πελατών 24/7, η οποία είναι διαθέσιμη χωρίς χρέωση. Τα σχόλια των πελατών από το Truthfinder είναι εξαιρετικά και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα προσφέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα και για εσάς.

4. Intelius

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι το Intelius, το οποίο αναζητά μια τεράστια γκάμα πηγών και συνήθως αποκαλύπτει λεπτομέρειες όπως τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας ενός ατόμου, το ιστορικό διεύθυνσης, το ποινικό μητρώο, τα στοιχεία του μητρώου σεξουαλικών παραβατών, το οικονομικό ιστορικό, τα αρχεία ιδιοκτησίας και το εκπαιδευτικό ιστορικό. Η προσοχή τους στη λεπτομέρεια είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή και, ισχυρίζονται ότι έχουν περισσότερους από 50 εκατομμύρια ελέγχους ιστορικού για ικανοποιημένους πελάτες από όλες τις ΗΠΑ.

Η Intelius διαθέτει έναν κομψό διαδικτυακό πίνακα εργαλείων, ο οποίος είναι καλά σχεδιασμένος και εύχρηστος, ενώ οι τελικές τους αναφορές είναι καλά σχεδιασμένες και εύκολες στην παρακολούθηση. Προσφέρουν επίσης αποκλειστικές εφαρμογές διαθέσιμες τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS. Αν και οι υπηρεσίες τους για υπηρεσίες πελατών δεν ταιριάζουν απόλυτα με αυτές ορισμένων από τους ανταγωνιστές τους, θα πρέπει να είναι επαρκείς για τους περισσότερους χρήστες και να περιλαμβάνουν επίσης μια αρκετά αξιοπρεπή διαδικτυακή υπηρεσία αντιμετώπισης προβλημάτων.

Γιατί ορισμένοι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού είναι δωρεάν ενώ άλλοι χρεώνουν χρέωση;

Μια ερώτηση που φαίνεται να εμφανίζεται ξανά και ξανά σχετικά με τους ελέγχους ιστορικού είναι γιατί δεν είναι διαθέσιμοι δωρεάν. Είναι μια εύλογη ερώτηση. Εξάλλου, οι ιστότοποι που έχουμε προτείνει έχουν πρόσβαση μόνο σε δεδομένα που βρίσκονται ήδη σε δημόσιο τομέα. Όμως, όπως είπαμε ήδη, υπάρχει συχνά μια χρέωση για την πρόσβαση σε πολλά από τα σύνολα δεδομένων που χρησιμοποιούνται και αυτοί οι ιστότοποι πρέπει επίσης να λάβουν υπόψη έναν αριθμό άλλων δαπανών. Η ερευνητική τους τεχνολογία, η οποία επιτρέπει την εκτέλεση μιας επιταγής σε λίγα λεπτά, δεν είναι φθηνή. Έχουν επίσης να αντιμετωπίσουν δαπάνες προσωπικού και άλλα διοικητικά έξοδα.

Υπάρχουν μερικά μέρη όπου θα βρείτε προσφορές για «δωρεάν υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού». Ωστόσο, θα σας συμβουλεύαμε να προσεγγίζετε αυτούς τους ιστότοπους με προσοχή. Εάν ο ιστότοπος προσφέρει τις υπηρεσίες του δωρεάν, είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάπου θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μπορεί να σκοπεύουν να πουλήσουν τα δεδομένα σας ή να προσπαθήσουν να κατεβάσουν κακόβουλο λογισμικό ή άλλο κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας. Άλλοι θα προσφέρουν απλώς μια χαμηλής ποιότητας ή εντελώς δόλια υπηρεσία. Οι καλύτεροι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού δεν χρεώνουν ιδιαίτερα υψηλές χρεώσεις για την υπηρεσία τους, παρέχοντας ταυτόχρονα ησυχία.

συμπέρασμα

Διαπιστώσαμε ότι ο έλεγχος ιστορικού είναι μια αναζήτηση δημοσίων δεδομένων που μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν ένα σαφές πορτρέτο ενός ατόμου. Μπορούν να πραγματοποιηθούν με μη αυτόματο τρόπο από ιδιώτες, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να εκτελέσετε έναν έλεγχο ιστορικού είναι να χρησιμοποιήσετε έναν πάροχο διαδικτυακών υπηρεσιών. Υπάρχουν πολλά από αυτά και για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη, προσδιορίσαμε τα βασικά κριτήρια που χρησιμοποιήσαμε για να περιορίσουμε τις τέσσερις καλύτερες υπηρεσίες στην αγορά.

Έχετε κάνει ποτέ έλεγχο ιστορικού σε κάποιον; Πώς βρήκατε την εμπειρία; Χρησιμοποιήσατε κάποιον από τους προτεινόμενους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού; Βρήκατε στην τελική αναφορά κάποια πληροφορία που δεν περιμένατε ή για την οποία δεν έχουμε μιλήσει σε αυτό το άρθρο; Πάντα καλωσορίζουμε τα σχόλια και τις απόψεις όλων των αναγνωστών μας, οπότε γιατί να μην τα μοιραστείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας το παρακάτω πλαίσιο σχολίων.