Πώς να διαχειριστείτε τις συνδρομές στο iTunes στο iPhone σας

Το iTunes δεν είναι μόνο για την αγορά μουσικής. η εφαρμογή iTunes, μαζί με την εφαρμογή App Store σάς επιτρέπουν να αγοράζετε εφαρμογές, να κάνετε αγορές εντός εφαρμογής και να εγγραφείτε σε υπηρεσίες. Η διαχείριση των υπηρεσιών στις οποίες εγγράφεστε γίνεται εξ ολοκλήρου από το iTunes. μπορείτε να αναβαθμίσετε ή να υποβαθμίσετε προγράμματα και μπορείτε να ακυρώσετε συνδρομές. Η διαχείριση των συνδρομών σας στο iTunes είναι αρκετά εύκολη αν ξέρετε πού να ψάξετε. Ούτε η εφαρμογή iTunes ούτε η εφαρμογή App Store στο iPhone σας έχουν επιλογή διαχείρισης συνδρομών. Οι επιλογές είναι κρυμμένες στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Εδώ πρέπει να κοιτάξετε.

  Η απόλυτη άμυνα: Τι είναι ένας υπολογιστής με διάκενο αέρα;

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε iTunes & App Store. Στην οθόνη iTunes & App Stores, πατήστε το Apple ID σας. Στο αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται στην οθόνη σας, πατήστε «Προβολή Apple ID».

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο ίδιο Apple ID που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία που θέλετε να διαχειριστείτε.

Πατήστε «Συνδρομές» στην οθόνη «Λογαριασμός». Αυτή η οθόνη μπορεί να χρειαστεί μερικά δευτερόλεπτα για να φορτώσει, όπως και η επόμενη που περιλαμβάνει όλες τις συνδρομές σας.

Θα δείτε μια λίστα με όλες τις υπηρεσίες στις οποίες έχετε εγγραφεί, καθώς και ποια προγράμματα για την υπηρεσία είναι διαθέσιμα και ποια έχετε επιλέξει. Μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα εδώ ή να ακυρώσετε τη συνδρομή μέσω του κουμπιού «Ακύρωση συνδρομής» στο κάτω μέρος.

  Διορθώστε το σφάλμα «Ο τρόπος πληρωμής σας απορρίφθηκε» στο App Store

Εάν έχετε εγγραφεί σε μια υπηρεσία που ανανεώνεται κάθε φορά που λήγει η περίοδος χρέωσης, δεν μπορείτε να το αλλάξετε εδώ. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε από αυτήν την οθόνη είναι να ακυρώσετε μια συνδρομή εάν δεν σας ενδιαφέρει πλέον να χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη υπηρεσία και να αλλάξετε το πρόγραμμα συνδρομής σας. Εάν θέλετε να διαχειριστείτε τον κύκλο χρέωσης για μια υπηρεσία, θα πρέπει να επισκεφτείτε την εφαρμογή της υπηρεσίας.

Όλη αυτή η διαδικασία θα μπορούσε να ήταν ευκολότερη. Τουλάχιστον η Apple θα μπορούσε να έχει κάνει πιο εύκολη την εύρεση των ρυθμίσεων. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο απλό είναι να κάνετε κατά λάθος μια αγορά στο App Store, θα πρέπει να είναι εξίσου εύκολο να βρείτε πού μπορείτε να διαχειριστείτε τις συνδρομές σας. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πιθανό να αλλάξει, καθώς έτσι είναι από το iOS 4.1.3.

  Βρείτε την κατάσταση της νόμιμης μετανάστευσης στις ΗΠΑ και λάβετε χρήσιμους πόρους