Απενεργοποιήστε και αποσυνδέστε τον λογαριασμό σας σε ανεπιθύμητες συσκευές στο Netlifx

Το Netflix είναι ένας γίγαντας διαδικτυακής ροής, αλλά τι κάνετε όταν ενεργοποιούνται πάρα πολλές συσκευές στον λογαριασμό σας; Τι θα λέγατε όταν θέλετε να αφαιρέσετε μια συσκευή που χρησιμοποιεί κάποιος για να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας; Δεν υπάρχει όριο στο πόσες συσκευές μπορείτε να έχετε στο Netflix, αλλά υπάρχει όριο στο πόσες συσκευές μπορούν να κάνουν ροή ταυτόχρονα. Το όριο βασίζεται στη συνδρομή σας: Το Basic είναι ένα, το Standard είναι δύο και το Premium είναι τέσσερα. Αυτά τα όρια δεν ισχύουν για διαφορετικές ταινίες ή εκπομπές. προορίζονται για την ταυτόχρονη προβολή οτιδήποτε, ακόμα κι αν είναι το ίδιο περιεχόμενο.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αποσυνδεθείτε από συγκεκριμένες συσκευές ούτε από τον λογαριασμό σας στο Netflix. Επιπλέον, δεν μπορείτε να τους εμποδίσετε να συνδεθούν ξανά εκτός εάν αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης. Ωστόσο, ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Αυτή η διαδικασία αναγκάζει όλες τις συσκευές να συνδεθούν ξανά για να αποκτήσουν οποιαδήποτε πρόσβαση.

Ανεξάρτητα από τους περιορισμούς αποσύνδεσης και τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον λογαριασμό, υπάρχει μια νομική λύση που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε ή να ελέγξετε τις συσκευές που χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας Netflix. Επιπλέον, υπάρχει μια άλλη λύση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με δική σας ευθύνη, γνωστή ως διαδικτυακά πάρτι. Εδώ είναι η σέσουλα.

Πώς να αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές στο Netflix

Εφόσον δεν μπορείτε να αποσυνδεθείτε από μεμονωμένες συσκευές μέσα από τον λογαριασμό σας στο Netflix, μπορείτε να αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές χρησιμοποιώντας τα παρακάτω βήματα και, στη συνέχεια, να αναγκάσετε κάθε συσκευή να συνδεθεί ξανά.

  Πώς να αποκτήσετε προσαρμοσμένα μεγέθη πινέλου στο MS Paint
  • Συνδεθείτε στον “λογαριασμό σας Netflix” από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού σε οποιαδήποτε συσκευή.
  • Επιλέξτε το κύριο προφίλ σας κάνοντας κλικ στο «εικονίδιο προφίλ» ή στο «όνομα».
  • Κάντε κλικ στο “εικονίδιο προφίλ” στην επάνω δεξιά ενότητα και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Λογαριασμός”.
  • Στην ενότητα “ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ”, κάντε κλικ στο “Έξοδος από όλες τις συσκευές”.
  • Επιβεβαιώστε την επιλογή σας να τραγουδήσετε από όλες τις συσκευές επιλέγοντας “Έξοδος”.
  • Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, όλες οι συσκευές απαιτούν πλέον να συνδεθούν ξανά στο Netflix για να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία.

    Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Netflix

    Ένα άλλο κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια του λογαριασμού σας και τον έλεγχο της πρόσβασης στη συσκευή και του ορίου χρήσης είναι να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Με αυτόν τον τρόπο, όλες οι συσκευές χρειάζονται τα νέα διαπιστευτήρια σύνδεσης για σύνδεση και ροή.

    Για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Netflix κάντε το εξής:

  • Από τη σελίδα λογαριασμού, κάντε κλικ στην επιλογή “Αλλαγή κωδικού πρόσβασης”.
  • 2. Τώρα, εισαγάγετε τον “τρέχοντα κωδικό πρόσβασης” και έναν “νέο κωδικό πρόσβασης” στα παρακάτω πλαίσια κειμένου.

    Αν υποθέσουμε ότι χρησιμοποιήσατε έναν κωδικό πρόσβασης ισχυρότερο από το όνομα του σκύλου σας και τη χρονιά που γεννηθήκατε, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να πάτε. Καμία συσκευή δεν μπορεί να συνδεθεί εκτός εάν ο χρήστης πληκτρολογήσει τον νέο κωδικό πρόσβασης.

    Διοργανώστε ένα πάρτι παρακολούθησης στο Netflix για να ελέγξετε τα όρια συσκευής προβολής

    Αντί να αποσυνδεθείτε με μη αυτόματο τρόπο από κάθε εγγεγραμμένη συσκευή στο Netflix ή να αποσυνδεθείτε από όλες από τον λογαριασμό σας στο Netflix, μπορείτε να διοργανώσετε ένα πάρτι παρακολούθησης για να μειώσετε την ταυτόχρονη προβολή και την πρόσβαση στον λογαριασμό. Φυσικά, αυτή η διαδικασία εξακολουθεί να απαιτεί μεμονωμένες αλλαγές συσκευής, αλλά αυτό βοηθάει εάν άλλοι στο νοικοκυριό ή οι φίλοι σας έχουν λογαριασμούς Netflix. Ναι, εφόσον κάθε άτομο έχει λογαριασμό Netflix, μπορεί να συμμετάσχει στο πάρτι ρολογιού σας.

    Πολλές διαδικτυακές επεκτάσεις για το Chrome (και άλλα προγράμματα περιήγησης) σάς επιτρέπουν να διοργανώσετε ένα πάρτι ρολογιού, αλλά Τηλεπάρτι (πρώην Netflix Party) είναι η επιλογή πολλών χρηστών. Αυτή η επέκταση/πρόσθετο υπάρχει στο Chrome για λίγο, αλλά είναι πλέον διαθέσιμη στον Microsoft Edge.

      Εφαρμογή λήψης σημειώσεων βάσει χειρονομιών με κείμενο, φωτογραφία, φωνητικό σημείωμα και υπενθύμιση

    Παρόλο που το Teleparty ονομαζόταν αρχικά Netflix Party, το Teleparty ΔΕΝ ανήκει ή συνδέεται με το Netflix, όπως πολλοί πιστεύουν. Το Netflix επίσης δεν υποστηρίζει ούτε υποστηρίζει την επέκταση. Επομένως, χρησιμοποιήστε το Teleparty ή οποιαδήποτε άλλη επέκταση διαδικτυακού πάρτι με δική σας ευθύνη. Θα μπεις σε μπελάδες; Η απάντηση είναι πιθανότατα όχι. Μπορείς να μπεις σε μπελάδες; Σίγουρα μπορείς. Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε το Teleparty (Netflix Party).

  • Ανοίξτε το “Chrome” ή το “Edge” στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας (Mac ή Windows).
  • Μεταβείτε στο κατάστημα πρόσθετων “Chrome” ή “Edge” και αναζητήστε “Teleparty” και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε το.
  • Βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα περιήγησής σας έχει ρυθμιστεί ώστε να συγχρονίζει όλες τις επεκτάσεις διαφορετικά θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο το Teleparty σε όλες τις επιτραπέζιους/φορητούς υπολογιστές χρησιμοποιώντας το προηγούμενο βήμα.
  • Εκκινήστε το Netflix στο πρόγραμμα περιήγησης (Chrome σε οποιονδήποτε υπολογιστή Windows, Mac ή Linux) ή επιλέξτε Microsoft Edge (μόνο σε Windows).
  • Ανοίξτε ένα “βίντεο Netflix” που θέλετε να φιλοξενήσετε στο πάρτι σας στο Netflix (μπορείτε να το θέσετε προσωρινά σε παύση αν θέλετε) και μετά κάντε κλικ στο “εικονίδιο Τηλεπάρτι”. και επιλέξτε «Έναρξη πάρτι».
  • Επιλέξτε «Αποδοχή και συνέχεια» στο αναδυόμενο παράθυρο.
  • Κάντε κλικ στο «Αντιγραφή διεύθυνσης URL» και, στη συνέχεια, επικολλήστε τον σύνδεσμο στα μηνύματα που αποστέλλονται στους φίλους και την οικογένειά σας.
  • Η συνεδρία Teleparty ξεκινά. Μπορείτε να ελέγξετε τα πολυμέσα, να τοποθετήσετε σχόλια στη συνομιλία και να δείτε τις τρέχουσες αναφορές κατάστασης, όπως σε παύση, συνέχιση κ.λπ.
  • Χρησιμοποιώντας τα παραπάνω βήματα, μπορείτε να μειώσετε την πρόσβαση της συσκευής στον λογαριασμό σας στο Netflix, αφαιρώντας έτσι συγκεκριμένες συσκευές από τον λογαριασμό σας στο Netflix. Αλλά θυμηθείτε, κάθε χρήστης πρέπει να έχει έναν λογαριασμό για να έχει πρόσβαση στο διαδικτυακό σας πάρτι στο Netflix.

      Εισαγωγή στο AppleScript

    Συχνές Ερωτήσεις

    Τι συμβαίνει όταν αφαιρώ κάποιον από τον λογαριασμό μου;

    Τεχνικά, δεν αφαιρείτε κάποιον από τον λογαριασμό σας στο Netflix επειδή δεν μπορείτε να το κάνετε. Ουσιαστικά αποσυνδέετε μια συσκευή από τον λογαριασμό σας, αποκλείοντας έτσι τον χρήστη από την πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Netflix, αρκεί να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

    Όταν ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα, όλοι θα επιστρέψουν στην οθόνη σύνδεσης. Εδώ, μπορούν να συνδεθούν με τον κωδικό πρόσβασής σας ή να δημιουργήσουν έναν νέο λογαριασμό.

    Πώς θα ξέρω αν κάποιος άλλος χρησιμοποιεί τον λογαριασμό μου;

    Μπορείτε να ελέγξετε για όλες τις συνδεδεμένες συσκευές από τη σελίδα λογαριασμού. Θα δείτε επίσης περιεχόμενο που δεν έχετε παρακολουθήσει στην ενότητα Πρόσφατες προβολές των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας.

    Ένας άλλος τρόπος για να μάθετε εάν κάποιος χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας είναι εάν το Netflix κάνει περίεργες προτάσεις (όπως Anime ή θρίλερ που δεν παρακολουθείτε ποτέ). Ωστόσο, αυτές οι παράξενες προτάσεις θα μπορούσαν να υπάρχουν νόμιμα εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει πολύ τον λογαριασμό σας ή απλώς έχετε εγγραφεί για έναν. Επιπλέον, αν δεν μπορείτε να κάνετε ροή επειδή συμπληρώθηκε το όριο ταυτόχρονης ροής σας, τότε ναι, κάποιος είναι συνδεδεμένος και παρακολουθεί αυτήν τη στιγμή κάτι στον λογαριασμό σας στο Netflix.

    Τέλος, εάν τα στοιχεία του λογαριασμού σας έχουν αλλάξει, όπως το email ή ο κωδικός πρόσβασης, υπάρχει ένα πιο σοβαρό πρόβλημα. Αυτή η κατάσταση υποδηλώνει ότι κάποιος παραβίασε και παραβίασε τον λογαριασμό σας. Αλλάξτε αμέσως το email και τον κωδικό πρόσβασης, αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές χρησιμοποιώντας τα παραπάνω βήματα και επικοινωνήστε με το Netflix (στείλτε στιγμιότυπα οθόνης των αλλαγών αν είναι δυνατόν).

    Θέλω να αφαιρέσω μόνο μία συσκευή. Υπάρχουν άλλες επιλογές;

    Μέσω του Netflix, μπορείτε να αφαιρέσετε «λήψη συσκευών» μόνο μεμονωμένα, όχι πραγματικές συσκευές, εκτός εάν τις καταργήσετε όλες χρησιμοποιώντας την επιλογή «Έξοδος από όλες τις συσκευές». Ωστόσο, εάν η συσκευή βρίσκεται στο οικιακό σας δίκτυο Wi-Fi και ο δρομολογητής σας επιτρέπει να αποκλείσετε περιεχόμενο, μπορείτε να συνδεθείτε στις ρυθμίσεις του δρομολογητή σας και να περιορίσετε μια συγκεκριμένη συσκευή από τη χρήση του Netflix στο wifi σας.

    Φυσικά, μπορείτε επίσης να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό Netflix στη συσκευή εάν τον έχετε διαθέσιμο. Ακολουθώντας τις ακριβείς οδηγίες όπως παραπάνω, πατήστε στην επιλογή ‘Sign Out’ από το μενού. Εάν δεν θέλετε πλέον αυτή η συσκευή να συνδέεται ξανά στον λογαριασμό σας, αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης για επιπλέον ασφάλεια.