Τα 10 καλύτερα μηχανήματα σφράγισης κενού για αποθήκευση τροφίμων το 2023

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα είδη παντοπωλείου να έχουν αλλοιωθεί πριν τα χρησιμοποιήσετε; Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε την τέλεια λύση για την αποθήκευση τροφίμων.

Σύμφωνα με έρευνα, οι άνθρωποι ξοδεύουν περίπου 155,62 $ σε είδη παντοπωλείου κατά τη διάρκεια κάθε ταξιδιού στο παντοπωλείο, το οποίο δεν είναι ένα μικρό ποσό. Τι μπορεί να είναι χειρότερο από το να ξοδεύετε τα χρήματά σας, την υπομονή, τον χρόνο και τον κόπο σας σε ένα παντοπωλείο που χαλάει πριν αποφασίσετε για το πιάτο του;

Οι περισσότεροι από εσάς μπορείτε να σχετιστείτε με αυτήν την κατάσταση εάν είστε άτομο που αγοράζει είδη παντοπωλείου χύμα ή πιο σημαντικές μερίδες για μελλοντική χρήση. Ωστόσο, η τεχνολογία έχει πάντα μια λύση. Το ίδιο ισχύει και εδώ. Τα σφραγιστικά κενού είναι εξοικονομούν ζωή για οτιδήποτε θέλετε, τουλάχιστον για λίγες μέρες ή μήνες.

Σε αυτό το ιστολόγιο, θα εξοικειωθούμε με τα σφραγιστικά κενού και θα συζητήσουμε μερικά από τα καλύτερα που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χωρίς να χάνουμε χρόνο, τώρα ας ξεκινήσουμε την εξερεύνηση των στεγανοποιητών κενού.

Τι είναι τα σφραγιστικά κενού;

Υπάρχουν πολλά εργαλεία κουζίνας και τα σφραγιστικά κενού είναι πλέον ένας από τους καλύτερους φίλους της κουζίνας που ακούγονται και χρησιμοποιούνται περισσότερο. Αυτό το εργαλείο χρησιμοποιείται για να αυξήσει τη διάρκεια ζωής του φαγητού σας προστατεύοντάς το από το κάψιμο στην κατάψυξη και διατηρώντας το χρώμα, τη γεύση, την υφή και όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά του φαγητού.

Πώς το κάνει όμως αυτή η συσκευή; Το σφραγιστικό κενού αρχικά αναρροφά αέρα από τη σακούλα όπου αποθηκεύονται τα τρόφιμα και στη συνέχεια σφραγίζει και τις δύο πλευρές της σακούλας με τη βοήθεια μιας θερμαινόμενης ράβδου σφράγισης. Αυτός ο μηχανισμός σκοτώνει όλα τα βακτήρια που περιβάλλουν τα τρόφιμα που χρειάζονται οξυγόνο για να επιβιώσουν και να αποφευχθεί η απώλεια υγρασίας που προκαλεί οσμή, κάψιμο κατάψυξης και πολλά άλλα.

Πώς βοηθούν τα σφραγιστικά κενού στην αποθήκευση τροφίμων;

Όπως γνωρίζετε, τα σφραγιστικά κενού είναι εξαιρετικές επιλογές για τη συντήρηση των τροφίμων, αλλά αξίζει να επενδύσετε σε αυτά; Είναι αρκετά ακριβά και έχουν πολλά κουμπιά, τα οποία μπορεί να τα περιπλέξουν. Επομένως, ας συζητήσουμε περαιτέρω πώς τα σφραγιστικά κενού μπορούν να αλλάξουν την αποθήκευση των τροφίμων σας, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια σοφή απόφαση.

Διατηρεί την ποιότητα του φαγητού

Τα σφραγιστικά κενού αφαιρούν τον περιβάλλοντα αέρα από τη συσκευασία της σακούλας και δημιουργούν μια αεροσφράγιση. Ως αποτέλεσμα, τα τρόφιμα παραμένουν προστατευμένα από την έκθεση στον αέρα, την υγρασία και το οξυγόνο, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε αλλοίωση των τροφίμων. Με αυτόν τον τρόπο, το σφραγιστικό κενού διατηρεί την ποιότητα των τροφίμων από κάθε άποψη, συμπεριλαμβανομένης της φρεσκάδας, του χρώματος, της υφής και πολλά άλλα.

Αυξήστε τη διάρκεια ζωής των τροφίμων

Η κύρια αιτία της αλλοίωσης των τροφίμων είναι η έκθεση στον αέρα και τα βακτήρια. Αλλά οι στεγανοποιητές κενού τελικά το κόβουν αυτό. Αυτά τα σφραγιστικά δημιουργούν μια αεροστεγή σφράγιση, η οποία δεν αφήνει τα βακτήρια που καταναλώνουν οξυγόνο να αναπτυχθούν, να πολλαπλασιαστούν ή να χαλάσουν το φαγητό. Κατά συνέπεια, η διάρκεια ζωής του αγαθού που σφραγίζεται σε κενό αυξάνεται περισσότερο από τα παραδοσιακά αποθηκευμένα τρόφιμα.

  Τα ρομπότ, το IoT και η Τεχνητή Νοημοσύνη οδηγούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό

Αποτρέπει το κάψιμο κατάψυξης

Το κάψιμο στην κατάψυξη είναι η πιο κοινή και απογοητευτική πρόκληση στην αποθήκευση τροφίμων. Το έγκαυμα κατάψυξης συμβαίνει όταν τα κατεψυγμένα τρόφιμα εκτίθενται στον αέρα. Ωστόσο, τα σφραγιστικά κενού εμφανίζονται γρήγορα ως λύση. Η αεροστεγής συσκευασία που χρησιμοποιεί σφραγιστικά κενού κάνει τα τρόφιμα λιγότερο πιθανό να αναπτύξουν εγκαύματα κατάψυξης.

Μειώνει τη σπατάλη τροφίμων

Λόγω των σημαντικών λειτουργιών τους, τα σφραγιστικά κενού μειώνουν τις πιθανότητες σπατάλης τροφίμων. Με αυτή τη συσκευή, μπορείτε να αγοράσετε τρόφιμα χύμα για μελλοντική χρήση χωρίς ανησυχίες.

Εξοικονομεί χρήματα και χρόνο

Καθώς τα στεγανοποιητικά κενού παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των τροφίμων, μπορείτε εύκολα να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Μπορείτε να αγοράσετε τρόφιμα χύμα και να λάβετε έκπτωση και να εξοικονομήσετε χρήματα, ενώ από την άλλη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χύμα φαγητό στο μέλλον και να εξοικονομήσετε χρόνο μη πηγαίνοντας συχνά για ψώνια.

Χρήσιμο για πολλαπλούς σκοπούς

Τα σφραγιστικά κενού δεν προορίζονται μόνο για αποθήκευση τροφίμων. Αυτή η συσκευή μπορεί να αποθηκεύσει μη εδώδιμα είδη, όπως ρούχα, κλινοσκεπάσματα και άλλα αντικείμενα για να μειώσει τον αποθηκευτικό χώρο.

Μέχρι τώρα, θα ήσασταν ήδη ξεκάθαροι για το πόσο χρήσιμα είναι τα στεγανωτικά κενού. Ωστόσο, η επιλογή ενός για το νοικοκυριό σας μπορεί να είναι συντριπτική και επικίνδυνη. Ως εκ τούτου, για να απλοποιήσουμε αυτήν την εργασία, επιλέξαμε μερικά από τα καλύτερα στεγανοποιητικά σκούπας για να διατηρήσετε το φαγητό σας με οικονομικό τρόπο.

Σφραγιστικό σκούπας κουζίνας Bonsen

Η εύρεση ενός οικιακού στεγανωτικού κενού που λειτουργεί καλύτερα ως συσκευή και με οικονομικό προϋπολογισμό δεν είναι τόσο εύκολο. Αλλά το στεγανωτικό κενού που συζητάμε εδώ σπάει αυτόν τον κανόνα. Το BonsenKitchen Vacuum Sealer είναι ένα προσιτό μηχάνημα που αξίζει κάθε νοικοκυριό.

Είτε θέλετε να διατηρήσετε κρέας είτε λαχανικά, μπορείτε να τα κάνετε όλα. Εκτός από τη συντήρηση του φαγητού, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για το μαγείρεμα του sous vide. Αυτό το σφραγιστικό κενού σας δίνει την αυτοπεποίθηση να αγοράζετε είδη παντοπωλείου χύμα χωρίς ανησυχίες.

Αφού δείτε τον προϋπολογισμό και τα χαρακτηριστικά ενός σφραγιστικού κενού, η επόμενη ερώτηση είναι πώς να το λειτουργήσετε. Αλλά το σφραγιστικό BonsenKitchen Vacuum είναι απλό σε αυτή την περίπτωση. Αυτός ο εξοπλισμός είναι ενσωματωμένος με οθόνη αφής.

Στο εξής, δεν έχετε παρά να αγγίξετε απαλά αυτό που θέλετε. Το σφραγιστικό κενού BonsenKitchen είναι κατάλληλο για ξηρά και υγρά τρόφιμα. Μπορείτε να το αλλάξετε χειροκίνητα μεταξύ λειτουργίας στεγνού και υγρού για το καλύτερο αποτέλεσμα στεγανοποίησης.

FoodSaver PowerVac Vacuum Seal

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα των περισσότερων σφραγιστικών κενού είναι τα απορρίμματα σακούλας και ο χώρος αποθήκευσης. Ωστόσο, το FoodSaver PowerVac Vacuum Sealer έχει αντίθετα και καινοτόμα χαρακτηριστικά, τα οποία το βοήθησαν να μπει σε αυτή τη λίστα.

Αυτή η συσκευή power pack αποθηκεύεται κατακόρυφα για εξοικονόμηση χώρου και σφραγίζει τις σακούλες με λιγότερο από 35% απορρίμματα σε σύγκριση με τα δικά της παλιά μοντέλα.

Αυτό το σφραγιστικό κενού διατίθεται με συμβατή λειτουργία στεγνού και υγρού που παρατείνει τη διάρκεια ζωής των τροφίμων 5 φορές περισσότερο στην κατάψυξη από τις παραδοσιακές μεθόδους αποθήκευσης. Επιπλέον, το σφράγισμα ηλεκτρικής σκούπας FoodSaver PowerVac διαθέτει σακούλες και ρολά FoodSaver για να ξεκινήσει η αποθήκευση των τροφίμων σας.

  Πώς να γράψετε σε PDF το 2022

Αυτόματο στεγανωτικό σκούπας NutriChef

Τι καλύτερο από το να δείτε έναν οργανωμένο καταψύκτη όπου χρειάζεται μόνο να μαζέψετε τα φρέσκα υλικά και να μαγειρέψετε το αγαπημένο σας πιάτο; Αυτό σας βοηθά να κάνετε το NutriChef Automatic Food Vacuum Sealer.

Το Automatic Food Vacuum Sealer NutriChef είναι ένα προσιτό. Αυτό είναι ένα από τα ευκολότερα λειτουργικά σφραγιστικά κενού σε αυτήν τη λίστα. Είναι εντελώς αυτόματο με ψηφιακά κουμπιά μαλακής αφής. Επιπλέον, οι ενδεικτικές λυχνίες LED διευκολύνουν την πλοήγηση.

Το σφράγισμα κενού NutriChef Automatic Food έχει δύο επιλέξιμες λειτουργίες που σας επιτρέπουν να συντηρείτε το φαγητό σας ανάλογα με τον τύπο του. Αυτό το σφραγιστικό κενού αυξάνει τη διάρκεια ζωής των τροφίμων έως και 5 φορές. Το NutriChef Automatic Food vacuum sealer συνοδεύεται από κιτ εκκίνησης powerpack για άμεση εκκίνηση της συσκευασίας σας.

Μηχάνημα σφράγισης κενού Inkbird

Το θέμα των περισσότερων ανθρώπων που ζουν στην εταιρική ζωή είναι να αφιερώσουν χρόνο για ψώνια παντοπωλείου. Είτε ξεχνούν το βασικό συστατικό είτε τρώνε το ίδιο βαρετό πράγμα που βρίσκεται στο ψυγείο. Αλλά το Inkbird Vacuum Sealer τους επιτρέπει να αγοράζουν όλες τις ανάγκες τους ταυτόχρονα.

Το Inkbird Vacuum sealer καθαρίζεται και συντηρείται εύκολα. Αυτή η συσκευή είναι ιδανική για σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα και στεγανοποίηση ή άλλες φορές που θέλετε να αποφύγετε την οξείδωση. Αυτή η προσιτή συσκευή προσφέρει έναν εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης αέρα, 1 ρολό σακούλας, σακούλες στεγανοποίησης 55 και πολλά άλλα.

Επιπλέον, αυτό το σφραγιστικό κενού έχει ενσωματωμένο κόφτη για να προσαρμόσετε την επιθυμητή τσάντα. Το Inkbird Vacuum Sealer δεν περιορίζεται μόνο σε λειτουργίες στεγνού και υγρού. Περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες σφράγισης vac και σφράγισης βάζων για καλύτερη εμπειρία.

Μηχανή σφράγισης κενού HiCOZY

Το HiCOZY Vacuum Sealer είναι ένα μοναδικό αυτόματο μηχάνημα στεγανοποίησης. Τα στεγανοποιητικά κενού με μηδενικές ή τις περισσότερες δευτερεύουσες οδηγίες μπορεί να είναι απογοητευτικά και προκλητικά. Αλλά το HiCOZY είναι διαφορετικό σε όλες τις καταστάσεις. Αυτό το σφραγιστικό κενού δεν χρειάζεται χειροκίνητες πιέσεις στα καπάκια για να σφραγίσει. Αντίθετα, επιτρέπει την απλή χρήση.

Εκτός από αυτό, το σφραγιστικό κενού HiCOZY διαθέτει πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της προσαρμόσιμης σφράγισης. Σε αυτό το σφραγιστικό κενού, μπορείτε να ρυθμίσετε το χρόνο σφράγισης. Μπορείτε να αυξήσετε και να μειώσετε το χρόνο σφράγισης με βάση τα τρόφιμα και τις σακούλες κενού για να έχετε την τέλεια σφράγιση.

Επιπλέον, το HiCOZY προσφέρει διάφορους τρόπους αναρρόφησης όπως στεγνό, υγρό, σφράγισμα, κάνιστρο και χειροκίνητη. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την ισχύ αναρρόφησης ανάλογα με τον τύπο του φαγητού σας για να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής του.

Σφραγιστικό κενού SEATAO VH5188

Η αναζήτησή σας μπορεί να τελειώσει εδώ εάν έχετε δίκαιο προϋπολογισμό και αναζητάτε ένα ισχυρό στεγανωτικό κενού. Το SEATAO VH5188 είναι ένα συμπαγές, υψηλής ποιότητας σφραγιστικό κενού στο οποίο μπορεί να βασιστεί κάθε νοικοκυριό.

Αυτό το σφραγιστικό κενού συνοδεύεται από διπλή αντλία και διπλό καλώδιο θέρμανσης. Η διπλή αντλία υποστηρίζει αναρρόφηση έως και 90 Kpa, η οποία εξασφαλίζει μέγιστη αναρρόφηση αέρα ενώ σφραγίζει μεγάλα είδη τροφίμων. Ενώ από την άλλη, η διπλή θερμότητα ενισχύει τη σφράγιση για υγρά ή υγρά τρόφιμα.

Το σφραγιστικό κενού SEATAO προσφέρει ενσωματωμένη αποθήκευση σακούλας και κόφτη, που μπορεί εύκολα να αποθηκεύσει ρολά. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την τσάντα χωρίς να χρησιμοποιήσετε επιπλέον εξοπλισμό. Το SEATAO είναι μια συσκευή χειρισμού με το ένα χέρι που δείχνει άμεσα πόσο εύκολος είναι ο χειρισμός και ο χειρισμός του.

  Διορθώστε το πρόβλημα που δεν χρησιμοποιείται επί του παρόντος η οθόνη που είναι προσαρτημένη στην επιφάνεια εργασίας GPU NVIDIA

Μηχάνημα στεγανοποιητικής σκούπας NIGOGOR

Η NIGOGOR είναι μια διάσημη μάρκα μηχανών σφράγισης κενού. Πάντα έφερνε premium στεγανωτικά κενού για τους πελάτες. Εδώ, μιλάμε για το αυτόματο μηχάνημα στεγανοποίησης ηλεκτρικής σκούπας NIGOGOR.

Αυτό το αυτόματο μηχάνημα 8 σε ένα διαθέτει δύο ενσωματωμένες αντλίες με σχεδόν 5 έως 10 δευτερόλεπτα χρόνο κενού. Αυτή η αυτόματη μηχανή σφράγισης μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια ζωής των θαλασσινών και του κρέατος έως και 8 ημέρες.

Ενώ τα περισσότερα στεγανοποιητικά κενού χρειάζονται χειροκίνητες προσπάθειες, αυτό είναι εντελώς αυτόματο. Πρέπει να βάλετε την τσάντα επίπεδη στο μηχάνημα, να επιλέξετε τη λειτουργία και ο στεγανοποιητής θα κάνει τα υπόλοιπα. Αυτό το σφραγιστικό κενού 8 σε 1 είναι κατάλληλο για κρέας, θαλασσινά, φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, βάζα, μπουκάλια κρασιού και άλλα.

VSDK Πλήρως αυτόματο στεγανοποιητικό κενού

Ψάχνατε για ένα εξ ολοκλήρου αυτόματο και φιλικό προς τον προϋπολογισμό σφραγιστικό κενού; Το Vsdk Vacuum Sealer είναι το κατάλληλο για εσάς. Αυτό το ελαφρύ και φορητό σφραγιστικό κενού έχει όλα όσα απαιτεί ένα νοικοκυριό.

Αυτό το σφραγιστικό κενού με αισθητική εμφάνιση διαθέτει ένα απλό λειτουργικό σύστημα. Όντας ένα πλήρως αυτόματο μηχάνημα σφράγισης, μπορείτε να βάλετε τη σακούλα στο μηχάνημα, να επιλέξετε την απαιτούμενη λειτουργία και να περιμένετε τη μαγεία. Το μηχάνημα σφράγισης Vsdk Vacuum είναι επίσης εύκολο και ασφαλές στο καθάρισμα.

Αυτό το μηχάνημα σφράγισης κενού διατίθεται με 5 λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των Dry, Moist, VAC, External VAC και Seal. Εκτός από το ότι είναι πλήρως αυτόματο, αυτό το σφραγιστικό κενού διαθέτει ενδεικτικές λυχνίες LED, καθιστώντας το πιο φιλικό και βολικό.

Μηχάνημα σφράγισης κενού GERYON

Αυτό είναι ένα βασικό και απλό σφραγιστικό κενού. Δεν είναι ούτε ακριβό ούτε τόσο προχωρημένο. Είναι πιο κατάλληλο για άτομα που θέλουν σφραγιστικό κενού για βασικές ανάγκες.

Το GERYON Vacuum Sealer είναι ένα από τα πιο προσιτά μηχανήματα αυτής της λίστας. Αυτό το σφραγιστικό κενού αφαιρεί τον αέρα από τις ειδικά σχεδιασμένες σακούλες και αποτρέπει το κάψιμο του καταψύκτη. Το GERYON διατίθεται με δύο τρόπους στεγανοποίησης και καθαρίζεται εύκολα.

Αυτό το σφράγισμα κενού είναι εξ ολοκλήρου αυτόματο και διαθέτει ψηφιακά κουμπιά μαλακής αφής και ενδεικτικές λυχνίες LED. Με το GERYON Vacuum Sealer, λαμβάνετε ένα πλήρες κιτ εκκίνησης, που περιλαμβάνει έναν σωλήνα αναρρόφησης αέρα, 5 σακούλες θερμικής σφράγισης και πολλά άλλα.

Anova Precision Vacuum Sealer

Θέλετε ένα σφραγιστικό κενού που είναι φιλικό προς τον προϋπολογισμό και χρήσιμο στη μαγειρική του sous vide; Σας ακούσαμε, ή μπορείτε να πείτε ότι σας άκουσε η Anova. Το Anova Precision Vacuum Sealer Machine έχει όλα όσα ψάχνετε.

Αυτό το οικονομικό, ελαφρύ σφραγιστικό κενού εξασφαλίζει ότι το φαγητό σας παραμένει πλήρως βυθισμένο κατά το μαγείρεμα και σφραγίζει τη μέγιστη γεύση και υφή. Η χρήση ενός σφραγιστικού κενού Anova είναι εξαιρετικά απλή.

Πρέπει να βάλετε το φαγητό που επιθυμείτε σε μια προκομμένη ή τυλιγμένη σακούλα σφράγισης κενού Anova. Μπορείτε να σφραγίσετε τις τσάντες σας με μερικά απλά βήματα. Αυτή η συσκευή με αισθητική εμφάνιση διαθέτει μόνο τρεις διακόπτες που την καθιστούν ακόμη πιο προσιτή στη χρήση. Το Anova Vacuum Sealer περιλαμβάνει 10 δωρεάν προκομμένες σακούλες στεγανοποίησης κενού Anova.

συμπέρασμα

Σε αυτόν τον πολυάσχολο κόσμο, τα σφραγιστικά κενού γίνονται η βασική ανάγκη ενός νοικοκυριού. Είτε πρόκειται για αποθήκευση φρούτων είτε βασικών συστατικών, το vacuum sealer είναι ισχυρό για διάσωση. Επομένως, σήμερα σε αυτό το ιστολόγιο, αναφέραμε τι είναι τα Vacuum sealers και πώς επηρεάζει την αποθήκευση τροφίμων.

Επιπλέον, συζητήσαμε επίσης μερικά από τα καλύτερα στεγανωτικά σκούπας που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε το ιδανικό σας με βάση τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Θέλετε να προγραμματίσετε ένα διατροφικό γεύμα; Δείτε αυτές τις λύσεις Food API.