Γνωρίζοντας τις ομοιότητες και τις διαφορές τους

Δεν είστε σίγουροι αν η εταιρεία σας πρέπει να χρησιμοποιήσει το Confluence ή το Jira ή και τα δύο; Αυτή η τελική σύγκριση του Confluence Vs. Η Jira θα σας δείξει τον σωστό δρόμο για επιτυχημένη διαχείριση έργων και περιεχομένου!

Τόσο η Confluence όσο και η Jira αποτελούν μέρος της σουίτας προϊόντων της Atlassian. Ωστόσο, το Confluence είναι για συνεργασία περιεχομένου και ιδεών, ενώ το Jira είναι για παρακολούθηση ζητημάτων και διαχείριση έργου (με τροποποιήσεις).

Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσω μια λεπτομερή εξέταση και των δύο εργαλείων, αναλύοντας τα αντίστοιχα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τους. Αυτή η ανάλυση θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν χρειάζεστε Confluence, Jira ή συνδυασμό και των δύο για την επιχείρησή σας.

Συρροή: Μια επισκόπηση

Ενοποιήστε την εργασία, τη συνεργασία και τον οργανισμό σας σε έναν κεντρικό κόμβο με το Confluence. Συνδυάζει γνώση και ομαδική εργασία σε έναν κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο χώρο εργασίας. Οι δυναμικές σελίδες παρέχουν ένα ιδανικό περιβάλλον για τη δημιουργία, τη λήψη και τη συνεργασία σε έργα και ιδέες.

Χρησιμοποιώντας χώρους, η ομάδα σας μπορεί να δομήσει, να οργανώσει και να μοιραστεί την εργασία, διασφαλίζοντας ότι κάθε μέλος της ομάδας έχει ορατότητα σε ζωτικές πληροφορίες και θεσμικές γνώσεις που απαιτούνται για την καλύτερη απόδοσή του.

Ομάδες όλων των μεγεθών και τύπων μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το λογισμικό συνεργασίας περιεχομένου. Απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με κρίσιμα έργα υψηλού κινδύνου που απαιτούν αυστηρή τήρηση πρακτικών. Επίσης, οι ομάδες που αναζητούν μια πλατφόρμα για την προώθηση της ομαδικής κουλτούρας και την προώθηση της ανοιχτής, αυθεντικής αλληλεπίδρασης θα πρέπει να χρησιμοποιούν το Confluence.

Με το Confluence στη διάθεσή σας, η ομάδα σας μπορεί να λάβει τεκμηριωμένες αποφάσεις γρήγορα, να επιτύχει την ευθυγράμμιση και να ενισχύσει την παραγωγικότητα μέσω συλλογικών προσπαθειών.

Πώς λειτουργεί το Confluence;

Για να κατανοήσετε τη διαδικασία εργασίας του Confluence, πρέπει να γνωρίζετε πού λειτουργεί το εργαλείο και τα βασικά του στοιχεία.

Φιλοξενία Confluence

Μπορείτε να φιλοξενήσετε το Confluence σε ένα Κέντρο δεδομένων Confluence που βασίζεται σε Azure ή AWS, εάν θέλετε ιδιωτικές λειτουργίες cloud. Εάν είστε εντάξει με το δημόσιο cloud, τότε μπορείτε απλά να εγγραφείτε για τη λύση Confluence που βασίζεται σε σύννεφο.

Τέλος, εάν το περιεχόμενό σας είναι πολύ ευαίσθητο και θέλετε τη λύση χωρίς Διαδίκτυο, μπορείτε να φιλοξενήσετε το Confluence σε έναν διακομιστή εσωτερικής εγκατάστασης με προσβασιμότητα στο intranet.

Βασικά Στοιχεία Συρροής

#1. Σελίδες

Το Confluence παρέχει μια πλατφόρμα όπου το περιεχόμενό σας ευδοκιμεί σε δυναμικές Σελίδες. Αυτά χρησιμεύουν ως ζωντανά έγγραφα στον ιστότοπό σας Confluence. Αυτές οι σελίδες μπορούν να δημιουργηθούν για ένα ευρύ φάσμα σκοπών, συμπεριλαμβανομένων σχεδίων έργων, σημειώσεων συσκέψεων, οδηγών αντιμετώπισης προβλημάτων, πολιτικών και άλλων.

Για να διευκολύνει τη διαδικασία δημιουργίας περιεχομένου, το Confluence προσφέρει μια ποικιλία προτύπων που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε οπτικά ελκυστικές σελίδες για σχεδόν οποιοδήποτε τύπο περιεχομένου. Σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμο ένα πρότυπο ειδικά προσαρμοσμένο στο περιεχόμενο που επιθυμείτε, έχετε πάντα την επιλογή να ξεκινήσετε με μια κενή σελίδα και να το προσαρμόσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  Τι είναι η πλαστογράφηση και πώς να αποτρέψετε τις επιθέσεις πλαστογράφησης;

#2. Χώροι

Οι σελίδες στο Confluence οργανώνονται και αποθηκεύονται σε Spaces. Αυτά χρησιμεύουν ως συνεργατικοί χώροι εργασίας. Τα space σάς επιτρέπουν να διατηρείτε το περιεχόμενό σας δομημένο και εύκολα προσβάσιμο. Συνιστάται η ομαδοποίηση σχετικού περιεχομένου στον ίδιο χώρο, αν και έχετε την ευελιξία να δημιουργήσετε όσους περισσότερους ή λιγότερους χώρους χρειάζεται για την ομάδα σας.

Για παράδειγμα, μια ομάδα μάρκετινγκ μπορεί να επιλέξει να ενοποιήσει όλη τη δουλειά της σε έναν ενιαίο χώρο, με αποκλειστικές σελίδες για κάθε καμπάνια.

Αντίθετα, μια άλλη ομάδα μπορεί να επιλέξει να έχει ξεχωριστούς χώρους για μεμονωμένες καμπάνιες. Κάθε χώρος στο Confluence διαθέτει μια επισκόπηση ή μια αρχική σελίδα, καθώς και ένα ιστολόγιο, διευκολύνοντας την απρόσκοπτη κοινή χρήση ενημερώσεων και ανακοινώσεων με ολόκληρη την ομάδα.

#3. Δέντρα σελίδας

Ένα δέντρο σελίδων παρέχει μια ιεραρχία όλων των χώρων και σελίδων για ένα έργο σχετικά με το Confluence. Μπορεί να είναι αρκετά εύκολο να διαχειριστείτε αναρτήσεις ιστολογίου, εικόνες και συνδέσμους για ένα έργο δημοσίευσης ιστότοπου με κόκκους καφέ. Αλλά, εάν είστε μεγάλο μέσο ενημέρωσης με πέντε έως 10 ή περισσότερους ιστότοπους κάτω από μια ομπρέλα, τότε η διαχείριση περιεχομένου γίνεται μια χαοτική δουλειά. Η συμβολή, και ειδικά τα δέντρα σελίδων, κάνουν την εργασία πιο ομαλή.

Για παράδειγμα, η Acme Media δημοσιεύει 10 διαφορετικούς ιστότοπους για τεχνολογία, παιχνίδια, μόδα, ταξίδια κ.λπ. Στη συνέχεια, μπορεί να δημιουργήσει ένα δέντρο σελίδας Acme κάτω από το οποίο θα οργανώσει όλο το περιεχόμενο για διαφορετικά τμήματα σε Spaces και διαφορετικά ιστολόγια σε αποκλειστικές Σελίδες.

Χρήση συμβολής

  • Λειτουργεί ως χώρος εργασίας ομάδας για τη δημιουργία περιεχομένου, τη συνεργασία και την έγκριση.
  • Προσφέρει έναν δυναμικό χώρο εργασίας δημιουργίας περιεχομένου, ώστε ο δημιουργός να μπορεί να τροποποιήσει το περιεχόμενο και ολόκληρη η ομάδα να έχει πρόσβαση στην πιο πρόσφατη έκδοση του.
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε μια τυπική διαδικασία λειτουργίας για την ανάπτυξη προϊόντων ή λογισμικού στο Confluence και να την ενημερώνετε τακτικά. Τα προϊόντα και οι ομάδες ανάπτυξης θα προσφέρουν πάντα συνεπή δουλειά.
  • Επίσης, μπορείτε να το ενσωματώσετε με άλλα προϊόντα Atlassian, όπως το Jira, για να βελτιώσετε τις δυνατότητες παρακολούθησης προβλημάτων των ομάδων σας.
  • Το εργαλείο είναι καταλληλότερο για συλλογικό καταιγισμό ιδεών και ιδεασμό.

Λόγοι για τους οποίους οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το Confluence

  • Η κύρια περίπτωση χρήσης του Confluence στην επιχείρηση είναι η δημιουργία μιας προσβάσιμης βάσης γνώσεων.
  • Βοηθά επίσης τις επιχειρηματικές ομάδες να συνεργάζονται απρόσκοπτα στο ταξίδι δημιουργίας περιεχομένου.
  • Το Confluence προσφέρει επιπλέον επίπεδα ασφάλειας για ψηφιακά δεδομένα στο διαδίκτυο και στο intranet.
  • Είναι εύκολο να ενημερώσετε το λογισμικό ή το περιεχόμενο της εφαρμογής για κινητά χρησιμοποιώντας το Confluence και το σύστημα παρακολούθησης εκδόσεων του.
  • Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το λογισμικό Jira χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον Confluence, καθώς αυτό είναι το εγγενές CMS για όλες τις εφαρμογές Atlassian.

Περιορισμοί συρροής

  • Δεν είναι επαγγελματικό λογισμικό διαχείρισης έργων.
  • Οι συνεργατικές του δυνατότητες λειτουργούν μόνο μέσω δικτύου Internet ή Intranet. Καμία απολύτως λειτουργία εκτός σύνδεσης.
  • Η μορφοποίηση σελίδων είναι μια πρόκληση.
  • Η εφαρμογή του για κινητά έχει πολύ λίγες λειτουργίες από την έκδοση web.

Jira: Μια επισκόπηση

Το Jira Software είναι το κορυφαίο ευέλικτο εργαλείο διαχείρισης έργων και παρακολούθησης προβλημάτων. Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι ομάδες ανάπτυξης λογισμικού και προϊόντων σχεδιάζουν, παρακολουθούν, κυκλοφορούν και υποστηρίζουν εξαιρετικά προϊόντα, υπηρεσίες και λογισμικό σε αυτό το εργαλείο με σιγουριά.

Λειτουργώντας ως η απόλυτη πηγή για ολόκληρο τον κύκλο ζωής ανάπτυξής σας, η Jira Software εξοπλίζει τις αυτόνομες ομάδες με τις απαραίτητες γνώσεις για γρήγορη πρόοδο. Επίσης, βοηθά τις ομάδες να παραμείνουν συνδεδεμένες με τους πρωταρχικούς επιχειρηματικούς στόχους.

  Πώς να μάθετε αν κάποιος έχει προφίλ Tinder

Είτε χρησιμοποιείται για τη διαχείριση απλών έργων είτε για την τροφοδοσία πρακτικών DevOps, το λογισμικό Jira απλοποιεί τη διαδικασία προώθησης της εργασίας, την προώθηση της ευθυγράμμισης και τη διευκόλυνση της επικοινωνίας με βάση τα συμφραζόμενα μέσα στις ομάδες.

Πώς λειτουργεί η Jira;

Η Jira Software εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων μεθοδολογιών διαχείρισης έργων απαραίτητες για την ανάπτυξη λογισμικού. Είτε χρειάζεστε ευέλικτο σχεδιασμό είτε αναζητάτε πλήρως προσαρμόσιμους πίνακες Kanban και Scrum, η Jira σας εξοπλίζει με τα απαραίτητα εργαλεία για την εκτίμηση, την αναφορά και τη μέτρηση της ταχύτητας.

Προσφέρει ροές εργασίας ειδικά σχεδιασμένες για να ευθυγραμμίζονται με τα πλαίσια σας, διασφαλίζοντας απρόσκοπτη ενοποίηση και προσαρμοστικότητα.

Τα κύρια στοιχεία του που θα χρησιμοποιήσετε κατά τη δημιουργία, την παρακολούθηση και την απόρριψή του είναι:

  • Πίνακες: Πίνακες Agile, Scrum και Kanban για θέματα και εργασίες.

  • Χρονοδιάγραμμα: Παρακολουθήστε την πρόοδο της εργασίας και τα επερχόμενα σημεία συμφόρησης ή εξαρτήσεις χρησιμοποιώντας ένα χρονοδιάγραμμα που μοιάζει με γράφημα Gantt για ολόκληρο το έργο.
  • Insights: Δημιουργήστε λειτουργικές αναφορές για το Jira για να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα για να επιταχύνετε ένα έργο που εκτελείται με καθυστέρηση.
  • Ενσωματώσεις: Συγχρονίστε επιχειρηματικές εφαρμογές τρίτων με το Jira για να φέρετε περιεχόμενο, στοιχεία σχεδίασης, κώδικες, γραφήματα, αναλυτικά στοιχεία δεδομένων κ.λπ., στο λογισμικό Jira.

Χρήση του Jira

  • Για πίνακες Scrum και Kanban που βασίζονται στη μεθοδολογία Agile λογισμικού ή ανάπτυξης προϊόντων, διάφορες ομάδες χρησιμοποιούν το λογισμικό Jira.
  • Οι ομάδες μπορούν να διαμορφώσουν το Jira για οποιοδήποτε έργο, εργασία και διαχείριση εργασίας.
  • Οι ενσωματώσεις Jira CI/CD είναι κατάλληλες για διαχείριση κύκλου ζωής λογισμικού.
  • Το Jira Software είναι το βασικό σύστημα του ανοιχτού κώδικα και της ολοκληρωμένης αλυσίδας εργαλείων της Atlassian που ονομάζεται επίσης Open DevOps.
  • Οι ομάδες υποστήριξης πελατών, πωλήσεων και μάρκετινγκ μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Jira σύμφωνα με τις αντίστοιχες λειτουργίες τους.

Λόγοι για τους οποίους οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το Jira

Κυρίως, οι ομάδες ανάπτυξης λογισμικού χρησιμοποιούν το Jira, καθώς αυτό το προϊόν Atlassian έχει αποδείξει την ανωτερότητά του σε σχέση με άλλες παρόμοιες εφαρμογές. Το Jira είναι το χρυσό πρότυπο για την παρακολούθηση ζητημάτων, τη διαχείριση υπηρεσιών, τον εντοπισμό σφαλμάτων κώδικα προγράμματος, το CI/CD κ.λπ. Άλλοι σημαντικοί λόγοι για την ευρεία αποδοχή του Jira είναι:

  • Το Jira Software συνοδεύεται από πρότυπα σε πραγματικό χρόνο για παρακολούθηση προβλημάτων και διαχείριση έργων. Έτσι, κάθε μικρή και μεσαία επιχείρηση μπορεί εύκολα να δημιουργήσει και να αρχίσει να διαχειρίζεται έργα στο Jira.
  • Με αυτήν την εφαρμογή, μια επιχείρηση μπορεί να διαχειρίζεται πολλά τμήματα όπως ανάπτυξη προϊόντων, εξυπηρέτηση πελατών, διαχείριση προϊόντων, ανθρώπινοι πόροι, μάρκετινγκ, οικονομικά, λειτουργίες, πωλήσεις, νομικά και εγκαταστάσεις.
  • Η Jira Software κλιμακώνεται με τις επιχειρήσεις καθώς αναπτύσσονται και εξελίσσονται. Μπορεί να υποστηρίξει μικρές ομάδες που εργάζονται σε μεμονωμένα έργα καθώς και μεγάλες επιχειρήσεις που διαχειρίζονται πολύπλοκα χαρτοφυλάκια.
  • Προσφέρει επίσης ισχυρές δυνατότητες αναφοράς και ανάλυσης, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να αποκτήσουν πληροφορίες για τη συνολική υγεία του έργου. Αυτές οι πληροφορίες βοηθούν στη λήψη αποφάσεων που βασίζονται σε δεδομένα και στον εντοπισμό περιοχών προς βελτίωση.
  • Το Jira Software ενσωματώνεται με 3.000+ επιχειρηματικές και δημιουργικές εφαρμογές. Η λίστα περιλαμβάνει εργαλεία ανάπτυξης και συνεργασίας, συστήματα ελέγχου εκδόσεων και πλατφόρμες συνεχούς ενοποίησης/παράδοσης. Έτσι, μπορείτε να βελτιώσετε τις ροές εργασίας και να βελτιώσετε την παραγωγικότητα του έργου.

Περιορισμοί του Jira

  • Οι αρχάριοι μπορεί να χρειαστούν μία ή δύο εβδομάδες για να μάθουν την εφαρμογή Jira προτού μπορέσουν να λειτουργήσουν παραγωγικά το εργαλείο.
  • Εάν χρησιμοποιείτε ήδη μια εναλλακτική λύση Jira, τότε η μετεγκατάσταση στο Jira είναι μια πρόκληση. Ίσως να μην βρείτε έναν εύκολο τρόπο για να ενσωματώσετε όλα τα χαρτοφυλάκια έργων ανάπτυξης, εντοπισμού σφαλμάτων και διαχείρισης υπηρεσιών Agile στο Jira.
  • Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς του κλάδου, ελλείπουν ελάχιστες σημαντικές ενσωματώσεις.
  • Οι ειδικοί του κλάδου που δεν σχετίζονται με την πληροφορική πιστεύουν ότι η Jira απαιτεί εκτεταμένη αναθεώρηση εάν χρειάζεται να διαχειριστούν έργα ανάπτυξης προϊόντων που δεν ανήκουν στην τεχνολογία πληροφορικής ή λογισμικού.
  • Η εφαρμογή Jira για κινητά δεν διαθέτει πολλές σημαντικές λειτουργίες για την παρακολούθηση έργων παρακολούθησης προβλημάτων από smartphone ή tablet.
  • Εάν δεν χρησιμοποιείτε ένα σχετικό πρότυπο λογισμικού Jira για να ρυθμίσετε ένα έργο, μπορεί να χρειαστείτε εβδομάδες για να δημιουργήσετε έναν λειτουργικό πίνακα έργου στο Jira.
  • Οι εκδόσεις Jira Cloud Enterprise και Data Center είναι πιο δαπανηρές από άλλες λύσεις.
  Πώς να φιλοξενήσετε ένα ντουλάπι/μετρητή Amazon Hub;

Confluence Vs. Jira: Οι ομοιότητες

Βρείτε παρακάτω μια ολιστική άποψη των ομοιοτήτων μεταξύ Confluence και Jira:

FeaturesConfluenceJiraDeveloperAtlassianAtlassianΕπιλογές φιλοξενίαςCloud, κέντρο δεδομένων και κέντρο δεδομένων εσωτερικής εγκατάστασης και cloud διεπαφή χρήστη και εμπειρία Παρόμοια με όλες τις εφαρμογές AtlassianΌμοια με άλλες εφαρμογές από εκδόσεις AtlassianAppCloud, smartphone και tablet με δυνατότητα εκχώρησης Cloud, tablet, tablet, και smartphone Αποθηκευτικός χώρος cloud2 GB, 250 GB και Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης 2 GB, 250 GB, και UnlimitedTemplatesAvailableAvailable

Confluence Vs. Jira: Οι διαφορές

Ακολουθεί ένας εύκολος πίνακας για να εντοπίσετε τις θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ Confluence και Jira:

FeaturesConfluenceJiraΚύρια στοιχείαΔεν μπορείτε να δημιουργήσετε έγγραφα λογισμικού στο Jira, αλλά μπορείτε να τα επισυνάψετε από το Confluence ή άλλες εφαρμογέςΠίνακες, Χρονολόγιο, Πληροφορίες, ΕνσωματώσειςΕργασίεςΔεν υπάρχουν εργασίεςΟι εργασίες είναι ζητήματα όπως Epic, Task, Story, Bug και Sub-taskCollaborationΔεν μπορείτε να δημιουργήσετε έγγραφα λογισμικού σε Jira, αλλά μπορείτε να τα επισυνάψετε από το Confluence ή άλλες εφαρμογέςΜόνο κάτοχοι άδειας χρήσης λογισμικού Jira ή χρήστες δωρεάν προγραμμάτων μπορούν να συνεργαστούν μαζί σας στα έργα Jira. Λειτουργικότητα CMS Ναι Όχι Τεκμηρίωση λογισμικού Ναι Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε έγγραφα λογισμικού στο Jira, αλλά μπορείτε να τα επισυνάψετε από το Confluence ή άλλες εφαρμογές Προβολή χρονοδιαγράμματος περιεχομένου ή έργουΌχι Ναι Συνεργασία σε πραγματικό χρόνο σε αντικείμεναΕκτάσειςΠεριορισμένες αναλύσεις δεδομένων και αναφορέςΠεριορισμός στο περιεχόμενοΕκτεταμένες αναλύσεις δεδομένων και αναφοράΕκτεταμένες αναλύσεις δεδομένων και αναφορέςΠεριορισμός πρόσβασης και έλεγχος πρόσβασηςExtensivex εντατικά υποστηρίζεται Ενεργός κατάλογος ενσωμάτωσηΚανέναΔιαθέσιμοΕπεξεργασία εγγράφων, κειμένου κ.λπ.Δεν είναι δυνατό χωρίς ενσωματώσειςΔιαχείριση ημερολογίουΔιαθέσιμοΜη διαθέσιμο χωρίς ενσωματώσειςΑυτοματοποιημένη ροή εργασίαςΔεν είναι δυνατήΕκτεταμένη δυνατή με κωδικοποίηση και μη κωδικοποίηση

Σημείωση του συγγραφέα

Μέχρι τώρα, πρέπει να γνωρίζετε ότι το Jira Software και το Confluence εξυπηρετούν δύο εντελώς διαφορετικούς σκοπούς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Jira για να παρακολουθείτε ζητήματα και έργα που σχετίζονται με λογισμικό.

Από την άλλη πλευρά, το Confluence είναι μια εφαρμογή όπου δημιουργείτε περιεχόμενο με την ομάδα σας από κοινού. Επιπλέον, προσθέστε εταιρικές πολιτικές και κατευθυντήριες γραμμές σε μια Σελίδα Confluence, ώστε τα μέλη της ομάδας σας να μπορούν να τις ακολουθήσουν.

Τώρα, εάν έχετε πρόσβαση και στα Jira και στο Confluence, μπορείτε να τα συλλέξετε για να επεκτείνετε ο ένας τις λειτουργίες του άλλου. Εάν έχετε μόνο Jira και η επιχείρησή σας δεν ασχολείται εκτενώς με περιεχόμενο, το σύστημα φιλοξενίας αρχείων Jira είναι αρκετό για εσάς.

Αλλά, εάν έχετε Confluence και πρέπει να διαχειρίζεστε έργα επαγγελματικά, χρειάζεστε το λογισμικό Jira ή την εφαρμογή Jira Work Management.

Η Atlassian είναι μια κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού για επιχειρηματικές εφαρμογές που κάνουν την εργασία ευκολότερη, πιο συναρπαστική και πιο κερδοφόρα. Οι Jira και Confluence είναι οι πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες επιχειρηματικές εφαρμογές από την Atlassian.

Πολλές ομάδες DevOps, Agile και Scrum χρησιμοποιούν λογισμικό παρακολούθησης ζητημάτων και διαχείρισης υπηρεσιών Jira για να τοποθετήσουν τα αιτήματα υπηρεσιών σε μια ροή εργασίας για διαφανή παρακολούθηση. Αυτές οι ομάδες χρησιμοποιούν επίσης το Confluence για τα παραπάνω και άλλα έργα για να συνεργαστούν σε έγγραφα, αρχεία κ.λπ.

Αναζητάτε ένα εργαλείο διαχείρισης έργου που παρέχει όλα όσα χρειάζονται για να εργαστείτε παραγωγικά σε μία οθόνη; Δείτε αυτό το πλούσιο άρθρο στο monday.com εναντίον Jira και επιλέξτε.