Τα 10 καλύτερα ασύρματα ηχεία για να ακούτε μουσική εν κινήσει

Μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς μουσική; Δεν έχει δικαίωμα. Ένα τέλειο τραγούδι απλά σου φτιάχνει τη διάθεση σε κάθε περίσταση.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ασύρματο ηχείο για να μεταφέρετε την εμπειρία σας στο επόμενο επίπεδο. Μπορείτε να το μεταφέρετε οπουδήποτε και να μοιραστείτε την αγάπη σας για τη μουσική με όλους τους συναδέλφους σας audiophile. Έτσι, απλώς συνδεθείτε μέσω Bluetooth και είστε έτοιμοι για πάρτι όλη τη νύχτα.

Αλλά πριν βουτήξουμε βαθιά στο θέμα, ας καταλάβουμε πώς μας ωφελούν τα ασύρματα ηχεία.

Γιατί είναι ωφέλιμα τα ασύρματα ηχεία;

Σήμερα, οι άνθρωποι δεν θέλουν να αγχωθούν για τη σύνδεση καλωδίων και τη σύνδεση καλωδίων για να ακούσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια. Εκεί μπαίνουν σε δράση τα ασύρματα ηχεία. Μπορεί να συνδεθεί με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση Bluetooth για να συνδεθείτε στο ασύρματο ηχείο σας. Το καλύτερο μέρος τους είναι ότι μπορείτε να τα μεταφέρετε οπουδήποτε και παντού στον κόσμο. Είναι εξαιρετικά ευέλικτο στη φύση. Επιπλέον, προσθέτει μια κορυφαία εμπειρία στην αίσθηση της ακρόασης μουσικής.

  Πώς να διορθώσετε το iPhone Κοινή χρήση της τοποθεσίας μου είναι γκριζαρισμένη

Διαβάστε επίσης: Υπαίθρια ηχεία για να κάνετε τα πιο δυνατά πάρτι

Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα ασύρματα ηχεία που διατίθενται στην αγορά.

JBL Flip 4

Το JBL Flip 4 παρέχει ισχυρή ποιότητα ήχου. Αποτελείται από ανθεκτικό, αδιάβροχο υλικό. Το ηχείο συνοδεύεται από διάρκεια μπαταρίας 12 ωρών.

Διαθέτει επίσης λειτουργία ακύρωσης θορύβου και ηχούς. Επιπλέον, μπορείτε να το συνδέσετε στο Google Home ή στο Siri με το πάτημα ενός κουμπιού. Ενισχύστε το πάρτι σας με το πανίσχυρο Bass Radiator του.

OontZ αναβαθμισμένη γωνία 3

Το OontZ Angle 3 προσφέρει δυνατή μουσική χωρίς καμία παραμόρφωση. Είναι φορητό και ελαφρύ, καθιστώντας το ιδανικό αξεσουάρ ταξιδιού.

Έρχεται με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και αδιάβροχο υλικό. Επίσης, διαθέτει δυνατότητα κλήσης hands-free. Έτσι, απολαύστε τη μουσική σας αδιάκοπα έως και 100 πόδια μέσω Bluetooth.

Anker Soundcore

Το Anker Soundcore παρέχει απίστευτη ποιότητα ήχου από ένα φορητό, ελαφρύ ηχείο. Σας μεταφέρει σε ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας 24 ωρών.

Σας προστατεύει από τα χυμένα υγρά και τη βροχή. Επίσης, αποκτήστε μια σταθερή σύνδεση για χωρίς παράβλεψη έως και 66 πόδια μακριά. Επιπλέον, μπορείτε να συνδεθείτε με την αγαπημένη σας Alexa. Χρησιμοποιήστε το για να συνδεθείτε άμεσα στην τελευταία σας συσκευή.

  Πώς να μεταβείτε σε ξεκλείδωμα με κωδικό πρόσβασης στο iPhone X

TREBLAB HD77

Το TREBLAB HD77 περιλαμβάνει σύστημα ήχου surround HD 360 μοιρών. Είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στις κρούσεις, ανθεκτικό στη σκόνη και στους κραδασμούς.

Μπορείτε να το συνδέσετε ομαλά με το φορητό υπολογιστή ή το smartphone σας. Η λειτουργία LED περιβάλλοντος του προσθέτει μια σπίθα στα υπαίθρια πάρτι σας. Απολαύστε τη μουσική σας με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας 20 ωρών.

Sony SRS-XB13

Το ηχείο Sony SRS-XB13 έχει συμπαγές και φορητό στυλ. Έρχεται με 16 ώρες διάρκεια μπαταρίας.

Προσθέτει επιπλέον μπάσο και δίνει ζωή στη μουσική σας. Επίσης, το ηχείο είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη με βαθμολογία IP67. Χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο μικρόφωνο για κλήσεις hands-free. Για στερεοφωνικό ήχο στο πάρτι σας, συνδέστε ασύρματα δύο ηχεία.

NOTABRIC IPX7

Το ηχείο NOTABRICK IPX7 διαθέτει ένα εκπληκτικό σύστημα φωτισμού RGB. Συνδυάστε απρόσκοπτα 2 ηχεία με την ίδια συσκευή. Μεταδώστε μουσική HD στα πάρτι σας με αυτό το ηχείο.

Λάβετε εύκολα κλήσεις hands-free με το ενσωματωμένο μικρόφωνο. Επίσης, μπορείτε να το συνδέσετε με Alexa ή Siri. Ελάτε να απολαύσετε μουσική με την εγγύηση 180 ημερών.

LENRUE A2

Το φορητό ηχείο LENRUE A2 συνοδεύεται από μπαταρία υψηλής χωρητικότητας. Παρέχει υποστήριξη ασύρματης εμβέλειας έως και 33 πόδια. Συνδέεται αυτόματα στη συσκευή που χρησιμοποιήσατε τελευταία.

  Πώς να ακυρώσετε το iTunes Radio

Διαθέτει δυνατότητα κλήσης hands-free. Επίσης, το ηχείο συνοδεύεται από πολιτική εξυπηρέτησης πελατών όλο το εικοσιτετράωρο. Ήρθε η ώρα να ζήσετε μουσική υψηλής ποιότητας οπουδήποτε με το LENRUE A2.

SOWO Sugerboom 2

Το SOWO Sugerboom 2 προσφέρει δυνατό στερεοφωνικό ηχητικό εφέ και εξαιρετική ένταση εξόδου. Έχει επίσης 16 ώρες διάρκεια μπαταρίας με ένδειξη. Είναι αδιάβροχο και αδιάβροχο με πιστοποίηση IP67.

Έρχεται με δύο οθόνες φωτεινότητας 256 επιπέδων και όμορφα φώτα LED. Αυτό το ελαφρύ και φορητό ηχείο βελτιώνει τη μουσική σας εμπειρία. Μειώνει τη δυναμική παραμόρφωση ενώ προσθέτει περισσότερα εφέ μπάσων.

Kunodi A8

Το Kunodi A8 διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία πλήρους εμβέλειας με έξοδο ισχύος 10 W που παρέχει ήχο χωρίς παραμόρφωση. Αυτό το αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη ηχείο σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε μουσική παντού.

Με 18 ώρες παιχνιδιού, έχει συμπαγή, ελαφρύ σχεδιασμό. Το σύστημα φωτισμού RGB κάνει την εμπειρία σας πολύχρωμη. Σας παρέχει σταθερή και εκτεταμένη ασύρματη σύνδεση.

Ultimate Ears Boom 3

Το φορητό ηχείο Ultimate Ears Boom 3 περιλαμβάνει ένα ισχυρό, ελκυστικό, καθαρό σύστημα ήχου 360 μοιρών. Είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη και άθραυστο.

Ο στιβαρός και όμορφος σχεδιασμός ενισχύει την εμπειρία του. Δίνει 15 ώρες μπαταρίας με μία μόνο φόρτιση.

Τελικές Λέξεις

Έτσι, εάν είστε φιλόφωνος και θέλετε να βελτιώσετε την εμπειρία της ακρόασης μουσικής, εξερευνήστε αυτήν τη λίστα για να βρείτε το τέλειο ασύρματο ηχείο σας.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τα έξυπνα ηχεία για το έξυπνο σπίτι σας.