Τα πουλιά επιστρέφουν και φορτίζονται με νέες δεξιότητες [Review]

Το Angry Birds ήταν ένα από εκείνα τα παιχνίδια που ήμουν τρελά ενθουσιασμένος να παίξω όταν πήρα το πρώτο μου smartphone και δεν απογοητεύτηκα. Το franchise είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα σε παιχνίδια για κινητά και μια ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2016, αλλά τα παιδιά της Rovio εξακολουθούν να αναπτύσσουν νέα παιχνίδια Angry Bird με το Angry Birds Epic να είναι το τελευταίο που κυκλοφορεί στο Google Play Store. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκδόσεις του που έχουν μια παραλλαγή του παλιού παιχνιδιού sling-shot, αυτό το νέο παιχνίδι είναι ένα RPG βασισμένο στη σειρά. Η ιστορία είναι φυσικά η ίδια. τα κακά γουρουνάκια έχουν κλέψει τα αυγά των πουλιών και τα πουλιά είναι θυμωμένα.

Πίνακας περιεχομένων

Παιχνίδι

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε διαφορετικές αρένες μάχης που βρίσκονται είτε σε ένα μπουντρούμι είτε στο δάσος. Όπως και οι προηγούμενοι τόμοι του παιχνιδιού, δεν ξεκινάτε και με τα πέντε angry birds. Ξεκινάτε με το κόκκινο πουλί (Τέρενς) που, προς μεγάλη του απογοήτευση, διαπιστώνει ότι τα κακά γουρουνάκια έχουν πάρει όμηρο το κίτρινο πουλί (Τσακ) στην επιδρομή τους με αυγά. Οι πρώτες μάχες γίνονται με στόχο τη διάσωση και την απελευθέρωση του φίλου του.

  Μετακινήστε το τρέχον παράθυρο σε μια εικονική επιφάνεια εργασίας με ένα πλήκτρο πρόσβασης [Windows 10]

Τα πουλιά δεν είναι πλέον συνηθισμένα πουλιά. τόσο τα πουλιά όσο και τα γουρουνάκια έχουν σούπερ δεξιότητες. Προστίθεται ένα power-up μέσα στο παιχνίδι που γεμίζει καθώς ο αγώνας εξελίσσεται. Όταν είναι γεμάτο και χρησιμοποιείται από τον Terance, μπορεί να δώσει ένα φορτωμένο χτύπημα στα γουρουνάκια. Ο Terance μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει μια ασπίδα που απορροφά τα χτυπήματα που του προκαλούν τα γουρουνάκια, αλλά δεν είναι μόνος που έχει αυτή την ικανότητα. Τα γουρουνάκια μπορούν να κάνουν το ίδιο. Καθώς συνεχίζετε τον αγώνα σας, τα γουρουνάκια οδηγούν τελικά τον Τσακ σε ένα μπουντρούμι όπου παλεύετε για να τον ελευθερώσετε. Ο Τσακ έχει τις δικές του δυνάμεις και όταν σωθεί, τελειώνει τα γουρουνάκια.

  Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας Slack χώρο εργασίας δωρεάν

Το παιχνίδι περιλαμβάνει κάποια στρατηγική, αλλά τίποτα πολύ περίπλοκο. Δεδομένου ότι βασίζεται στη σειρά, θα πρέπει να κάνετε έξυπνες επιλογές όταν πρόκειται να επιλέξετε σε ποιο γουρουνάκι θα επιτεθείτε όταν υπάρχουν περισσότερα από ένα για μάχη. Εκτός από αυτό, είναι πολύ απλό.

Μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα power-ups και θα ετοιμάζετε προϊόντα αργότερα, πιθανότατα με τη βοήθεια του Chuck, οπότε μετά από κάθε αγώνα, περιστρέφετε έναν τροχό με έπαθλο και παίρνετε τρία αντικείμενα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε αντικείμενα.

Γραφικά

Τα γραφικά είναι τόσο καλά όσο θα περίμενε κανείς να βλέπουν ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι της Rovio. Εκτός από τα υπέροχα περιβάλλοντα όπου λαμβάνουν χώρα οι μάχες, τα όπλα είναι επίσης αρκετά δημιουργικά. Μου άρεσαν ιδιαίτερα τα ξίφη με πούπουλα που είχαν τα γουρουνάκια. Ήταν σαν να κορόιδευαν τον Τέρενς.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις χειρονομίες επεξεργασίας κειμένου στο iPhone και το iPad σας

Ήχος

Λήψη αρχείων ήχου ΜΕΤΑ την εγκατάσταση του παιχνιδιού και μπορεί να διαρκέσει έως και δέκα λεπτά ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσής σας. Όπως και τα γραφικά, ο ήχος είναι ανεβασμένος και, τα γουρουνάκια ακούγονται αξιοθρήνητα όταν χάνουν μια μάχη και αρχίζουν να κλαίνε στο τέλος, και τα χτυπήματα τόσο από πουλί όσο και από το γουρούνι ακούγονται αρκετά ικανοποιητικά.

συμπέρασμα

Το παιχνίδι δεν μοιάζει καθόλου με το αρχικό παιχνίδι Angry Birds. δεν εμπλέκεται φυσική. Βασικά χτυπάς έναν στόχο ακριβώς μπροστά σου. Εάν ελπίζατε για νέα περιβάλλοντα και νέες περιστροφές στο αρχικό Angry Birds, τότε αυτό το παιχνίδι θα είναι μια απογοήτευση. Εάν, ωστόσο, απολαμβάνετε ένα καλό παιχνίδι με ηχητικά γραφικά και ομαλό παιχνίδι που επεκτείνει την ιστορία και τις ικανότητες των χαρακτήρων που γνωρίζετε και αγαπάτε, τότε αξίζει να το δοκιμάσετε. Το Angry Birds Epic είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Google

Εγκαταστήστε το Angry Birds Epic από το Google Play Store