Διαχειριστής αιωρούμενου προχείρου που αποθηκεύει πολλά αποσπάσματα [Android]

Για τους χρήστες υπολογιστών, η λειτουργία του προχείρου είναι τόσο φυσική όσο οτιδήποτε άλλο. Επιτρέπει στους χρήστες να αντιγράφουν και να επικολλούν εύκολα κείμενο, αρχεία, φακέλους και πολλά άλλα. Ευτυχώς για τους χρήστες Android, η λειτουργία αντιγραφής και επικόλλησης ήταν πάντα εκεί, αλλά παρόμοια με την προεπιλεγμένη λειτουργία πρόχειρου του επιτραπέζιου υπολογιστή, το πρόχειρο του Android μπορεί να αποθηκεύσει μόνο ένα στοιχείο κάθε φορά. Το Copy Bubble είναι μια νέα έξυπνη μικρή εφαρμογή που βελτιώνει το προεπιλεγμένο πρόχειρο μιας χρήσης στο Android, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε πολλά αποσπάσματα κειμένου σε αυτό και να τα χρησιμοποιείτε όποτε θέλετε. Αλλά επειδή υπάρχουν πολλές παρόμοιες εφαρμογές που έχουμε δει στο παρελθόν, το Copy Bubble ξεχωρίζει από το πλήθος παρουσιάζοντας τα πάντα σε ένα αιωρούμενο παράθυρο δίνοντάς σας πρόσβαση σε στοιχεία του προχείρου εν κινήσει πατώντας μια πάντα προσβάσιμη αιωρούμενη φούσκα.

  Πώς να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη του Android TV

Η βασική ιδέα του Copy Bubble είναι απλή. κάθε φορά που αντιγράφετε ένα απόσπασμα κειμένου, η εφαρμογή θα το προσθέτει σε μια λίστα, επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε και να επικολλήσετε οτιδήποτε επιλέξετε από μια λίστα στοιχείων που αντιγράφηκαν προηγουμένως, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει παραγράφους, συνδέσμους, αποσπάσματα κειμένου κ.λπ. Αφού εγκαταστήσετε το Copy Bubble και ανοίξτε το για πρώτη φορά, σας παρουσιάζεται ένας οδηγός εισαγωγής που σας εξοικειώνει με την κύρια λειτουργικότητα της εφαρμογής. Μπορείτε να τα διαβάσετε, καθώς είναι πάντα καλό να αφιερώνετε χρόνο όταν αξιοποιείτε στο έπακρο μια νέα εφαρμογή.

  Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Edge στο Android

Μετά την εισαγωγή της οθόνης, το Copy Bubble ενεργοποιείται αυτόματα και μπορείτε να δείτε εάν εκτελείται ή όχι κοιτάζοντας το μικρό εικονίδιο που αιωρείται στην οθόνη σας. Αυτό το συννεφάκι που αιωρείται αποθηκεύει όλα όσα αποθηκεύετε στο πρόχειρο και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες αργότερα. Ωστόσο, το Copy Bubble μπορεί να αποθηκεύσει μόνο πληροφορίες κειμένου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περιεχόμενο πολυμέσων όπως βίντεο, εικόνες, μουσική κ.λπ. Το συννεφάκι που επιπλέει στην οθόνη σας εμφανίζει τον συνολικό αριθμό των στοιχείων που μπορεί να έχετε αποθηκεύσει. Και ο συνολικός αριθμός αυξάνεται καθώς προσθέτετε περισσότερες πληροφορίες στο πρόχειρο. Μπορείτε να μετακινήσετε την αιωρούμενη φούσκα στην οθόνη και να κολλήσει μόνη της στην άκρη της οθόνης σας.

  Η δημοφιλής εφαρμογή μεταφοράς αρχείων Android Pushbullet έρχεται στο iPhone

Η εφαρμογή αποδεικνύεται χρήσιμη όταν πρόκειται για τη χρήση πληροφοριών που έχουν αντιγραφεί στο παρελθόν. Μπορείτε απλώς να πατήσετε το αιωρούμενο εικονίδιο του και θα εμφανιστεί η λίστα με τα αποθηκευμένα στοιχεία, επιτρέποντάς σας να διαγράψετε, να μοιραστείτε ή να επαναχρησιμοποιήσετε ένα στοιχείο από τη λίστα πατώντας το απλώς.

Συνολικά, το Copy Bubble είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που παρέχει υπέροχα βελτιωμένη λειτουργία αντιγραφής και επικόλλησης στο Android. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το Google Play μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Εγκαταστήστε το Copy Bubble από το Play Store