Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας Slack χώρο εργασίας δωρεάν

Το Slack είναι μια δημοφιλής υπηρεσία επικοινωνίας που χρησιμοποιείται κυρίως σε περιβάλλοντα στο χώρο εργασίας. Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας δωρεάν χώρο εργασίας Slack και να προσκαλέσετε όποιον θέλετε. Δείτε πώς να το ρυθμίσετε.

Για να δημιουργήσετε τον δικό σας χώρο εργασίας Slack, κατευθυνθείτε στο www.slack.com και κάντε κλικ στο κουμπί “Έναρξη” στην επάνω δεξιά γωνία.

Κάντε κλικ στην επιλογή «Δημιουργία νέου χώρου εργασίας».

ο

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και κάντε κλικ στο «Επιβεβαίωση».

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιείται ως όνομα σύνδεσης και ως διεύθυνση επικοινωνίας για τα στοιχεία χρέωσης, εάν τελικά επιλέξετε να μετακινηθείτε σε ένα επί πληρωμή πρόγραμμα Slack και όχι στο δωρεάν πρόγραμμα. Χρησιμοποιείται επίσης για να σας στείλει έναν εξαψήφιο κωδικό επιβεβαίωσης (για να βεβαιωθείτε ότι είναι μια ζωντανή διεύθυνση), τον οποίο πρέπει να εισαγάγετε στην επόμενη σελίδα.

Αφού εισαγάγετε τον κωδικό, πρέπει να επιλέξετε ένα όνομα για τον χώρο εργασίας σας Slack. Αυτό θα γίνει μέρος της διεύθυνσης URL που χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στον χώρο εργασίας σας Slack.

  Πού πήγε η εφαρμογή Skype Desktop για Windows 10;

Για παράδειγμα, αν ο Wile E. Coyote ήθελε να δημιουργήσει μια παρουσία Slack για το ACME Anvils, θα έβαζε τα “ACME Anvils” σε αυτό το πεδίο και η παρουσία του Slack θα ήταν https://acmeanvils.slack.com/.

Εισαγάγετε ένα όνομα και κάντε κλικ στο “Επόμενο”.

Εάν κάποιος έχει ήδη χρησιμοποιήσει το όνομα που έχετε επιλέξει, το Slack θα σας πει να επιλέξετε άλλο όνομα.

Μόλις εισαγάγετε ένα μοναδικό όνομα, το Slack σας ζητά να εισαγάγετε το όνομα ενός έργου στο οποίο εργάζεστε. Όταν απλώς δοκιμάζετε το Slack out, αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά το Slack απευθύνεται σε επιχειρήσεις που θέλουν έναν τρόπο επικοινωνίας και συνεργασίας του προσωπικού τους.

Αυτή η διαδικασία θα δημιουργήσει ένα κανάλι στον νέο σας χώρο εργασίας Slack που μπορείτε να διαγράψετε εάν είναι ανεπιθύμητο.

  Δημιουργία, κοινή χρήση και συνεργασία σε αυτοκόλλητες σημειώσεις και λίστες υποχρεώσεων

Τώρα έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε τις διευθύνσεις email άλλων ατόμων που θέλετε να προσκαλέσετε. Εισαγάγετε μία ή περισσότερες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη συμπαικτών”.

Εναλλακτικά, κάνετε κλικ στο “Λήψη σύνδεσης πρόσκλησης για κοινή χρήση”, το οποίο μπορείτε να στείλετε σε όποιον θέλετε.

Εάν θέλετε να διατηρήσετε τον χώρο εργασίας σας ιδιωτικό, κάντε κλικ στο «Παράλειψη για τώρα».

Ο χώρος εργασίας σας είναι τώρα έτοιμος για χρήση. Κάντε κλικ στην επιλογή “Δείτε το κανάλι σας στο Slack” για να το ανοίξετε.

ο

Δείτε πώς φαίνεται το όνομα του χώρου εργασίας και η λίστα καναλιών όταν ανοίγει για πρώτη φορά. Όπως μπορείτε να δείτε, τα ονόματα των καναλιών είναι όλα πεζά και δεν έχουν κενά. Μπορείτε να προσθέσετε μια παύλα για να βάλετε κενά μεταξύ των ονομάτων καναλιών.

Κάντε κλικ στο κουμπί “Ολοκλήρωση εγγραφής” στο παράθυρο συνομιλίας για να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας και πολλά άλλα.

  Προβολή αποθηκευμένων εικόνων από όλα τα προγράμματα περιήγησης Ιστού στον υπολογιστή σας σε ένα μέρος

ο

Στην πρώτη σελίδα των τριών, πληκτρολογήστε το όνομα και τον κωδικό πρόσβασής σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Επόμενο».

Στη δεύτερη σελίδα, επιβεβαιώστε το όνομα του χώρου εργασίας και τη διεύθυνση URL. Κάντε κλικ στο «Επόμενο».

Στην τελευταία σελίδα, εισαγάγετε τις διευθύνσεις email οποιουδήποτε θέλετε να προσκαλέσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Τέλος».

Τώρα που έχετε ρυθμίσει το Slack, κάντε κλικ στο βέλος δίπλα στο όνομα του χώρου εργασίας σας για να δείτε το μενού χρήστη. Εάν δεν έχετε προσκαλέσει κανέναν ακόμα επειδή θέλετε απλώς να κάνετε μια παρέα, εδώ θα βρείτε την επιλογή “Πρόσκληση ατόμων”.

Το Slack έχει πολλές επιλογές για εξερεύνηση, οπότε ρίξτε μια ματιά γύρω σας και δείτε τι σας ενδιαφέρει. Ξεκινήστε εξατομικεύοντας τα χρώματα (μήπως θέλετε να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία;) και προσθέτοντας τα αγαπημένα σας emojis και πηγαίνετε από εκεί.