Τα καλύτερα VPN στο Chrome 2024 (Απρίλιος)

Ενισχύστε το πρόγραμμα περιήγησής σας με επιπλέον ασφάλεια

Βελτιστοποιήστε τον τρόπο περιήγησης στο διαδίκτυο και εξοπλίστε το Google Chrome σας με το καλύτερο VPN για μια πιο ασφαλή διαδικτυακή εμπειρία. Ενσωματώνοντας την ικανότητα απορρήτου ενός παρόχου σε μια επέκταση Chrome VPN, θα μπορείτε να επωφεληθείτε από τα οφέλη του μεγάλου δικτύου, της κρυπτογράφησης και άλλων χαρακτηριστικών ασφαλείας μέσα σε ένα παράθυρο.

Είναι δίκαιο να πούμε ότι το Google Chrome είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης για τους περισσότερους σε όλο τον κόσμο, ξεπερνώντας τους Firefox, Internet Explorer και Edge. Αυτό οφείλεται στην καθαρή και διαισθητική διεπαφή του, με πολλούς τρόπους προσαρμογής για να σας ταιριάζει και σας επιτρέπει να συνδέεστε σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή και να έχετε πρόσβαση στους σελιδοδείκτες, τις επεκτάσεις σας και πολλά άλλα. Με τη σειρά του, αυτό ενισχύει την παραγωγικότητα ενώ είστε συνδεδεμένοι, είτε εργάζεστε είτε μελετάτε για προσωπική χρήση.

Στο ίδιο μήκος κύματος, η καλύτερη επέκταση Chrome VPN μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση της αποτελεσματικότητας στο διαδίκτυο, αποτρέποντάς σας από το να χρειάζεται να κάνετε κλικ από το ένα παράθυρο στο άλλο για να ταξινομήσετε το VPN σας. Ακριβώς εκεί μέσα στο παράθυρο του Chrome μαζί με τις άλλες επεκτάσεις σας, μια επέκταση Chrome VPN μπορεί να προσφέρει όλα τα οφέλη ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας των πληροφοριών σας στο διαδίκτυο και του αποκλεισμού κακόβουλου λογισμικού.

Σε αυτόν τον οδηγό θα σας φέρουμε τα καλύτερα από τα καλύτερα όσον αφορά τη σωστή επέκταση VPN του Google Chrome για τις ανάγκες σας, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν επιλογών και επιλογών επί πληρωμή.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο Chrome VPN

Φυσικά, μεταξύ αυτής της συγκλονιστικής σειράς πιθανών πρόσθετων για το Chrome είναι επεκτάσεις από παρόχους VPN, αλλά πώς διαλέγετε το ιδανικό VPN για το Chrome;

Για αρχή, το VPN σας θα πρέπει να είναι εξίσου εύκολο στη χρήση και στην πλοήγηση με το ίδιο το Google Chrome. Από τη ρύθμιση της επέκτασης έως τη χρήση σε καθημερινή βάση, εκτιμούμε πραγματικά την ευκολία χρήσης.

Αναμφίβολα θα προσπαθήσετε να προστατεύσετε το απόρρητό σας ενώ κάνετε σερφ και να παρακάμψετε τη λογοκρισία ή να ξεμπλοκάρετε περιεχόμενο με γεωγραφικούς περιορισμούς. Και όπως πάντα, θα θέλετε ισχυρή κρυπτογράφηση και υποστήριξη πρωτοκόλλου για αυστηρή ασφάλεια. Όλες οι παρακάτω επιλογές έχουν αυτά τα κοινά στοιχεία. Τα επίπεδα απόδοσης είναι επίσης σημαντικά, ειδικά αν θέλετε να χρησιμοποιείτε το Chrome για πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής ή για λήψη torrent – ​​δεν θέλετε το VPN σας να επιβραδύνει αυτό που κάνετε.

  Πώς να ενημερώσετε το Google Chrome

Οι τρεις επιλογές που διαλέξαμε παρακάτω είναι όλες πληρωμένα, πλήρως ανεπτυγμένα «premium» VPN που προσφέρουν απεριόριστη χρήση μόλις εγγραφείτε, αντί για δωρεάν επεκτάσεις που έχουν τους περιορισμούς τους.

Τα καλύτερα Chrome VPN για το 2022

1. ExpressVPN – Το καλύτερο ολοκληρωμένο VPN για το Chrome και όχι μόνο

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Αριθμός διακομιστών: 3.000+

Ταχύτητα: Έως 580 Mbps

Τοποθεσίες VPN: 160 σε 94 χώρες

Μέγιστες υποστηριζόμενες συσκευές: 5

Ζωντανή συνομιλία 24/7: Ναι

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών: Ναι

ΛΟΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Από τα πιο γρήγορα VPN που υπάρχουν

Ευρεία υποστήριξη συσκευής

Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών

24/7 υπηρεσία υποστήριξης

Το ExpressVPN παρέχει τακτικά στο μέτωπο του λογισμικού και η επέκτασή του Chrome VPN δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι εύκολο στη χρήση, έχει μερικά προσεγμένα χαρακτηριστικά και – σε αντίθεση με πολλούς ανταγωνισμούς – είναι μια γνήσια επέκταση και όχι ένας απλός πληρεξούσιος.

Από την αρχή, μπορείτε να πείτε ότι η επέκταση Chrome έχει όλη τη χρηστικότητα και τις έξυπνες δυνατότητες που θα περιμένατε από τους συνήθεις πελάτες Windows και Mac του ExpressVPN. Έτσι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε αμέσως, να αλλάξετε τοποθεσία και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας από την επέκταση – δεν θα σας εκπλήξει όταν αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε το ExpressVPN να βρίσκεται στην κορυφή των γραφημάτων μας ως το καλύτερο VPN στο σύνολο.

Η υπηρεσία Chrome VPN τα πήγε καλά στις δοκιμές απόδοσης, με ταχύτητες μόνο ελαφρώς πιο αργές από τις κανονικές μας τιμές (μη VPN). Και αυτός ο πάροχος διατηρεί μια ευνοϊκή πολιτική απορρήτου χωρίς καταγραφή δεδομένων κίνησης και διαδικτυακής δραστηριότητας. Πράγματι, στο μέτωπο της ασφάλειας, η επέκταση ExpressVPN διαθέτει επίσης ρυθμίσεις που εμποδίζουν τη γεωγραφική τοποθεσία HTML5 να αποκαλύψει την πραγματική σας τοποθεσία, ενώ χρησιμοποιείτε το HTTPS Everywhere για αυτόματη επιβολή συνδέσεων στις εκδόσεις HTTPS ιστοτόπων όποτε είναι διαθέσιμες. Είναι πάντα θέμα ασφάλειας πρώτα με το ExpressVPN.

Εάν ο κύριος λόγος για να εξοπλίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome με ένα VPN είναι η ροή εκπομπών από το εξωτερικό, τότε θα χαρείτε επίσης να μάθετε για το αρκετά άψογο ρεκόρ ξεμπλοκαρίσματος της Express. Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime Video – μπορεί να ξεπεράσει τους γεωγραφικούς περιορισμούς σε όλα.

Ένα πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου εδώ είναι ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης ExpressVPN χωρίς να έχετε εγκαταστήσει επίσης την κατάλληλη εφαρμογή επιφάνειας εργασίας ExpressVPN. Εάν αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για εσάς, τότε υπάρχουν αυτόνομες επεκτάσεις Chrome που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Αυτό μπορεί να κάνει την επιλογή για την #1 θέση μας να φαίνεται αμφιλεγόμενη σε ορισμένους.

Το ExpressVPN είναι η καλύτερη συνολική επιλογή στην αγορά και αυτό σημαίνει ότι το ίδιο ισχύει και για το Chrome.

ΤΙΜΕΣ

1 ΕΤΟΣ (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ) = 8,32 $ / μήνα

1 ΜΗΝΑΣ = 12,95 $

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ EXPRESSVPN

2. NordVPN – εξακολουθεί να είναι ένας σημαντικός πάροχος VPN

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Αριθμός διακομιστών: 5.100+

  Το Chrome τώρα αποκρύπτει τα WWW και HTTPS:// στις διευθύνσεις. Σε νοιάζει?

Τοποθεσίες διακομιστών: 80+ σε 59 χώρες

Μέγιστες υποστηριζόμενες συσκευές: 6

Ζωντανή συνομιλία 24/7: Ναι

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών: Ναι

ΛΟΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Διπλή κρυπτογράφηση δεδομένων

Πολύ καλή απόδοση

Τόσοι διακομιστές

Το NordVPN δεν προσφέρει δωρεάν επέκταση Chrome, επομένως θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με τον πάροχο για να το αποκτήσετε για το Chrome. Μερικά από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα εδώ περιλαμβάνουν τη δυνατότητα CyberSec της εταιρείας, η οποία έχει σχεδιαστεί για να αποκλείει διαφημίσεις και να σας αποτρέπει την πρόσβαση σε ιστότοπους με κακόβουλο λογισμικό, κάνοντας την περιήγησή σας πιο βελτιωμένη και ασφαλέστερη εμπειρία. Η επέκταση είναι επίσης ελαφριά και φιλική προς το χρήστη με μερικά απλά κλικ που χρειάζονται για να ξεκινήσουν τα πράγματα.

Από άποψη απόδοσης, οι ταχύτητες ήταν αρκετά σταθερές και σίγουρα αποδεκτές. Οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών, με περισσότερους από 5.000 διακομιστές και μετράει σε όλο τον κόσμο. Το NordVPN έχει επίσης μια πολιτική απορρήτου «χωρίς αρχεία καταγραφής», η οποία ελέγχεται από την αξιότιμη και ανεξάρτητη PricewaterhouseCooper.

ΤΙΜΕΣ

2 ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ) = 3,71 $ / μήνα

1 ΜΗΝΑΣ = 11,95 $

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ NORDVPN

3. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο – Προσφέρει επιπλέον δυνατότητες και ασφάλεια στο Chrome

Αριθμός διακομιστών: 3.200+

Τοποθεσίες διακομιστών: 100+ σε 65 χώρες

Μέγιστες υποστηριζόμενες συσκευές: 5

Ζωντανή συνομιλία 24/7: Ναι

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών: Ναι

ΛΟΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Αξιόπιστες συνδέσεις
Τα μεγαλύτερα σχέδια έχουν μεγάλη αξία
Εξαιρετικό για ροή

Όταν δοκιμάσαμε και ελέγξαμε την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA για συντομία), ένα από τα πράγματα που ξεχώρισαν περισσότερο ήταν η ποιότητα των επεκτάσεων του προγράμματος περιήγησής του. Πραγματικά προσθέτουν αξία – κάτι που λέει κάτι, λαμβάνοντας υπόψη πόσο προσιτή είναι η συνδρομή στο PIA, ειδικά όταν επιλέγετε το 3ετές του πρόγραμμα.

Η χρήση του στο Chrome είναι πραγματικά εύκολη και φέρνει πολλά επιπλέον στο τραπέζι. Υπάρχουν μπόνους εργαλεία απορρήτου για αρχή, τα οποία μπορούν να εμποδίσουν τους ιστότοπους να έχουν πρόσβαση στην τοποθεσία, την κάμερα ή το μικρόφωνό σας. Μπορούν να σταματήσουν τις διαρροές WebRTC και να αποκλείουν ή να απενεργοποιούν με διάφορους τρόπους το Flash, τα cookie τρίτων, τις παραπομπές ιστότοπων, τον έλεγχο υπερσυνδέσμων, την αυτόματη συμπλήρωση διεύθυνσης και πιστωτικής κάρτας και πολλά άλλα. Αυτό είναι δυνατό πράγμα, σε μια αγορά γεμάτη με επεκτάσεις που είναι απλώς απογυμνωμένες σε μεγάλο βαθμό σε εκδόσεις των ομολόγων τους με πλήρη λιπαρά.

Η επέκταση που προσφέρεται εδώ ισχύει μόνο για την κυκλοφορία του προγράμματος περιήγησης Chrome και εκτός του Chrome, δεν είναι τόσο ολοκληρωμένη υπηρεσία όσο το ExpressVPN – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να το λάβετε υπόψη, ειδικά σε λογικές τιμές για μακροπρόθεσμα σχέδια.

Εάν ενδιαφέρεστε για τον ξεμπλοκάρισμα του Netflix, τότε αποκτήσαμε επιτυχώς πρόσβαση στο PIA στο Netflix των ΗΠΑ, αν και άλλες περιοχές αποδείχθηκαν πιο δύσκολες αυτή τη φορά. Τούτου λεχθέντος, ήταν ένα μπράβο για εμάς όταν ήρθε στο Hulu, το YouTube, το BBC iPlayer, το Disney Plus και το Prime Video. Και οι ταχύτητες λήψης, ενώ το VPN ήταν ενεργοποιημένο, κάθονταν άνετα στο μέσο χώρο στάθμευσης. Αυτό μπορεί να ακούγεται κακό, αλλά αν σκεφτεί κανείς πώς έχουν αυξηθεί οι ταχύτητες για κάποιο WireGuard VPN, πέρυσι αυτές οι μέσες ταχύτητες ήταν στην πραγματικότητα οι πιο γρήγορες, καθιστώντας το PIA ένα αξιόπιστο και ικανό VPN όσον αφορά την απόδοσή του.

  Πώς να ελέγξετε την αναπαραγωγή Chromecast YouTube από το Κέντρο Ελέγχου στο iOS

ΤΙΜΕΣ

3 ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ) = 2,03 $ / μήνα

1 ΜΗΝΑΣ = 11,95 $

Συχνές ερωτήσεις για το Chrome VPN

Ποιο είναι το καλύτερο Chrome VPN;

Εάν αναζητάτε μια ολοκληρωμένη εμπειρία Chrome, τότε το ExpressVPN είναι το καλύτερο. Επίσης, κορυφαίος ο οδηγός μας για τα καλύτερα ολοκληρωμένα VPN, το Express διαθέτει τεράστιο όγκο λειτουργιών στην επέκτασή του Chrome όσον αφορά το απόρρητο, την ασφάλεια και την κατάργηση αποκλεισμού περιεχομένου με γεωγραφικούς περιορισμούς. Μας αρέσει επίσης το πόσο εύχρηστη είναι η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7 – αληθινοί άνθρωποι στη διάθεσή σας για να σας απαλλάξουν από τυχόν τουρσί που θα βρείτε.

Τι μπορεί να κάνει μια επέκταση Chrome VPN;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η προσθήκη μιας επέκτασης Chrome VPN αξίζει τον κόπο στον υπολογιστή σας. Πρώτον, στην περίπτωση παρόχων όπως το ExpressVPN και το NordVPN, απλώς κάνει τη λειτουργία του VPN σας πολύ πιο γρήγορη και ευκολότερη – τα καλύτερα VPN Chrome διαθέτουν εξαιρετικά απλό κουμπί On/Off και όλα τα βασικά εργαλεία που χρειάζεστε για την αλλαγή διακομιστών και την αποφυγή αυτών των γεωγραφικών -μπλοκ.

Η επιλογή ενός από τους κορυφαίους παρόχους μας από αυτό το άρθρο σημαίνει πρόσβαση στην απεμπλοκή του Netflix, τη γεωγραφική πλαστογράφηση και την ασφάλεια στο διαδίκτυο από την άνεση του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Τι είναι οι διακομιστής μεσολάβησης Chrome VPN;

Μερικοί – ή μάλλον, οι περισσότεροι – διακομιστής μεσολάβησης VPN λειτουργούν μόνο μέσα στο ίδιο το πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Πάρτε, λοιπόν, έναν πάροχο όπως το Windscrib, για παράδειγμα, που έχει το δικό του δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης Chrome που μπορεί ακόμα να κρύψει τη διεύθυνση IP σας και να ξεκλειδώσει το περιεχόμενο ροής (με περιορισμούς δεδομένων), αλλά ζει χωριστά από το επίπεδο VPN του «Pro».

Η σπάνια εναλλακτική είναι πώς λειτουργεί ένας πάροχος όπως το ExpressVPN. Η επέκτασή του Chrome λειτουργεί σαν ένα κέντρο ελέγχου για το βασικό εργαλείο VPN που πρέπει να έχετε ήδη κατεβάσει στον υπολογιστή σας. Τόσο βολικό αν είστε ήδη πλήρως εγγεγραμμένο μέλος αυτής της υπηρεσίας, αλλά όχι τόσο καλό αν αναζητούσατε απλώς έναν αυτόνομο διακομιστή μεσολάβησης για να ζείτε και να εργάζεστε μόνο στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

Έχει το Chrome το δικό του VPN;

Αυτό το άρθρο θα ήταν πολύ πιο σύντομο αν το έκανε! Όχι, η Google δεν προσφέρει VPN στην πιστή φυλή των χρηστών του προγράμματος περιήγησης. Αλλά ευτυχώς το Chrome Web Store είναι πρακτικά γεμάτο με αυτά και η Google επιτρέπει αυτές τις επεκτάσεις τρίτων και τους διακομιστή μεσολάβησης να προστεθούν στο πρόγραμμα περιήγησής σας για γρήγορη και εύκολη χρήση.

Πρέπει να εγκαταστήσω ένα δωρεάν Chrome VPN;

Σίγουρα μπορείτε, αλλά θα είμαστε λίγη προσοχή πριν το κάνετε.

Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες (πιθανώς χιλιάδες) δωρεάν επεκτάσεις VPN στο web store. Αλλά σε αντίθεση με τις κορυφαίες επιλογές μας παραπάνω, πολύ σπάνια μπορούν να υπερηφανεύονται για το είδος της προστασίας και των επαληθευμένων πολιτικών απορρήτου που μπορείτε να βασιστείτε. Μπορεί να σας επιτρέπουν να αλλάξετε τοποθεσία σε άλλο διακομιστή, αλλά τι γίνεται με τις διαφημίσεις, την έλλειψη επιπλέον λειτουργικότητας και πού ακριβώς θα ακολουθήσουν οι πληροφορίες σας;

Μην ξεχνάτε ότι αυτές οι δωρεάν υπηρεσίες πρέπει να βγάλουν τα χρήματά τους από κάπου.