Πώς να κάνετε αναγκαστική επανεκκίνηση του iPhone 13 Pro

Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το iPhone, άλλαξε τον τρόπο σχεδιασμού των τηλεφώνων. Αντί για ολόκληρα πληκτρολόγια ή πολλά σκληρά κουμπιά, η σχεδίαση λειτουργούσε με ένα μόνο κουμπί Home. Υπήρχαν, και συνεχίζουν να υπάρχουν, σκληρά κουμπιά στο πλάι, αλλά με την πάροδο των ετών, το κουμπί Home έχει επίσης αποσυρθεί.

Αναγκαστική επανεκκίνηση του iPhone 13 Pro

Το iPhone 13 Pro είναι το νεότερο μοντέλο iPhone (προς το παρόν) και ως εκ τούτου, δεν έχει κουμπί Home. Όσον αφορά τη σχεδίαση και τη λειτουργικότητα των κουμπιών, έχουν αλλάξει αρκετά από το πρώτο iPhone στα μοντέλα iPhone 8. Μέχρι εκείνο το σημείο, το πλευρικό κουμπί σε αυτά τα iPhone θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για επανεκκίνηση ενός iPhone. Τώρα ενεργοποιεί το Siri εάν είναι πατημένο.

  Πώς να ορίσετε τις προεπιλογές του προγράμματος στο KDE Plasma 5

Πώς να κάνετε αναγκαστική επανεκκίνηση του iPhone 13 Pro

Υπάρχουν δύο τρόποι για αναγκαστική επανεκκίνηση ενός iPhone 13 Pro. μπορείτε να μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σκληρά κουμπιά στο πλάι της συσκευής σας.

Μέθοδος 1: Εφαρμογή ρυθμίσεων

Η εφαρμογή Ρυθμίσεις έχει μια ενσωματωμένη επιλογή για επανεκκίνηση του iPhone σας. Εάν η διεπαφή χρήστη του τηλεφώνου αποκρίνεται, αυτή είναι η ευκολότερη μέθοδος επανεκκίνησης ενός iPhone.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
Πηγαίνετε στο Γενικό.
Κάντε κύλιση μέχρι κάτω και πατήστε Τερματισμός λειτουργίας.
Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό στην οθόνη για να απενεργοποιήσετε το iPhone.
Μόλις το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο, πατήστε παρατεταμένα το πλευρικό κουμπί/κουμπί Siri για να το ενεργοποιήσετε.

  Απόκρυψη της μίνι γραμμής εργαλείων στο Office 2013

Μέθοδος 2: Σκληρά κουμπιά

Εάν η διεπαφή χρήστη του τηλεφώνου σας δεν αποκρίνεται ή έχει επιβραδυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σκληρά κουμπιά στο πλάι της συσκευής για να την επανεκκινήσετε.

Πατήστε το κουμπί αύξησης της έντασης και αφήστε το.
Πατήστε το κουμπί μείωσης της έντασης και αφήστε το.
Πατήστε παρατεταμένα το πλευρικό κουμπί/Siri μέχρι να δείτε το ρυθμιστικό απενεργοποίησης.
Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό απενεργοποίησης για να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνο.
Μόλις το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί/Siri για να το ενεργοποιήσετε ξανά.

συμπέρασμα

Τα iPhone ή μάλλον το iOS δεν έχουν επιλογή επανεκκίνησης. Πάντα θα απενεργοποιείτε πρώτα το iPhone και μετά θα το ενεργοποιείτε. Εάν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Android, μπορεί να έχετε συνηθίσει να έχετε μια επιλογή Επανεκκίνηση στο μενού λειτουργίας, αλλά το iOS δεν ακολουθεί την ίδια προσέγγιση. Δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι για να ενεργοποιήσετε το κλείσιμο του τηλεφώνου, εκτός εάν αφήσετε την μπαταρία να αδειάσει εντελώς. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το iPhone σας αφού το παραλάβετε για επισκευή, ίσως χρειαστεί να το ελέγξετε ξανά. Μια αναγκαστική επανεκκίνηση μπορεί να βοηθήσει ελάχιστα. Προς το παρόν, είναι καλύτερο να παίρνετε πάντα τη συσκευή στην Apple εάν θέλετε να διορθώσετε κάτι.

  Πώς να προσθέσετε αριθμούς διαφανειών στο PowerPoint