Το ExpressVPN λειτουργεί με το Netflix in 2024 (Μάρτιος) (αντιμετώπιση προβλημάτων και επιδιόρθωση)

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης για κάθε χρήστη του Netflix; Πρόβλημα να παρακολουθήσετε την αγαπημένη εκπομπή στη μέση της σεζόν.

Ενώ το ExpressVPN είναι πάντα εκεί για να σώσει, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα στη σύνδεσή σας όταν ακόμη και μετά την απεμπλοκή του Netflix, εμφανίζει σφάλμα.

Μην πανικοβληθείτε αφού το ακούσετε. Δεδομένου ότι το Netflix είναι μια πολύ ανθεκτική πλατφόρμα που γνωρίζει ότι θα χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να ξεμπλοκάρετε τις βιβλιοθήκες περιεχομένου του αργά ή γρήγορα, εφαρμόζει πάντα αυστηρά μέτρα για τον αποκλεισμό διακομιστών μεσολάβησης και VPN.

Χωρίς αμφιβολία, το ExpressVPN αποκρούει τις περισσότερες από αυτές τις προσπάθειες αποκλεισμού VPN. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την απεμπλοκή του Netflix με το ExpressVPN. Εκεί πρέπει να γνωρίζετε τις συμβουλές για τη διόρθωση του σφάλματος ExpressVPN Netflix.

Αν αυτό είναι που ψάχνετε, χωρίς καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε με τις καλύτερες συμβουλές για να επανασυνδεθείτε με την αγαπημένη σας ροή πολυμέσων.

Ο γρήγορος οδηγός για τη λύση ζητήματος του ExpressVPN Netflix

Γιατί το ExpressVPN δεν λειτουργεί με το Netflix μου;

Συχνά, ο λόγος για τον οποίο το ExpressVPN δεν λειτουργεί με το Netflix είναι ότι η πραγματική διεύθυνση IP σας εμφανίζεται με κάποιο τρόπο στο Netflix.
Εάν δεν παρακολουθεί την πραγματική τοποθεσία IP σας, τουλάχιστον μαντεύει ότι χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης, VPN ή κάτι παρόμοιο για να πλαστογραφήσετε τη διεύθυνση IP σας.
Δεδομένου ότι το Netflix δεν υποστηρίζει ποτέ κανένα μέσο για την παράκαμψη των περιορισμών περιεχομένου του, συχνά απαγορεύει όλες αυτές τις προσπάθειες. Αν και η υπηρεσία μπορεί επίσης να απαγορεύσει έναν χρήστη για παραβίαση αυτών των όρων, ευτυχώς, δεν το κάνει συχνά.
Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, απλώς αποκλείει τις διευθύνσεις IP που υποπτεύεται ότι ανήκουν σε διακομιστή μεσολάβησης ή υπηρεσία VPN.
Αν και, το ExpressVPN έχει ισχυρά μέτρα μυστικότητας για την αποφυγή τέτοιων ανιχνεύσεων. Ωστόσο, η ελαφρά αμέλεια του χρήστη μπορεί να καταλήξει στη διαρροή της διεύθυνσης IP στο Netflix, καθιστώντας έτσι το ExpressVPN άχρηστο.
Ωστόσο, μπορείτε σχεδόν πάντα να επαναφέρετε αυτόν τον αποκλεισμό διορθώνοντας την προβληματική περιοχή. Μόλις διορθώσετε το πρόβλημα και αποκαταστήσετε τη σύνδεσή σας VPN, μπορείτε να συνεχίσετε τη ροή της αγαπημένης σας ταινίας ή της εκπομπής.

Συμβουλές που διασφαλίζουν τη διόρθωση του ExpressVPN Netflix

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Βασικά, το ExpressVPN δεν είναι ένα συνηθισμένο VPN για να παρουσιάζει δυσλειτουργίες. Επομένως, για να βεβαιωθείτε ότι το πρόβλημα δεν είναι στο τέλος σας, ελέγξτε πρώτα τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Πιθανότατα θα το βρείτε την καλύτερη επιδιόρθωση σφάλματος ExpressVPN Netflix, καθώς η διακοπή της σύνδεσης στο διαδίκτυο είναι ο βασικός λόγος για τη διακοπή του VPN. Έτσι, όσο πιο γρήγορα ελέγξετε και επανασυνδέσετε το διαδίκτυο, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να συνεχίσετε τη ροή.

Ελέγξτε ξανά τη διεύθυνση IP σας

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πρόβλημα στον πελάτη VPN σας όταν συνδεθείτε. Με τη σειρά του, η πραγματική σας διεύθυνση IP ενδέχεται να μην είναι κρυφή από το διαδίκτυο. Επομένως, εάν προσπαθείτε να παρακάμψετε το γεωγραφικό αποκλεισμό στο Netflix, μπορεί να αποτύχετε.

Επομένως, πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο, ελέγξτε ποια διεύθυνση IP εμφανίζεται για εσάς στον πελάτη VPN σας. Εάν δείτε τη διεύθυνση IP που ανήκει στην ίδια ή σε κοντινή περιοχή με αυτή της φυσικής σας τοποθεσίας, τότε σημαίνει ότι η σύνδεσή σας VPN δεν έχει δημιουργηθεί καλά.

Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, απλώς επανασυνδέστε το VPN σας και δείτε εάν λειτουργεί σωστά. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη δημόσια διεύθυνση IP σας στο διαδίκτυο για να είστε σίγουροι για τη σύνδεσή σας VPN.

Εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και του ιστορικού περιήγησης

Εφόσον εφαρμογές όπως το Netflix εφαρμόζουν επιθετική παρακολούθηση, μπορούν εύκολα να καταλάβουν ότι πλαστογραφείτε την τοποθεσία σας μέσω της προσωρινής μνήμης. Ειδικότερα, οι δραστηριότητες περιήγησής σας έξω από τη σήραγγα VPN συχνά δίνουν στο Netflix μια υπόδειξη της πραγματικής σας διεύθυνσης IP.

Έτσι, εάν το Διαδίκτυό σας είναι συνδεδεμένο, η διεύθυνση IP σας είναι μια χαρά. Ωστόσο, βρίσκετε ότι το Netflix VPN δεν λειτουργεί, δοκιμάστε να διαγράψετε τα cookies και την προσωρινή μνήμη. Στη συνέχεια, επανασυνδέστε το πρόγραμμα-πελάτη VPN σας (προληπτικά), έτσι ώστε το Netflix να εντοπίζει τώρα μόνο την τοποθεσία ExpressVPN.

  Τα καλύτερα VPN για Mac 2024 (Μάρτιος)

Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, ίσως χρειαστεί να διαγράψετε και το ιστορικό περιήγησής σας. Αυτό σίγουρα θα διορθώσει το σφάλμα.

Αλλάξτε τον διακομιστή ExpressVPN σας

Εάν η συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο και το VPN είναι εντάξει και δεν έχει τίποτα σαν την προσωρινή μνήμη για εκκαθάριση, τότε το πρόβλημα μπορεί να είναι στον διακομιστή VPN. Αλλά, φυσικά, δεν είναι ασυνήθιστο για έναν διακομιστή VPN να διακοπεί προσωρινά για πολλούς λόγους.

Έτσι, αντί να παλεύετε με αυτό, απλώς αλλάξτε τον διακομιστή σας. Ως premium χρήστης, θα έχετε την ελευθερία να μεταβείτε σε άλλο διακομιστή από την ίδια τοποθεσία. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να συνδεθείτε σε διαφορετική τοποθεσία από την ίδια χώρα, εάν οι απαιτήσεις σας δεν αφορούν συγκεκριμένες πόλεις.

Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον διακομιστή ExpressVPN σας:

  • Ανοίξτε τον πελάτη VPN σας. Θα δείτε την κατάσταση σύνδεσης VPN μαζί με το όνομα διακομιστή.
  • Βρείτε την επιλογή “Επιλογή τοποθεσίας” για να μεταβείτε στη λίστα των διακομιστών που έχετε στη διάθεσή σας.
  • Επιλέξτε μια κατάλληλη τοποθεσία διακομιστή. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Netflix USA, επιλέξτε έναν διακομιστή ΗΠΑ.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί «ON» για να δημιουργήσετε τη σύνδεσή σας. (Μπορείτε επίσης να κάνετε διπλό κλικ στο όνομα του διακομιστή για γρήγορη σύνδεση.)
  • Εάν δεν είστε σίγουροι σε ποιον διακομιστή να συνδεθείτε, μπορείτε να επισκεφτείτε την καρτέλα “Συνιστάται” για να δείτε τη λίστα με τους καλύτερους διακομιστές που έχετε στη διάθεσή σας. Ενώ, κάτω από το μενού “Αγαπημένα”, θα δείτε τις τοποθεσίες στις οποίες συνδεθήκατε τελευταία φορά ή αυτές που επισημάνατε ως αγαπημένες.

Κάθε φορά που αποφασίζετε να τερματίσετε την τρέχουσα σύνδεση VPN, μπορείτε πάντα να επιστρέψετε στην προηγούμενη τοποθεσία σας μέσω της λειτουργίας «Έξυπνη τοποθεσία».

Αλλαγή πρωτοκόλλου VPN

Εάν εξακολουθείτε να βρίσκετε ότι το Netflix δεν κάνει ροή με ExpressVPN παρά την εναλλαγή διακομιστών, το επόμενο βήμα είναι να προχωρήσετε λίγο στην τεχνολογία.

Μην ανησυχείτε. δεν χρειάζεται να περάσετε από πολύπλοκες διαμορφώσεις. Το μόνο που πρέπει σε αυτό το σημείο είναι να αλλάξετε το πρωτόκολλο VPN.

(Εάν θέλετε να το μάθετε λεπτομερώς, ανατρέξτε στον αναλυτικό οδηγό μας για τα πρωτόκολλα VPN.)

Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το πρωτόκολλο VPN. Αλλά προτού εφαρμόσετε αυτά τα βήματα, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποσυνδέσει τη σύνδεση VPN:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή VPN και κάντε κλικ στο εικονίδιο του κύριου μενού (οι τρεις οριζόντιες γραμμές).
  • Κάντε κλικ στις «Επιλογές».
  • Κάντε κλικ στην καρτέλα «Πρωτόκολλο» για να μεταβείτε στις σχετικές ρυθμίσεις. Η εφαρμογή σας πιθανότατα θα εμφανίζει τη ρύθμιση “Αυτόματη (Συνιστάται)” ως επιλεγμένη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτή είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση που έχει πίσω της το πρωτόκολλο UDP- OpenVPN. Επομένως, επιλέξτε ένα πρωτόκολλο διαφορετικό από αυτό. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε «TCP-OpenVPN», που είναι το επόμενο καλύτερο πρωτόκολλο.
  • Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί “OK” για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας.
  • Επιστρέψτε στην κύρια οθόνη της εφαρμογής και επανασυνδέστε το VPN σας. Τώρα θα πρέπει να λειτουργεί με το Netflix.
  • Ωστόσο, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε οποιοδήποτε πρωτόκολλο σύνδεσης σε αυτό το στάδιο. Ωστόσο, προσπαθήστε να μην επιλέξετε PPTP, καθώς προσφέρει τη λιγότερη ασφάλεια.

Ενημερώστε την έκδοση της εφαρμογής ExpressVPN

Συνεχίζοντας με την αντιμετώπιση προβλημάτων του ExpressVPN Netflix, εδώ βρισκόμαστε στο σημαντικό μέρος της ύπαρξης οποιουδήποτε λογισμικού υπολογιστή — την ενημέρωση. Η εκτέλεση μιας παλαιότερης έκδοσης εφαρμογής μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα στο VPN σας. Έτσι, η ενημέρωση της εφαρμογής VPN σας είναι η επόμενη καλύτερη επιδιόρθωση του ExpressVPN Netflix για να συνεχίσετε την ασφαλή ροή.

Αλλά πώς μπορώ να ελέγξω την έκδοση VPN μου; Σας ακούμε να ρωτάτε.

Λοιπόν, ανάλογα με τον τρόπο που έχετε εγκαταστήσει και ρυθμίσει το VPN σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή από τη συσκευή σας και να την εγκαταστήσετε ξανά.

Στην περίπτωση των Windows 10, εδώ πρέπει να προχωρήσετε:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Εφαρμογές και λειτουργίες.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε το ExpressVPN στη λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών.
  • Επιλέξτε την εφαρμογή ExpressVPN και κάντε κλικ στην “Κατάργηση εγκατάστασης”.
  • Για να καταργήσετε την εφαρμογή μέσω συνδέσεων δικτύου, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Δίκτυο και Διαδίκτυο > Αλλαγή επιλογών προσαρμογέα. Θα δείτε τώρα τη λίστα με όλες τις συνδέσεις δικτύου στη συσκευή σας.
  • Κάντε δεξί κλικ στο Miniport WAN που αναφέρει το ExpressVPN και κάντε κλικ στο «Διαγραφή».
  • Εάν έχετε ρυθμίσει το VPN μέσω της ενσωματωμένης ρύθμισης VPN των Windows 10, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Δίκτυο και διαδίκτυο > VPN. Βρείτε το ExpressVPN και κάντε κλικ στο “Διαγραφή”.
  • Αφού απεγκαταστήσετε πλήρως το ExpressVPN, κατευθυνθείτε στον ιστότοπο του παρόχου VPN για να πραγματοποιήσετε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης VPN.
  Αναθεώρηση PureVPN 2024 (Μάρτιος)

Συνδεθείτε στην πρόσφατα εγκατεστημένη εφαρμογή VPN χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας ExpressVPN και αποκαταστήστε τη σύνδεσή σας. Τώρα θα πρέπει να λειτουργεί με το Netflix.

Απενεργοποιήστε το τείχος προστασίας/το antivirus

Μερικές φορές, το τείχος προστασίας, το πρόγραμμα προστασίας από ιούς ή/και άλλο λογισμικό ασφαλείας του συστήματός σας ενδέχεται να επηρεάσει το VPN σας. Όταν συμβεί αυτό, είτε λαμβάνετε το τυπικό σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης ExpressVPN Netflix είτε βρίσκετε ότι το Netflix απλά δεν σας αφήνει να περάσετε.

Έτσι, αφού δοκιμάσετε όλα τα προαναφερθέντα βήματα, προχωρήστε στην απενεργοποίηση της λύσης ασφαλείας σας. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε:

Κάντε το πρόγραμμα ασφαλείας σας να αναγνωρίζει το ExpressVPN. Για αυτό, απεγκαταστήστε το VPN και, στη συνέχεια, απεγκαταστήστε το πρόγραμμα ασφαλείας σας. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε ξανά το VPN ακολουθούμενο από τη λύση ασφαλείας σας.
Εάν τα παραπάνω ακούγονται βαρετά, εντοπίστε και ρυθμίστε ξανά το πρόγραμμα που βρίσκεται σε διένεξη με το VPN σας. Ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε το επίπεδο ασφάλειας για αυτό. Εναλλακτικά, ανακατέψτε με τις θύρες UDP 1194-1204 για να εμπιστευτείτε την εφαρμογή ExpressVPN.
Ίσως, αυτό θα αποδειχθεί καρποφόρο για να ξεμπλοκάρετε το Netflix με το ExpressVPN για άλλη μια φορά.

Ξεπλύνετε την προσωρινή μνήμη DNS

Ενώ οι εγγραφές DNS στην κρυφή μνήμη επίλυσης επιτρέπουν στο σύστημά σας να ανακτά γρήγορα αποτελέσματα από ονόματα κεντρικών υπολογιστών που ζητούνται συχνά, ωστόσο, αυτές οι εγγραφές DNS ενδέχεται να έρχονται σε διένεξη με το DNS του VPN σας, με αποτέλεσμα να σταματήσει να λειτουργεί με το Netflix.

Εάν αυτό είναι που διακόπτει τη ροή σας, δοκιμάστε αυτήν την επιδιόρθωση του ExpressVPN Netflix για την έκπλυση του DNS:

  • Κάντε κλικ στο κουμπί “Έναρξη” και πληκτρολογήστε “cmd” στην εντολή εκτέλεσης. Αυτό θα ανοίξει το παράθυρο της γραμμής εντολών.
  • Τώρα πληκτρολογήστε “ipconfig/flushdns” και πατήστε “Enter”.
  • Θα δείτε το μήνυμα “Έγινε επιτυχής έκπλυση της προσωρινής μνήμης του DNS Resolver”. Κλείστε το παράθυρο της γραμμής εντολών.
  • Επανεκκινήστε το μόντεμ και τη σύνδεσή σας VPN.
  • Τώρα κατευθυνθείτε στον ιστότοπο ή την εφαρμογή του Netflix και δείτε αν μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση ως συνήθως.

Διαμορφώστε τις ρυθμίσεις DNS με μη αυτόματο τρόπο

Εάν η έκπλυση του DNS δεν λύσει το πρόβλημά σας, τότε το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στις ρυθμίσεις δικτύου σας. Συχνά, συμβαίνει οι ρυθμίσεις DNS του συστήματός σας να μην επιτρέπουν την παράκαμψη του DNS του VPN. Αυτό, με τη σειρά του, καθιστά τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο μη λειτουργική.

Για να επιλύσετε αυτό το σφάλμα, πρέπει να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις δικτύου σας ώστε να αποδέχεστε το ExpressVPN DNS μη αυτόματα:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Δίκτυο και Διαδίκτυο > Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης.
  • Κάντε κλικ στην ενεργή σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.
  • Στο νέο παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπί “Ιδιότητες”.
  • Τώρα επιλέξτε το “Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)” και κάντε κλικ στο “Properties”. Μπορείτε επίσης να κάνετε διπλό κλικ στην επιλογή IPv4 για να ανοίξετε το παράθυρο ιδιοτήτων.
  • Στην καρτέλα “Γενικά”, επιλέξτε τη ρύθμιση “Χρήση των ακόλουθων διευθύνσεων διακομιστή DNS”.
  • Τώρα εισαγάγετε μια δημόσια διεύθυνση DNS, όπως το Google DNS. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε 8.8.8.8 μπροστά από τον “Προτιμώμενο διακομιστή DNS” και να ορίσετε το 8.8.4.4 ως εναλλακτικό διακομιστή DNS.
  • Κάντε κλικ στο “OK” για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας.
  • Εάν το Google DNS δεν λειτουργεί για εσάς, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο δημόσιο DNS, όπως το Cloudflare, το Comodo ή το OpenDNS.

Μόλις τελειώσετε, είναι τώρα ώρα να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις DNS στην εφαρμογή VPN σας. Για αυτό:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή ExpressVPN.
  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και κάντε κλικ στο “Επιλογές”.
  • Τώρα μεταβείτε στην καρτέλα “Για προχωρημένους”.
  • Καταργήστε την επιλογή της ρύθμισης “Χρήση μόνο διακομιστών ExpressVPN DNS ενώ είστε συνδεδεμένοι στο VPN” και κάντε κλικ στο “OK”.
  • Αφού εκτελέσετε όλα αυτά τα βήματα για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις DNS, ξεπλύνετε ξανά το DNS για να ξεκινήσετε ξανά. Δεν θα πρέπει πλέον να αντιμετωπίζετε κανένα πρόβλημα στην πρόσβαση στο Netflix μέσω του ExpressVPN.

Εκτελέστε μη αυτόματη διαμόρφωση διακομιστή μεσολάβησης

Ενώ ένας διακομιστής μεσολάβησης σάς επιτρέπει να παρακάμπτετε τον αποκλεισμό από το Διαδίκτυο και αποκρύπτει την τοποθεσία IP σας, ωστόσο, ένας προκαθορισμένος διακομιστής μεσολάβησης μπορεί να έρχεται σε διένεξη με τις ρυθμίσεις VPN. Έτσι, διαπιστώνετε ότι το ExpressVPN δεν λειτουργεί με το Netflix.

Ως εκ τούτου, σε αυτήν την περίπτωση, η μη αυτόματη διαμόρφωση των ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης μπορεί να χρησιμεύσει ως η τελική λύση για το ζήτημα του ExpressVPN Netflix. Δείτε πώς να το κάνετε:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Δίκτυο και Διαδίκτυο > Διακομιστής μεσολάβησης.
  • Ενεργοποιήστε την επιλογή “Αυτόματος εντοπισμός ρυθμίσεων”.
  • Πρέπει επίσης να εκτελέσετε μια παρόμοια ρύθμιση στο πρόγραμμα περιήγησής σας (αν υποστηρίζει).
  Τα καλύτερα gaming VPN 2024 (Μάρτιος)

Για αυτό, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στο κύριο μενού. Στη λειτουργία που ονομάζεται “Εργαλεία” ή “Επιλογές”, θα βρείτε τις “Ρυθμίσεις δικτύου”, όπου μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης στον αυτόματο εντοπισμό.

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη ExpressVPN

Το καλύτερο πράγμα για το ExpressVPN είναι η πολύ ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών 24/7. Όποτε χρειάζεστε, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω της δυνατότητας ζωντανής συνομιλίας και να μοιραστείτε το πρόβλημά σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο αντιπρόσωπος υποστήριξης θα επιλύσει αμέσως το πρόβλημα που σχετίζεται με το VPN.

Επομένως, εάν καμία από τις παραπάνω λύσεις δεν σας βοηθήσει, απλώς επικοινωνήστε με την υποστήριξη του ExpressVPN για να αναζητήσετε βοήθεια. Σίγουρα θα λύσουν το πρόβλημά σας.

Μεταβείτε σε εναλλακτικό ExpressVPN που υποστηρίζει το Netflix

Ως τελευταία λύση για να συνεχίσετε τη ροή του Netflix με VPN, μπορείτε να αναζητήσετε μια εναλλακτική υπηρεσία VPN και να κλείσετε το ExpressVPN (τουλάχιστον προσωρινά).

Ωστόσο, δεν μπορεί να λειτουργήσει όλες οι υπηρεσίες VPN που είναι διαθέσιμες σήμερα τόσο αποτελεσματικά όσο το ExpressVPN για να ξεμπλοκάρει το Netflix. Επομένως, προτού εγγραφείτε σε άλλη υπηρεσία, βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζει την απεμπλοκή Netflix. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του VPN για να βεβαιωθείτε για αυτήν τη λειτουργικότητα.

Σε περίπτωση που δεν έχετε χρόνο, ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό για τα καλύτερα VPN που ξεμπλοκάρουν το Netflix. Στη συνέχεια, απλώς μεταβείτε στη λίστα και επιλέξτε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις περιήγησής σας.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN για το Netflix

Αναρωτιέστε γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN για ροή ούτως ή άλλως εάν παρουσιάζει δυσλειτουργίες;

Λοιπόν, ας εξηγήσουμε πρώτα ότι το ExpressVPN δεν δημιουργεί προβλήματα συχνά.

Στην πραγματικότητα, σε σύγκριση με άλλα VPN, το ExpressVPN είναι η μόνη υπηρεσία που ξεμπλοκάρει προκλητικά το Netflix για όλους τους χρήστες παγκοσμίως.

Επιπλέον, οι άλλες δυνατότητες που προσφέρονται με αυτό το VPN το καθιστούν το καλύτερο μεταξύ όλων των άλλων.

Ενώ έχουμε συζητήσει λεπτομερώς αυτό το VPN στην κριτική μας για το ExpressVPN, δείτε μια γρήγορη ματιά σε αυτά που προσφέρει.

  • Αριθμός διακομιστών 3000+
  • Τοποθεσίες διακομιστή 160 τοποθεσίες σε 94 χώρες
  • Καταγραφή δεδομένων Αυστηρές μη καταγραφές
  • Kill switch Ναι
  • Ασφάλεια AES-256-SHA254/AES-256-GCM, 2048-bit RSA
  • Υποστήριξη πελατών 24/7 ζωντανή συνομιλία, email, εισιτήρια
  • Οι πλατφόρμες ροής ξεμπλοκάρουν τα Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu, Disney Plus, Hotstar και πολλά άλλα
  • Σχέδια τιμολόγησης 6,67 $/μήνα – 12,95 $/μήνα
  • Δοκιμαστική δοκιμή και επιστροφή χρημάτων για δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών με εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς κίνδυνο
  • Δεν είναι εκπληκτικό να έχετε ένα VPN με τόσες πολλές δυνατότητες που όχι μόνο υποστηρίζουν ροή αλλά και άλλες δραστηριότητες;

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ίδιο VPN για να ξεμπλοκάρετε οποιαδήποτε πλατφόρμα ροής όπως το BBC iPlayer, RaiTV, ViaPlay, Channel 7, CANAL Plus, Voot και άλλα.

Με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, έχετε την ελευθερία να επιλύετε μικρά σφάλματα διακομιστή μεσολάβησης ακολουθώντας τις συμβουλές επιδιόρθωσης του ExpressVPN Netflix.

Έτσι, γίνεται πράγματι το καλύτερο VPN για ροή των αγαπημένων σας πολυμέσων οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Οι καλύτερες χώρες του ExpressVPN Netflix

Ίσως, αφού δοκιμάσετε όλες τις διορθώσεις και επιστρέψετε ξανά στη ροή σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις ταχύτητας.

Γιατί λοιπόν το Netflix είναι αργό στο ExpressVPN; Σε ακούμε να ρωτάς!

Λοιπόν, στην πραγματικότητα δεν είναι αργό στο ExpressVPN γενικά. Ωστόσο, η ταχύτητα της σύνδεσης και της ροής σας εξαρτάται κυρίως από τους διακομιστές που θα επιλέξετε. Όσο πιο βελτιστοποιημένος είναι ένας διακομιστής για ροή, τόσο καλύτερη θα είναι η εμπειρία σας.

Επιπλέον, η τοποθεσία του διακομιστή είναι επίσης σημαντική για να καθορίσετε σε ποια βιβλιοθήκη Netflix θέλετε να έχετε πρόσβαση.

Δεν είναι πάρα πολύ να το λάβετε υπόψη;

Μην ανησυχείς!

Ελέγξτε αυτούς τους διακομιστές από όλες τις χώρες του ExpressVPN Netflix για να ξεμπλοκάρετε περισσότερες από 19 βιβλιοθήκες.

Αυστραλία – Περθ/Σιντ Χονγκ Κονγκ – 2 Ολλανδία – Άμστερνταμ 2 ΗΒ – Λονδίνο
Βραζιλία 2 Ινδία – Βομβάη 1 Φιλιππίνες Το Ηνωμένο Βασίλειο – Γουέμπλεϊ
Καναδάς – Τορόντο Ιρλανδία Σιγκαπούρη – CBD ΗΠΑ – Ντάλας 2
Καναδάς – Βανκούβερ Ιταλίας – Μιλάνο Σιγκαπούρη – Jurong ΗΠΑ – Λος Άντζελες 5
Τσεχία Ιαπωνία – Τόκιο 2 Νότια Κορέα 2 ΗΠΑ – Μαϊάμι 2
Γαλλία – Στρασβούργο Ιαπωνία – Γιοκοχάμα Ισπανία – Βαρκελώνη ΗΠΑ – Νιου Τζέρσεϊ 3
Γερμανία – Νυρεμβέργη Μεξικό Ισπανία – Μαδρίτη ΗΠΑ – Νέα Υόρκη 2
Γερμανία – Φρανκφούρτη -2 Ολλανδία – Άμστερνταμ Ελβετία ΗΠΑ – Ουάσιγκτον DC

συμπέρασμα

Το ExpressVPN ηγείται επί του παρόντος στον κλάδο των VPN – χάρη στις ισχυρές δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου του. Ωστόσο, όπως και κάθε άλλη εφαρμογή, μπορεί περιστασιακά να αναπτύξει σφάλματα που διακόπτουν τη ροή.

Επιπλέον, δεδομένης της δημοτικότητας αυτού του VPN, υπηρεσίες όπως το Netflix χρησιμοποιούν επίσης σκληρές πρακτικές για να τις αποκλείσουν, αναγκάζοντάς σας έτσι να αναζητήσετε ειδικές συμβουλές επιδιόρθωσης του ExpressVPN Netflix.

Λοιπόν, την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείτε, “Έχει αποκλείσει το Netflix το ExpressVPN;” καθώς αντιμετωπίζετε σφάλματα ροής, απλώς δοκιμάστε αυτά τα βήματα για να λύσετε το πρόβλημα. Σίγουρα θα μπορέσετε να συνεχίσετε τη ροή νωρίτερα. Εάν όχι, μπορείτε να δοκιμάσετε εναλλακτικές λύσεις ExpressVPN όπως SurfsharkVPN ή NordVPN.